בקשר להפגנה בבר אילן !!!!!!!!!!!!!!

Lucky Strikeeee

New member
בקשר להפגנה בבר אילן !!!!!!!!!!!!!!

אוקיי אז ככה.. אני יודעת שזה ב14 לאוקטובר ב11 בבוקר , אני יודעת שזה בת"א אני יודעת שזה בבר אילן... אבל אני לא יודעת נגד מה מפגינים?!?!!?! (אל תחשבו שאני סתם מפגרת..כי אחריי הכל אני יודעת שזה קשור לניסויים בקופים..אבל אני רוצה לדעת יותד פרטים!) נ.ב מי בא לשם בטוח???.

Gal-Mo0D

New member
באוני´ בר אילן מתכננים לפתוח מכון

לחקר המוח בקופים - מדובר בניסויים פולשניים ואכזריים מאוד שמטרתם היחידה היא לצורך כתיבת מאמרים ע"י פרופסורים שרוצים להתקדם בסולם האקדמאי (הניסויים הם אותם ניסויים המבוצעים במאליש ושאר הקופים באונ´ העברית).

אני באה, אבל מי עוד?

זה בדיוק מה שבאתי בעצמי לשאול, מי בא? ובערך באיזה סדר גודל זה הולך להיות? כמה זמן בערך זה ייקח? כי אני צריכה לדעת מאיזה שעות אני נעדרת בבצפר

Neta558

New member
לצערי אני לא אוכל להגיע...

אהיה שם ברוחי
וחוץ ממשתתפים מהפורום הזה, בטח יגיעו גם חברי פורום זב"ח, ופעילים של ארגונים שונים העוסקים בנושא.

xenocide

New member
../images/Emo7.gifגם אני לא אוכל להגיע../images/Emo7.gif

(מה לעשות שלומדים בבית ספר טיפש עם שיטות מפגרות למניעת הברזות) אשמח אם תספרו לי מה היה מי היה וכמה היו!!! וסחתיין לכל אלו שיכולים להבריז מבית ספר! *אמרה הדר בקינאה כל כך עמוקה!*

אני רוצה לנצל ע"מ לשאול משהו..

מגיעים להפגנה באופן מאורגן, כלומר כקבוצה? דרך אנונימוס או משהו? או שאין בעיה להגיע לבד ולהצטרף למפגינים? -אני יודעת שזו שאלה מוזרה, אבל אני באמת לא יודעת איך זה הולך-

tali_le

New member
בטח שאפשר להגיע לבד

אבל באופן טבעי אנשי הפורומים מתארגנים במן מאפייה קטנה כזו, כי אנחנו מכירים אחד את השני (למרות שאני לא אהיה שם בכלל.. :(( ) ואפשר להגיע לבד, מובטח שתכירי את האנשים שם עד תום ההפגנה, תצופי לאנונימוס ותוחתי לפחות 3 פעמים על העצומנ נגד פיטום אווזים... טלי

nikikipoo

New member
למה אף אחד לא בא?../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif

אני לא רוצה לעמוד שם לבד...
נירית ינשופה לשעבר בונת אופק

למעלה