בקשר להפרדה וחיות אותנטית

holy_sheep

New member
בקשר להפרדה וחיות אותנטית

כן כן, כותרת מופלצת.. שאלה לי אליכם אנשי הפורום הנכבדים: כמה מכם חיים מיסטיקה וכמה מכם חיים עם מיסטיקה? אני בטוחה שכבר שאלו את השאלה, ולכן אחדד ואכוון אותה לכיוון שאני רוצה לדעת עליו. יש אנשים שעוסקים במיסטיקה כל הזמן (כשהולכים להתקלח הם רואים בזה הטהרות, כשמורידים נעלים רואים בזה כהשתרשות וכו´) ולכן זה מגיע לרמות של "אדם יושב לו בכורסא בסלון ותוך כדי זה הוא מאזן את הצ´אקרות שלו". מצד שני, יש את האנשים שעוסקים במיסטיקה בזמנים מסויימים ביותר, וכן גם במאגיה. תקופות מסויימות של החודש (מבחינת ירח), או שסתם הם מכינים את עצמם מראש. כדי שטקס יעבוד בשילם הם צריכים לעשות מזבח, ולהכין חדר עם אוק מעומעם וקטורת וכו´. כל העיסוק הזה הופך את העיסוק במאיגה/מיסטיקה למשהו מכובד יותר שאי אפשר לעשות פשוט מישיבה בתוך כורסא, ויש להתאמץ בשבילו. יכול להיות שהאנשים שלא חיים את זה ביום יום, אלא כתחביב כלשהו, ומקדישים לו זמן מאוד מיוחד פשוט לא רואים במאגיה או במיסטיקה כמשהו ממארג החיים היום-יומי? כי לי זה לא כל כך ברור. איך אנשים שעוסקים במיסטיקה כתחביב רואים אותה? אם לא הייתי מובנת, אפשט יותר בהמשך. בסקרנות בלתי נלאית כבשה קדושה

magica

New member
אני לא בטוחה שהכי הבנתי אבל

אני יכולה לנסות טוב תראה זה שאנחנו מאמינים במאגיה לא מחייב אתנו לאמין במיסטוקת אחרות איזון צאקרות מתבצעה יותר בריקי ודומיה אז אולי זה מתאים יותר לפורום אחר אם ניקח את המאגיה כמסיטיקה אז אני לפחות ראוה אותה לא נפרדת מחיי כמנטבת אפילו את התגובות והבחירות שלי וגם כיותר מחיי הרגילים

RainBird

New member
את באמת לא הבנת היא נתנה דוגמאות. אני חי בצורה משולבת, כן אני מתקלח ולא מיטהר מצד אחד אבל יש אמבטיות של טהרה לפני טקסים, ואני מפריד בן ארדן הרגיל של היום יום למדיאה הקדוש שלבוש בגילמות של טקס רקומות.

holy_sheep

New member
אוקי.. אבל אתה חושב שזה מפחית

מהרצינות שלך שאתה לא עוסק בזה כל הזמן? או שזה בעצם מוסיף עוד "כבוד" לכך שאתה עוסק בזה תוך כדי הכנות מסויימות ובזמנים מסויימים? על זה שכחת לענות.. :) כבשה ירושלמית

RainBird

New member
אני מודע וחלק ממני נתון למאגיה כל הזמן, השאלה היא: האם אני מכשף כשאר אני מוציא את הזבל? או רואה טלוויזיה? התשובה היא כמובן אבל כישוף הוא מצב מקודש וכשאני הולך לעשות דברים רגילים שיש הכרח לעשותם אני לא מתפאר בגלימות שחורות רקומות בכסף, וגם לא בשרשראות של גרנט עם ענבר, וקווראץ. לפיכך מן המצבים הקדושים ועד הנחותים קיים הבדל של מעמד אבל בשניהם אני מכשף.

L e s t a t

New member
באופן אישי

אני רואה במאגיה כבדרך חיים ולא כבתחביב או דרך להעביר שעה. סוג המאגיה שאני עוסק בו מוצא התבטאות גם ביום יום.

holy_sheep

New member
"סוג המאגיה שאני עוסק בו"?

מאגיה כהתערבות בחוקיות הטבע? ואם אתה מתעסק בזה ביום יום אתה לא חושב שזה מוריד מערך המאגיה (למרות שלי נראה שזה מיסטיקה) עצמה? כבשה קדושה

L e s t a t

New member
...............

מה שמתבטא אצלי ביום יום נקרא "מאגיה נמוכה" (Lesser Magic) או "זוהר" (Glamour). זה נשאר אצלי עוד מהזמנים שלי בשטניזם.

korinalir

New member
אממ שאלה מצוינת

אני יותר מתאימה לדוגמא הראשונה שלך. אני חיה את המאגיה וגם התחלתי להתעניין בצורה מעמיקה רק אחרי שכבר עשיתי דברים כל החיים שלי ורק לא ידעתי לקרוא לזה בשם (מה שחלק כאן בפורום מכנה מכשפה טבעית נדמה לי) שאני מתקלחת לא תמיד אני חושבת על זה כהטהרות אבל לרוב כן, תמיד חשבתי על זה ככה לפני שידעתי מה זה מאגיה אפילו. בנוסף יש גם טקסים שאני עושה במקלחת תוך כדי הרחצה. אני יכולה "לשחק" באנרגיות ולבצע כישופים קטנים מתוך חיי היום יום. אם מישהו מעצבן אותי אני לא צריכה לחכות למצב הירח הספציפי כדי להטיל עליו קללה בטקס. לשלוח לו מיידית ממקום מושבי בכיתה כאב ראש או כישלון במבחן יספיק (
אני רעה אני יודעת) וזה עובד. כמובן שיש גם כישופים מסובכים יותר שדורשים טקס זמן מיוחד חומרים והשקעה יותר גדולה ואני מבצעת גם כאלה. אבל כעיקרון אני "חיה את המאגיה" אני לא חושבת שזה מוריד מהערך או גורם לזלזול, זה פשוט מי שאני וזה תמיד היה. ועכשיו שאני לומדת לשלוט ולפתח את זה אני מגיעה למקומות ולנסיונות חדשים שלא הכרתי קודם ומעריכה עם כל צעד שאני עוברת אפילו יותר.

adam_a

New member
../images/Emo12.gif

"בנוסף יש גם טקסים שאני עושה במקלחת תוך כדי הרחצה"
אולי זה בגלל השעה.... אולי זה בגלל שאני סתם שרוט יתר על מידה... אבל זה נשמע לי ממש ממש לא טוב
אדם, שנקרע עכשיו ב 4:30 בבוקר, מצחוק...
אדם

למעלה