בקשר להרחבת זיכרון ram לנייד

sunday2

New member
בקשר להרחבת זיכרון ram לנייד

היי יש לי פרסריו 2700 כבר 3 שנים והוא מאוד איטי בזמן האחרון בגלל שיש עליו הרבה תוכנות כבדות... פוטושופ וכו'... המליצו לי להרחיב את הראמ. אין לי ממש מושג במחשבים..האם ראמ וDDR זה אותו דבר? ומה זה DDR2? איך אני יכולה לברר כמה ראמ יש לי עכשיו והאם זה אמור לפתור את בעיית האיטיות... כל המלצה/הסבר בנושא יהיה נחמד... ושנה טובה!

Jan22

New member
כנס ..

ר.א.מ הכוונה לזיכרון פנימי של המחשב ,בדרך כלל ככל שהזיכרון הפנימי גבוה יותר החישובים שהמחשב מבצע לוקחים פחות זמן ויותר מהירים . תבדוק את גודל הר.א.מ שמותקן בנייד ,כנראה יש עוד מקום אחד כדי להוסיף עוד סלוט (צ'יפ) של זיכרון לנייד ,כמו כן שמוסיפים זיכרון צריך לדאוג שהוא תואם ללוח - אם (כלומר שהלוח אם תומך בסוג שנבחר) . **שאומרים DDR הכוונה לזיכרון פנימי ,DDR 1 DDR 2 ,זה התפתחות של טכנולוגיה מהירה יותר . בהצלחה מייט ..

Jan22

New member
כנס ...

קליק ימני של העכבר על MY COMPUTER ולבצע בחירה בPROPERTIES לאחר מכן ייפתח חלון ,בתחתית החלון יהיה רשום סוג המחשב וגודל הזיכרון . נסה מייט .

sunday2

New member
אחלה...ועכשיו

יש לי 256. לכמה רצוי להרחיב ברמה שהמחשב יעבוד כמו חדש עם תוכנות כבדות כמו שציינתי אבל במחיר שעדיין מצדיק הרחבה ולא מחשב חדש... תואם ללוח אם- מה זאת אומרת?

Jan22

New member
כנס חביבי

ציינת שאתה עובד עם פוטושופ ,לדעתי להוסיף עוד סלוט של 256 יעשה את העבודה ,אם אתה ממש רוצה להשקיע אפשר להרחיב ל1GB זיכרון פנימי שיאיץ את מהירות החישוב באופן משמעותי . בקשר ללוח - אם - הלוח אם הוא בעצם מה שמנהל את המחשב ,לכן אתה צריך לבדוק שהוא תואם את הזיכרון שתקנה ,בדרך כלל שקונים זיכרון עדיף שיהיה באותו גודל ובאותה מהירות של הזיכרון הקיים במחשב ,לדוגמא אם יש 256MB במהירות 333MHZ אז קונים סלוט דומה באותה מהירות ואותו גודל .

למעלה