בקשר להשכרת רכב בהונגריה

• פותח הנושא עב
  • פורסם בתאריך

עב

New member
בקשר להשכרת רכב בהונגריה

טוב חברים, וגם חברות כמובן, אנחנו עדיין מנסים לארגן טיול להונגריה באמצע ספטמבר. רצינו לבלות 4 לילות בבודפשט ואח"כ לשכור רכב ולנסוע צפונה לסלובקיה, שם איבדנו משהו. המחירים של הלינה בבודפשט ושל השכרת הרכב בהונגריה יקרים רצח. למישהו יש אולי המלצות על דילים של פחות מ - 450 דולר ל - 4 לילות ועל רכב במחירים סבירים? מישהו התנסה אולי? אנחנו קצת מיואשים, אבל לא לגמרי. תודה מראש למשיבים המנוסים.

orlu

New member
עב לדעתי תמיד עדיף להשכיר רכב

מהארץ,וכמובן לדאוג לסגור את כל הפרטים מסביב. למרות ש......תבדקי באינטרנט חברות השכרה בהונגריה תמיד יש מציאות ושוות. אני מאמינה שלאחרונה הדברים שם השתנו,אז אולי בכל זאת עדיפות לסגירת המעגל בארץ נסיעה טובה ובילוי נעים

עב

New member
בינתיים בודקים השכרת רכב באינטרנט

כדי לקבל מושג על המחירים. בקשר לבתי המלון, המליצו לנו בפורום על מלון "טברנה", מה זה יקר! הבנתי שכדאי להיות בצד של פשט במרכז העניינים אבל טיסה + 4 לילות זה 515 דולר. נראה לי מוגזם, אבל אולי אלה המחירים של הונגריה? יש אולי המלצות זולות יותר ועדיין סבירות מבחינת רמה ומיקום?

julianna27

New member
השכרת רכב

לפני כחודש הייתי בבודפשט, השכרנו רכב דרך הלובי של המלון . חברת ההשכרה היו מאוד הגונים אבל , אבל בבודפשט אין אפשרות להנות רכב רק בגרגים וזה עולה הון. אני שמחתי שבאו לקחת ממני את הרכב כי זה ממש גרם לי כאב ראש ולב. הצעתי : תסעו בחשמלית או במטרו יהודית

עב

New member
הכוונה לצאת מבודפשט עם רכב

אין לנו כוונה לנסוע בעיר עם רכב, הרי בעיות החניה ידועות. אנחנו רוצים לצאת מהעיר עם רכב, כדי לא להסחב עם מזוודות בתחבורה הציבורית. האם את זוכרת מה העלות של ההשכרה? תודה מראש.

Lzaros

New member
מלון טברנה טוב, הוא נמצא במרכז

התאכסנתי בו כבר מספר פעמים, לגבי שכירת רכב עדיף לנסוע בתחבורה המקומית, היא טובה מאוד, ומקסימום אם צריך אפשר לשכור מונית וזה לא יקר, יש בעיתיות בשכירות והיא מקום חניה אלא אם לוקחים מלון קצת מרוחק מהמרכז.

טומי*

New member
הייתי מציע לך להכנס לקישורי הפורום

ישנם מלא אתרים שהוספתי שיעודם תיירות בהונגריה בקשר להשכרת רכב....לפני שנתיים שהייתי,שכרתי אוטו קטן אופל קורסה ונדמה לי ששילמתי משהו בסביבות 250$ לשבוע כולל כל הביטוחים מע"ם הונגרי,ללא הגבלת קילומטרים. אם את רוצה חברה מוכרת כ...AVIS HERTZ הייתי מציע להזמין מהארץ,ולקבל את הרכב בשדה התעופה.אם כי בשדה ישנם את כל החברות הגדולות.

עב

New member
אתרים וניסיון אישי

אכן זה פורום מוצלח מכמה בחינות, כולל תיירות להונגריה. השתמשתי כבר באתר של GO BUDAPEST שפרסמתם כאן ומצאתי שם מסלול מצוין לשלושה ימים. אם ואם ואם ניסע, אני בטוחה שנטייל לפי ההמלצות שלהם. בקשר לאתרים טומי, כל אתר מהלל ומשבח את עצמו ואין כמו ניסיון אישי. בפורום הזה הצטברו אלף שנות ניסיון, מינימום! העיקר שניסע כבר...

מאחר וגם אנחנו נוסעים, ואני אוהב את

הדברים מסודרים זמן רב לפני היציאה, המסכנות שלי הן: טיסה תבחרי כרצונך (אנחנו טסים עם MALEV ). שכרנו בארץ בסוכנות הנסיעות מכונית (קטנה) מחברת OFRAN לפי בדיקה שלי באינטרנט, (יש להם אתר משלהם) זאת החברה הזולה! אם בבודפשט אתם מסתפקים ב"צימר" ואינכם זקוקים למלון, כתובת של עסק המשכיר חדרים בפשט מרחק של 5-6 רחובות מהדנובה. אם תהיו שם לקראת אמצע החודש, אפילו נוכל להפגש. כתובת האתר: www.lesile-a.hu . את יכולה לבדוק את המיקום לפי מפה. Viktor Hugo u 25-27 . (רק בשולי הדברים, 2 דקות הליכה מהבית בו גדלתי לפני כ:60 שנה)

עב

New member
../images/Emo160.gif טסים עם מאלב

אני מקווה שלא עשינו טעויות. טסים עם מאלב השכם בבוקר, יוצאים משדה התעופה ישר עם הרכב השכור (באדג'ט) לכיוון צפון ולסלובקיה, שם יש לי עניינים לא סגורים עם אבותי, ואחרי 4-5 ימים חוזרים לבודפשט, מחזירים את הרכב ויש לנו חדר במלון ארז'בט. נראה לי במקום די מרכזי. נהיה שם כמה ימים ונחזור גם עם מאלב, ששעות הטיסה שלה מאפשרות ניצול טוב של הזמן. שלחתי לך מסר עם הפרטים, נשמח להיפגש.

אפשר לבלות יום שלם בשייט על

הדנובה ההפלגה הארוכה יוצאת ב9 בבוקר לעיקול הדנובה, ומגיעה בחזרה בשעה 6 בערב. יש הפלגות יותר קצרות בשעות הצהריים הכוללות כאופציה ביקור עצמי באי מרגיט. כמו כן חברת אוטובוסים מקיימת סביבים בעיר במסלול של שעתיים או שלש שעות חלק עם הסבר חיי באנגלית וגרמנית, וחלק עם הסבר באוזניות במגוון שפות כולל עברית. מקום היציאה Erzsebet ter.

למעלה