בקשר לויזה רגילה, מה הסיכוי שלי

Inoni

New member
בקשר לויזה רגילה, מה הסיכוי שלי

לקבל אחת אם אני עובד במקום עבודה כשכיר רק חודשיים ? אני יכול להביא מכתב מהעבודה אבל אמרו לי שזה לא טוב שאני עובד שם קצת זמן. אני בן 25 ורווק ולא הייתה לי עוד אף פעם ויזה לארה"ב, האם לדעתם תהיה לי בעיה לקבל ? ואם לא מאשרים מה קורה אז ? אבוד לתמיד או שאפשר להגיש שוב בקשה ואם כן אז מתי ? ומה עלי לעשות או איזה מסמכים להוסיף כדי שאני אוכל לקבל לדעתכם ? גם מה לומר ברעיון ומה לא לומר ??? תודה, ינון.
 
שאלת המשך, אם אפשר...

אחת הדרישות היא אכן אותו מכתב מהמעסיק... אבל איך בדיוק יודעת ממשלת\שגרירות ארה"ב שזהו אכן המעסיק ? כלומר... האם נדרשים עוד מסמכים רישמיים כלשהם להוכחת העבודה שם... איפה הבעיה של פלוני אלמוני לפנות לדוד שלו, בעל המכולת השכונתית ולבקש ממנו, בתור בעל עסק, להנפיק מכתב שבו יכתב בדיוק מה שהשגרירות רוצה לשמוע ?
 

Inoni

New member
כששאלתי בסוכנות נסיעות אמרו לי שצרי

ך גם להביא תלושי משכורת... אמרו לי "צריך" אבל אולי התכוונו "רצוי", בכל מקרה זה משהו שלא קשה לזייף, הבעיה היא כמה באמת בודקים ואם בודקים ויגלו זיוף לדעתי זה עלול למנוע קבלת ויזה לצמיתות... אז אולי לא כדאי לנסות. אני באמת בבעיה כי אני עובד רק חודשיים במקום עבודה חדש ובינתיים יש לי תלוש אחד ועוד אחד יהיה בקרוב וזהו, אני חושש שזה לא יספיק, דעות ? ינון.
 
לזייף ?? ../images/Emo2.gif חלילה ../images/Emo70.gif

בהחלט לא לזייף... השאלה היא אם זה באמת הכרח או לא... חברה שלי בבעיה דומה לשלך... אשמח לשמוע דעות מומחים בעיניין...
 

Inoni

New member
מצטרף לבקשה, מה כדאי/לא כדאי לעשות?

אגב, אחרי שדיברתי עם עוד סוכן נסיעות שהיה נחמד יותר מהאחרים הוא אמר לי שלדעתו הסיכויים שלי לא משהו בגלל שאני עובד רק חודשיים במקום החדש, אבל הוא אמר שאם יש "תלוש משכורת טוב" זה יכול מאוד לעזור, חשבתי על עוד משהו, זה יעזור אם יכתבו במכתב של העבודה שזקוקים לי לזמן רב למספר פרוייקטים ? ושבונים עלי ? גם האם זה יהיה לא טוב לדעתכם להגיש בקשה לויזה מבלי לרכוש כרטיס טיסה ? זה יכול להעיד על משהו בעיניהם ? כי זה מה שאני מתכוון, אני לא רוצה לצאת כרגע לטיול, פשוט שתהיה לי ויזה למתי שאני ארצה בגלל שהתהליך ארוך. אז מה אתם אומרים ??? תודה, ינון.
 

Inoni

New member
ועוד שאלה, אם יש לי אחים חורגים שם

האם זה יכול לעזור ? ואני מדבר על אחים מאותו אבא... השאלה לעזור היא גם לבי ויזה וגם לגבי גרין קארד. ינון.
 
למעלה