בקשר לזאתי שכתבה כמעט שתי דפים

אביה 1

New member
בקשר לזאתי שכתבה כמעט שתי דפים

קודם כל !! איך היה לך כח לכתוב את כל ההודעה הזאת ..... עכשיו אני בהחלט חושבת שאת צודקת בחלק מהדברים שכתבת ... אבל גם לא צריך יותר מדי דעות ,הפצצת יותר מדי טענות ...... וההיא שהגיבה ל למה את יורדת ככה על עופר שכטר......? לדעתי הוא מאוד חמוד והוא לא מדבר הרבה ... וגם אם כן הוא רק עושה את העבודה שלו.... מבקשים מנו לעשות משהו והוא עושה ...... ומי אתם בכלל שתגידו דברים כאלה עליהם..!!!! מקווה שתבינו למה התכונתי ושתשתפרו!!!!!

tutana

New member
חמודה :) פורום הוא מקום לדעות!

אם את מתכוונת אלי שכתבתי את מגילת העצמאות מחדש אז אני בד"כ כותבת תגובות עמוקות... < אם אני כותבת בכלל> ו אני סה"כ חושבת שלעומת רוב הדעות שלי התגובה הזאת שלי היתה די בונה.היא היתה רק על התכנית הראשונה ובכלל לא על כל העונה כי היו רק שתי תכניות עד עכשיו< לא ראיתי את השניה> ובכלל.. מה קרה? מזה "למה מי אנחנו שנגיד דברים כאלו?" אותו הדבר אני יכולה לשאול אותך "מי את שתגידי לי להשתפר או מי את שתגידי לי מה לכתוב או מה לא? בקיצור, פורום מקום לדעות וזהו. :) אני עפה לי עוד מעט לעבודה.. יום טוב שיהיה לכם. נ.ב: פז: מותק, סורי שלא הגבתי באשכול מהמפגש אני לא ראיתי אותו...:S הוא נעלם לי:S...

tutana

New member
אוו פזושש שינית חתימה ../images/Emo25.gif../images/Emo70.gif

למעלה