בקשר לזינה...

בקשר לזינה...

הצביטה שזינה עושה, היא אמיתית? (כלומר האים בנאדם רגיל כמוני יכול ללמוד איך עושים את זה?)

Benjemin

New member
../images/Emo67.gif "הצביטה" של זינה ../images/Emo59.gif ../images/Emo70.gif

חברה יקרה, הצביטה של זינה : 100% לא קורה במהלך הסידרה, כי באמת זינה צובטת את אחד מאויביה, עד שאפם מתחיל לדמם, that for sure
אך אינני בטוח אם הצביטה מתאימה . במהלך הסידרה, ניתקלנו הרבה פעמים בשיטותיה של זינה בגוף האדם . לדוגמא, לחיצה על הזרוע מפני בחילה, שיתוק רגל דרך איזור מסוים, אלו אכן אמיתיים ויכולים לעזור (אבל, מאוד לא מומלץ לנסות בבית או עם חברים ...), אך הצביטה נראית קצת קטלנית . אני לא מאמין כי הצביטה חוסמת שסתום מסוים בצוואר, שמונע מן הדם להמשיך לזרום למוח, קצת מוזר
בן .
Such a Pretty Day for a Blood- Bath

האמת שזה אמיתי....

אבל בניגוד לסדרה, במציאות תוך מקסימום שמונה שניות הבן אדם מת.

חחחח אלעד.

בקשר לצביטה. היא אכן אמיתית... בעברית ניתן לקרוא לה "חוסם עורקים ידני". כשהתנדבתי במד"א לימדו אותנו שאם אין איתנו חוסם עורקים ובנאדם ננכש ע"י נחש או כלב, אז על מנת לעצור את הדימום, יש למצוא עורק שנמצא קרוב לעצם חזקה בגוף. בצוואר מתחיל עמוד השידרה לכן ניתן לנסות חסימה כלשהי עם העורק על העצם, וזה מסובך כיוון שאין לדעת איפה נמצא העורק, רק מומחים (כמוני
) יכולים לדעת איך לעשות את זה... עוד מקומות שבהם ניתן לבצע חסימה כזאת הם:
העורק שמוביל מהראש ללב דרך החזה, כאשר חוסמים את העורק הזה או את אחד העורקים המובילים לידיים על ידי עצם הבריח.
העורקים שמובילים לידיים על ידי העצמות שנמצאות בידיים.
העורקים שמובילים לרגליים על ידי העצמות שנמצאות ברגליים.
על ידי חסימה של אבי העורקים לצלעות. (היה ניתן לראות חסימה כזאת בפרק Kindred Spirits שכאשר זינה נלחמה עם ג´וקסר היא ביצעה חסימה שהלב מפסיק לפעום ברגע שהיא לחצה על אבי העורקים).
באף, ע"י העצם התחתונה של הגולגולת.
בגב, במקרה של דקירת סכין. יש עוד כמה מקומות, ואני יכולה לספק הדגמות חינם תמורת תשלום סמלי של 1,000,000,000.000 דולר. (לא מקבלים כרטיס חבר מועדון וצ´קים). בקיצר, אלעד צדק בטענתו. במציאות לוקח שניות ספורות עד שהבנאדם מת. לכן אסור להפסיק את הלב מלפעום ואסור בכל חומרת האיסור להפסיק זרימה לראש. אני יכולה להמשיך לזבל פה אבל זה לא מתאים לפורום הזה, אלא לפורום רפואה יום טוב.

Ponchu

New member
אאוץ´ אאוץ´ אאוץ´...

עוד תהרגי לי כאן מישהו...((:) חברה, בשום אופן אל תשימו חוסם עורים כשננשכים או כשנעקצים!!! מאיפה זה הגיע? ואגב, אין לחיצה כזאת שאפשר לעצור את זרימת הדם בעורק. אפשר ללחוץ עליו, עם האצבעות או עם כל דבר אחר ואז זרימת הדם מפסיקה. אבל זינה כאילו נותנת מכה, מסובבת את כלי הדם ואז הכל מפסיק, כזה דבר עוד לא ראיתי, ושום רופא נחמד וצבאי שדיברתי איתו (ותאמינו לי, יצא לי לדבר עם הרבה מהם) לא ראה. רונה

ענבר1

New member
אז רגע,תנו לי להבין משהו

אפשר לעשות דבר כזה ולהרוג מישהו???? איזה סדרה חינוכית....

Benjemin

New member
אי- אפשר להרוג מישהו עם "הצביטה"

חברים יקרים ובעיקר דפי, אין שום דבר שבזכות לחיצה על העורק יכול לסתום שסתום מסוימים שיכולים להפסיק את זרימת- הדם למוח . האצבע לא יכולה, להזיז איזשהו צינור שבצוואר ולסתום את הדם . אין כזה דבר !!! לעומת זאת, הלחיצות ברגל וביד נגד בחילה, מחלה, הרגעה או כל דבר אחר כן אמיתי, וניתן לבצע אותו רק עם פיסיוטרפיסט או מורה או מדריך לשיאצו . בן !

חחחחחח :)

קודם כל, רונה צודקת. אי אפשר פשוט לנגוע בעורק בצורה חיצונית ופשוט זרימת הדם מפסיקה. בנאדם שעושה את זה, כנראה שיש לו הרבה כוח... דבר שני, כשננשכים, לפי החוק כרגע אסור לשים חוסם עורקים, וגם כשתיהיו בניידת עם חוסם עורקים (דבר כזה מוזר וארוך בצבע שחור מגומי חזק), אף פעם לא תשתמשו בזה על נכישה. אבל אם נמצאים בטבע ואין איך להרגיע את הבנאדם כשהוא ננכש והוא לא מוכן לשבת במקום (קורה הרבה), רצוי לקשור לו איזה בד או איזה משהו ואז זרימת הדם לאותו מקום מפסיקה... וד"א - לסובב את כלי הדם, עוד לא נראה באמת, אבל תדעו שזה רצח ע"פ המשטרה, ואי אפשר להעלים ראיות... חיחיחי. אז מי שחושב על רעיון כזה.... THINK AGAIN!

korinalir

New member
הממ לא נראה לי שלזה הכוונה

הם הרי קוראים לזה "נקודות לחץ" (או שזה רק התרגום הלא מדוייק?) ויש בהחלט נקודות לחץ בכל מיני מקומות בגוף שמשפיעים על כווצי שרירים ויכולים לשתק וכ"ו זה נחמד בקרבות אבל לא כמו שזינה עושה צריך להמשיך ללחוץ הרבה זמן יחסית זה לא טיק ולעזוב. בכל מקרה מי שזוכר פרק מהעונה ה(שניה? שלישית?) שהיא נלחמת נגד עוד אחד שיודע נקודות לחץ והם כל הזמן תופסים אחד לשני את הגוף ומשחררים? ככה בערך זה נראה במציאות...וזה כואב
חוץ מזה אני מכירה חניקה מגניבה שדומה לפינץ בצוואר זאת נקודה בצוואר שכשחונקים בה (וממשיכים להחזיק) הקורבן מת תוך 19 שניות בממוצע (19 ולא 30 כמו בסדרה, שהשוונו אני וידיד שמכיר את החניקה דיברנו על איך זה מזכיר את זינה, ואז אמרנו שהם בטח העריכו מ19 שניות ל30 כדי שיהיה זמן לחקור את הרע
)

Dafi the Mighty

New member
מגניב!

מתי את מעבירה לי שיעורים?
הפרק שזינה ועוד מישהו (ששמו סינטרוס, או סינטאוס, או משהו באמצע) היה בעונה הראשונה. עם אוליקוס, ואז הם הלכו מכות, בThe Royal Couple of Thieves. היה מגניב.

הדבר המדובר הוא לא נקודת לחץ

אלא נקודה בצוואר שאם שוברים אותה היא חוסמת את זרימת הדם למוח והורגת את הבן אדם תוך כמה שניות קצרות. אני לא יכול להגיד שהמקור שלי אמין מספיק בשביל להבטיח שמה שאני אומר זה נכון, לעומת זאת.

Benjemin

New member
עדיף שלא תלמדי , ברצינות ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בן .

למעלה