בקשר לחברה

john deere5

New member
בקשר לחברה

האם מותר למנהלת שלי לשאול את העובדים ולברר עליי אם אני הומו? האם זה חוקי/נורמלי שאנשים באים לשאול אותי ואומרים לי שהיא שלחה אותם? האם זה נורמלי שהיא נכנסת לי לפרטיות? תודה לעוזרים

הומו = לשון הרע?

במבט חטוף נראה כי התנהלותה של המנהלת שלך פוגעת בך בשני היבטים. ע"י פגיעה בפרטיותך וע"י הפצת פרסומים שהם בגדר לשון הרע. מכיוון שמדובר בפורום לשון הרע, אתמקד בהיבט זה. העובדה שהמנהלת שלך פנתה למספר אנשים וייחסה לך תכונות הומוסקסואליות עשויה להיחשב לשון הרע. הפסיקה הישראלית קבעה לא פעם כי ייחוס תכונות הומוסקסואליות לגברים עשויה לעיתים קרובות להיחשב כפרסום לשון הרע. אינני יודע מה נטיותייך המיניות, אך לפי דעתי מדובר בנושא עדין ורגיש. אשמח אם תפנה אלי באמצעות מסר אישי ואנסה לעזור לך. עו"ד יוסי מאוטנר

ItsikH

Member
נזכיר את אמלסלם ועיתון "העיר" אמסלם תבע את עיתון "העיר" כיוון שבעיתון נכתב שהוא הומו (למרות שהדבר נכתב כבדיחה).

l o n e r

New member
נו... ואתה כן או לא ../images/Emo8.gif

זה בהחלט לא לעיניין אלא אם כן יש לה בן חתיך שהיא רוצה להכיר לך

seymore butts

New member
זה אולי באמת לא הכי אלגנטי מצידה

אבל יכול להיות שהיא מנסה להתחיל איתך, שיגרה לך אינספור רמזים, ומשלא נענתה מנסה להרגיע לעצמה את האגו הפגוע בתירוץ שאתה פשוט לא אוהב נשים?

זה חוצפה ממדרגה ראשונה

בוודאי שאין לה זכות לכך, אך מהרגע שנפתחה הדלת, אתה הופך להיות בעל כורחך שיחת היום במשרד. טוב תעשה אם תפריך את השמועות האלה, על-מנת שזה לא יפגע בך בעתיד. כמו שאמרו לפניי, היא דלוקה עליך חזק, וכנראה לא הבחנת בכך.

amazone

New member
אני עכשיו עוברת אותו הסרט

כשהבוס שלי מנסה לפטר אותי כי הוא "גילה" שאני לסבית ושהוא לא רוצה את הלסבית הזאת פה. אני ממש לא מדברת על זה ולא מפגינה את הנטיות המיניות שלי לכאן או לכאן כי זה לא צריך להיות עניינם של מי שעובד איתי. לסבית או לא - לא רק שמדובר בהוצאה דיבה בפני רבים, אלא מדובר גם בהטרדה מינית ובאפליה - אני מפוטרת בגלל שהוא "יודע" שאני לסבית והוא לא רוצה להעליב אותי [לא אישרתי לא הכחשתי פשוט הייתי בשוק!]. בהמשך הוא התחיל עם יציאות הומוסקסואליות עליי דווקא במטרה להעליב אותי....

bwp2

New member
אסור לו

להגיד יציאות הומוסקסואליות בעבודה והעלבה על רקע מינית מנוגדת לחוק בישראל שתוקן לפני כמה שנים.כאשר יעיר לך משהו תוכלי לתבוע אותו ולהרוויח מספיק גם בלי העבודה הזו ועוד משהו קטן-קניה ומכירת עבודות אקדמיות מהווה עבירה על תקנון המועצה להשכלה גבוהה

amazone

New member
תודה רבה שאת מזכירה לי את החוק

גם הוא יודע את זה והוא עובר עליו חופשי בנוגע לעבודות - מי אמר שאני מוכרת אותם למועצה להשכלה גבוהה? וממתי זה הפך לעברה על החוק? כל עוד זכויות היוצרים שלי נשמרות זה לא מעניין אף אחד וזה לא נחשב עברה על אף תקנון או חוק

bwp

Member
אם הוא יודע אין סיבה שלא תתבעי אותו

(דרך אגב אני גבר,לא שזה כזה משנה) לא אמרתי שאת מוכרת אותם למועצה להשכלה גבוהה. אלא שזה בניגוד לתקנון. אם את כבר לא סטודנטית אז ברור שלא אכפת לך כי סיימת את התואר ואי אפשר לעשות לך כלום,מקסימום למנוע ממך בעתיד ללמוד. אם לא, קחי בחשבון שאם תתפסי התוצאות חמורות.

LEATHER REBEL

New member
זה מזכיר לי משהו...

לפני שנים רבות, עמדתי ליד לוח מודעות ולפתע הרגשתי צביטות בשני צידי המותניים שלי. כמובן שקפצתי, ומאחורי עמד איזה טיפוס "מסויים" מהשכונה, והוא ציחקק: "קפצת! זה מוכיח שאתה בתול!" מיד הבאתי לו סטירה אדירה בכיוון של הלחי, ובעודו אומר "אייי!" ציחקקתי לי :"זה מוכיח שאתה רגיש לכאבים!" והמבין יבין.

למעלה