בקשר לחידות-

Cami Girl

New member
בקשר לחידות-

צדקתם !רומינה יאן זה היה קל בצ´פילכם, הא ?
אבל פקונדו ארנה היה יותר קצ´ה...
אממ..- רותם, תאמיני לי -אני רוצה איי סי קיה ( בצ´פה צ´לך
) אבל אני כל הזמן שוכחת להגיד לחחחחפרה צ´לי ! דרך אגב- אחרי ההודעה הזאת אני אכתוב לכם שעשועון מהחוברת שקניתי בתערוכה היום בקיבוץ צ´לי
בעעע-ביי,
CamI

Cami Girl

New member
../images/Emo36.gif הנה שעשועון מהחופרת ../images/Emo26.gif

דמות מקטנטנות כתבה מכתב - תגידו איזו דמות זאת !! "רומינה היקרה, אני גרה במעון ליתומים, ויש שם איזה ילד שמתנהג נורא מוזר. אתמול באמצע הלילה הבאתי לו כוס מים, והוא ישר חשב שאני מציעה לו לשבור את הכוס אחרי שהוא מסיים לשתות ושנישאר נשואים לנצח. יום אחרי זה הוא נתן לי שרשרת. די מכוערת, למען האמת. טוב, ענדתי אותה כדי לא לפגוע בו, אבל לדעתי היא עדיין מכוערת פחד. בכל פעם שאני עם שיער מבולגן הוא תוקע בי מבטים מוזרים. את יכולה להגיד לי מה יש לילד הזה ?!" טוף, מוזר..
יה, יה- גייס... ת´אמת- גם אני לא מצליחה להיזכר מי זה... מי זה ?!
אני לא רוצה להסתכל בתשובות של החוברת..
צ´או צ´או, CamI

babydoll

New member
אני מזה מצטערת.......

לא חשבתי שתתפדחי אוף.........אני..........אוף אני יוצאת מכל הפורמים.... אני כל כך מגעילה.........אני שונאת........ ביי לכולם גל סורי על השירשור ביי
מוראל

babydoll

New member
זה לא ואני חושבת

לעזוב את כל הפורמים אני כל כך אוהבת אותר........ובשבלך אני יצא את פטח חושבת....איזה עלוקה היא שתעוף מפה כבר
מוראל

Cami Girl

New member
רותיקה, החופרת-

היא די גטולה כסאתי, וכל הילדים יושבים באסם... מכירה

רותיקה

New member
לא אני לא מכירה! קנית אותה???

איפה ניתן לקנות אותה וכמה היא עולה?

Cami Girl

New member
כל´כבודדד, צ´יקה ! ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

הצ´ופהה היא : לואיסנה ! גרר... אממ.. יש בקרוב יומולדת לפקונדו- ואח"כ ל.. אממ- בנחמין..
CamI

דביר-מן

New member
באמת מה דעתכם על החוברת? ../images/Emo12.gif

אני ונתן כתבנו אותה... אני במקרה כתבתי את הפעילות של המכתבים, ואני מאוד גאה בעצמי עליה
ביחוד על המכתב של מרגה..
טוב, זהו, רק רציתי לדעת מה דעתכם! דביר

למעלה