בקשר לחייזרים

gali1975

New member
בקשר לחייזרים

שלום לכולם אני באמת מאמינה שאנו לא היחידים ביקום (לפחות מבחינה סטטיסטית) אבל יש לי כמה שאלות לא פתורום 1. למה העבמים או מה שזה לא יהיה לא מתגלים לפנינו ? 2. אם יש ממצאים ושרידים, למה הממשלות כל-כך דואגות להסתיר ? 3. למה הדתיים מקבלים בביטול מוחלט את הנושא הזה ? 4. למה אף אחד לא הצליח לצלם סרטון או תמונה איכותית של עב"מ ? 5. יש לי עוד המון שאלות.....נסתפק באילו בינתיים חג-שמח לכולם

תשובות ../images/Emo153.gif

1. אנחנו לא יודעים. אנחנו לא יודעים מי הם, מאיפה הם הגיעו, כיצד הם מתנהגים וכו' לכן אנחנו לא מסוגלים לשפוט אותם ואת ההתנהגות שלהם. 2. שוב פעם, אנחנו לא יודעים מה בדיוק הממשלות מחזיקות ואיזה ערך יש לאותו מידע. בכל מקרה, סביר להניח שגילוי פתאומי של ממשלה כזאת או אחרת שהיא מחזיקה בממצאים חוצניים יגרום למהפכה כלכלית, פוליטית ודתית בכל העולם - לכן נוח לממשלות להשאיר את המצב כפי שהוא. 3. יש פער בין האמונה הדתית לבין האמונה בעב"מים. תשובה מפורטת בעניין תצטרך לקבל מאדם דתי. 4. ישנם סרטונים איכותיים ותמונות איכותיות. 5. בשביל זה יש פורום...

astral tripo x

New member
תשובות2 ../images/Emo112.gif

1)הם לא מתגלים כנראה בגלל "המרחק",יש פה לפי דעתי בעיה: "לוגית-זמן", לדוגמא: נגיד וברגע זה ממש בקצה השני של היקום, החוצנים מגלים את כדור הארץ,אם יש להם כלי טיס שיכול לטוס במהירות האור,או שליטה על "חור תולעת",בכל זאת יש מושג "שנת אור" ולכן הכול תלוי במרחק,אם הם יצאו עכשיו למרחק של 50 שנות אור,אז רק עוד 50 שנה הם יגיעו..,ואם אין להם טכנולוגיה מהירה שכזו יכול להיות שלעולם לא ניפגש איתם
. 2)פה יש 2 אפשרויות!! 1-"תאורית הקשר",החייזרים והממשלות עושים יד אחת! כנראה מהפחד מפני "פלישת חייזרים" והשתלטות על הארץ.. 2-המדענים שלנו לא יכולים בכלל להגיד מה יש להם בידים(הם בעצמם לא יודעים),או שיכול להיות כמו בסרט "גברים בשחור" שהחייזרים בעצם נתנו לנו את כל הטכנולוגיה שיש בידנו עכשיו(חשמל,מחשבים,טלויזיה,תעופה,רכב,וטכנולוגיה של המאה ה 21 ),לפני 150 שנה אפילו חשמל לא הייה,ועכשיו ב 100 שנה התקדמנו כמו שלא התקדמנו ב 5000 שנה!!(אולי בגלל החייזרים,או נוסע בזמן מהעתיד?!). 3)לא כל הדתיים מקבלים את זה בביטול מוחלט..,צריך להבין שדתיים מתחלקים לישיבות(קהילה) וכל ישיבה לפי הרב שלה והמנהגים שלו..,אני הייתי דתי ויצא לי לשאול רב על חייזרים והאפשרויות שהם חייבים להיות אי שם!! והבנתי שהם פשוט לא קוראים ליצורים מהחלל חייזרים.. אבל רשום בגמרא איפה שהוא שיש יצורים מחוץ לכדור הארץ והם מחפשים דרך להגיע לכאן(כדור הארץ)ולפגוע באנשים(הם רעים מאוד). *(יש המון הקשרים בין התנ"ך למפגשים עם חוצנים)* 4)הבעיה היא לא דווקא בצילום העב"ם,אלא בהליכים המשפטים של קבילות תמונה או סרטון.. לדוגמא: להצתלם עם עציץ של גראס+באנג+שקית ענקית של חשיש=לא מתקבל בבית משפט (תודה לאל
) התמונה יכולה להיות מקורית או לא,אי אפשר להוכיח את זה,זו הבעיה.. 5)תשאלי תשאלי,צריך שאלה חסרת תשובה,משהו מאתגר לגלות

מה? ../images/Emo153.gif

1. הוא שאל למה הם לא מתגלים, לא למה הם לא מגיעים אלינו. הכוונה שלו היא למה הם "מסתתרים" מאיתנו ולא מודיעים לכולם שהם הגיעו לכדור הארץ. 2. הכל השערות - אנחנו לא יודעים. 4. הוא שאל על איכות של תמונת, מה הקשר להליכים משפטיים? 5.

astral tripo x

New member
הא?

1)הם לא פה!,מה יש להם לבוא עד לפה בשביל להסתתר?! אם הם היו מפחדים מאיתנו או מחשיפה הם פשוט לא היו חוזרים לפה יותר, ולעולם לא היינו מוצאים אותם..,אז למה להסתתר? 2)השערות אבל לדוגמא: בזכות H.G WALLS שכתב תספר "מכונת הזמן",אנחנו משתמשים בתאוריות והפרדוקסים שלו לנסות להגשים את זה. או לדוגמא: "ז'וול ורן",בספר "80 מייל מתחת למיים",המציא גוף מתכת ששט מתחת למים+טלפון+חליפת צלילה(והוא גם נתן לנו טיסה ראשונה לירח,בספר אחר),עכשיו האנשים האלו כתבו דברים בפרטים חיים,כאילו הם מדברים על דבר קיים,אבל בזמנם לא היו קיימים דברים כאלו,אז איך בכל זאת הם ידעו?! אסימוב לדוגמא מדבר בספרים שלו על רובוטים דמויי אדם(אנדרואידים)והנה למרות שעדין אין לנו רובוט שמתפקד בכלל כמו אדם,יש לנו כבר אנדרואידית ראשונה בתאריך 28.8.2005,אסימוב כבר משנות ה90 לא איתנו+הספרים שלו על רובוטים נכתבו בשנות ה40. 4)מה זה משנה איכות התמונה? אם אתה לא יכול להוכיח את אמיתות התמונה!! ,לא חסרים תמונות איכותיות באינטרנט אבל ברור שזה זיופים.. 5)תחשבו על עולם החייזרים...,כוכב לכת שלא חסר עליו כלום,ממש גן עדן! אם זה ככה אין להם שום סיבה לחפש מחוץ לכוכב שלהם(יש להם הכול עליו), ואם לא אז הם באים לכאן להשתלט,או לקחת משאבים(כמו שאנחנו "הזזנו" את הטבע שלנו לצד,ככה הם יעשו לנו,שכן נהייה בשבילם כמו "אדם מול תולעת". ואני בטוח שאם אנחנו היינו מוצאים כוכב שאפשר לחיות עליו אך הוא מאוכלס ע"י ישות חלשה ולא מפותחת היינו משתלטים להם על הכוכב,זה לפחות טבעו של האדם! "לשלוט על החלש ממנו ביד חזקה".

goldsoft

New member
אני זו היא, לא הוא

בכל-אופן, אני מודה על התשובות המהירות

Darakan

New member
אשמח אם תפרט לגבי הדת

ומה הרב שלך אמר, ותגובות נוספות מפי רבנים/ישיבות אחרות. זה מאוד מאוד מאוד מעניין

astral tripo x

New member
אני יברר בשבילך,זה היה לפני 5 שנים

אני ממש לא זוכר בדיוק מה הוא אמר.. אבל אני ישמח לשאול(יש לי קשרים לזה). בכל יש מאמר של "אלי אשד" על התנ"ך והחייזרים.

pcp1

New member
הקשר לחור תולעת

נשללה האפשרות שדרך זה אפשר לעבור בזמן

Majestic12

New member
עוד כמה תשובות...

1. למה הם לא מתגלים - את זה צריך לשאול אותם...מן הסתם, המידה וקיימת ציויליזציה מתקדמת מאיתנו בהרבה, קשה לנו להבין את מניעיהם ואת צורת חשיבתם...לשאלה זו אין לי תשובה. 2. ממשלות נוטות להסתיר מידע הנוגע לעבמי"ם מחשש לפאניקה מוחלטת ויצירת מצב של אנרכייה - תארי לך מה היה קורה אם ממשלה מסוימת היתה מודה בקיום עבמי"ם ובאי יכולתם של כוחות הצבא והביטחון, לפקח עליהם, או למנוע מהם מלבצע מעשים כאלו או אחרים. פרט לכך, הודאה בקיום חוצנים עשוייה לגרום להלם חברתי - לפחות בכל הנוגע לדת. 3. הדתיים דוקא לא מקבלים בביטול מוחלט קיום של חוצנים. ממה שאני הבנתי - רבים מהם דוקא כן מקבלים אפשרות לקיום חוצנים ומנסיםליישב זאת עם הדת. 4. ישנם הרבה סרטונים איכותיים של עבמי"ם...בכל מקרה, אסור לשכוח כי רוב הצילומים נעשו במקרה ובהפתעה. כמו כן, עבמי"ם צולמו ברוב המקרים ממרחק עצום. המצב הזה גורם לחלק גדול מהצילומים להיות בעייתיים. לא הזכרתיכמובן את ההשערה של כמה מומחי עבמי"ם לעניין הטכנולוגיה שמניעה את הכלים האלו. טכנלוגיה זו עשוייה לעב"ם להופיע מטושטש על גבי תצלום או סרט וידאו, או להופיע רק בצילום ולהיות בלתי נראה לעין...

daniel771

New member
ואני מוסיף יש להם טכנולוגיה כל כך

גבוהה שאם לא הם אנחנו לא הינו כאן על כדור הארץ. מי שיצר את האדם הם החוצנים והרבה מאד תיאורים אפשר למצוא בתנ"ך.

תשובה לשאלה 1

צריך להפריד בין שאלת היותנו יחידים ביקום לבין נושא העבמים. אני אתיחס לשאלת היותנו יחידים ביקום. כמו שמישהו כבר כתב: ואם הם בצד השני של העולם? איך הם אמורים להתגלות לפנינו? חוץ מזה - יכול להיות שיש צורת חיים במקום שמרוחק מאיתנו 200 שנות אור, והחיים שנמצאים שם, לא ממש מפותחים - והם אפילו לא יכולים לדעת שאנחנו כאן. אפילו יכול להיות, שיש צורת חיים שהיא פרימטיבית יותר מהאדם של ימנו במקום כלשהוא. אגב - ראיתי תוכנית על עבמים וחיזרים, וסיפרו שהתקינו מקלטי רדיו ענקיים אחרי המצאת הרדיו, ולפני כמה שנים נקלט פרץ גדול של גלי רדיו. כמובן שיכול להיות שזה איזה עצם שפולט גלי רדיו - אבל גם יכול להיות שאלה יצורים חיים.

בסג

New member
אני דתי! ../images/Emo9.gif

3
הסיבה הראשונה שבגללה אנשים דתיים לא מקבלים את מציאותם של העב"מים, היא הסיבה שרוב בני האדם לא מקבלים את מציאותם - זה מופרע מדי ומוזר מדי לטעמם. למה כן לקבל את קיומם? סיבה נוספת היא, שע"פ התנ"ך והמקורות התנאיים והתלמודיים, עולה כי היצור הנבון היחיד (בעל שכל ובעל בחירה) הוא האדם.

בסג

New member
אם האדם הוא היצור הנבון היחיד

אין יצורים נבונים נוספים. מ.ש.ל.

astral tripo x

New member
מה דעתך על אדם במקום אחר?

או שהכוונה בכלל לאדם קדום שנכחד...(או שיהיה,לכו תדעו מה הצעד הבא באבולוציה!)

למעלה