בקשר לחיסכון.

Purple Mushroom

New member
בקשר לחיסכון.

אז הבעיה שלי היא קטנה יחסית למה שקראתי כאן . פשוט קיבלתי חשבון פלאפון גדול מידי בחודש האחרון ואני צריך לחסוך , ההכנסה שלי היא קטנה מאוד , אבל בחודשים האחרונים הצלחתי לחסוך ולצאת מהמינוס שהייתי בו , לא כל כך נורא כמו האחרים , רק 3 אלף מינוס הייתי . כל חודש הצלחתי לחסוך כמה מאות שקלים . אבל אם אמשיך להוציא על פלאפון כל כך הרבה כסף , אני מפחד לחזור למינוס . לילה טוב .

אז תשים לך קוד או שמישהו יכניס לך

קוד לחסימה לשיחות יוצאות כך יהיה לך שליטה על שיחות הפלאפון חוץ מיזה שאני גם חדשה כאן .. אבל אני שמחה לדעת שיש פורום כזה אני אם חד הורית +2 ילדים בני 10+ 12 ופשוט ניתקו לי את הנייד לשיחות יוצאות בגלל חוב ואני מה זה שמחה שאין לי אפשרות לתת לחברת הפלאפון להנות ממני כי עכשיו אני לא מתקשרת! יש לא יגיע חשבון איזה כייף

Purple Mushroom

New member
כן .

אני צריך ללכת לחנות לחסום שוב את השיחות היוצאות . אבל אוכל לישלוח הודעות טקסט .

e d r e s

New member
המצב הכלכלי שלי רע מאד!!!

המצב הכלכלי שלי רע מאד ואני צריך עזרה אני במינוס גדול בבנק ואני גם בהוצאה לפועל בגלל שיש לי הרבה חובות , ניתקו את הפלאפון שלי בגלל חובות גם ואני לא יודע מה לעשות ואיך הכסף בורח לי תעזרו לי בבקשה !!

Purple Mushroom

New member
אה כן . שכחתי שאני אידיוט .

חסמתי כבר את השיחות היוצאות . פשוט אין לי שליטה על זה . אז הגבלתי את עצמי . אני ? אידיוט ? ! מאוד נעלבתי . תיתנצל ! >(

ruven77

New member
תגובה

זה לא עולה ממה שכתבת קודם (חסימת שיחות יוצאות). בלי קשר,אחזקת פלאפון גם ללא שיחות אינה חינם,כמו רכב שלא נוסעים בו וכרטיס אשראי שלא משתמשים בו - יש עלויות שוטפות. שיהיה בהצלחה ודע לך - מנסיוני- יש המון דרכים לחסוך ולהתייעל בקצת מאמץ ומחשבה.בהצלחה.

למעלה