בקשר לחלבונים

ganjaman stound

New member
בקשר לחלבונים

ראיתי כמה וכמה הערות בפורום על עד כמה האכלת הדגים בחלבונים עוזרת להיתפתחות שלהם ולצבעים שלהם ושאלתי היא - האם אפשר פשוט לזרוק מדי פעם קצת חלבון של ביצה למים כדי שהדגים יהנו ממנו האם זה יעזור להם ? האם זה מסוכן להם ? אשמח לתגובות כמו כן יש לי באקווריום בעיקר משריצים (פלטי,גופי,מולי) אני מאכיל אותם כרגע במזון פשוט לדגים טרופיים שקיים בכל חנות ורציתי לדעת האם ישנו אוכל ביתי שיכול לעזור להם בגדילה אשמח לתגובות

אורי-

New member
אין שום בעיה ,אבל לא להגזים.

אין בעיה - אבל גם אין סיבה. אוכל מהסוג הזה עשוי לגרום בעיות (זיהום מים , השמנת דגים). יש מזונות נהדרים שמקפיצים גודל מהר מאוד - דוגמת אנין נון הישראלי והמצויין. עדיף לגוון עם מזון חי אם יש לך אפשרות להשיג. למשריצים בכל מקרה, יותר כדאי לתת תוספות "ירוקות" , וזחלי יתושים לגופים.

אורי-

New member
ולגבי החלבונים

זה בצחוק , כמעט כל מה שכתוב בשרשרשור ההוא.

ganjaman stound

New member
תודה על האינפורמציה אבל

הרעיון ביסודו היה איך אני יכול לגוון להם את את המזון בלי להשקיע עוד כספים מאחר וראיתי באחת הכתבות שמומלץ לגוון להם את המזון תסכים איתי בוודאי שכל תוסף מזון שאני אקנה יעלה לי הרבה יותר מביצה במכולת ומה הכוונה למזון חי ותוספות ירוקות יש איזו קירבה למזון ביתי שאפשר לקטוש ולהאכיל אותם כמו ירקות או שאריות דגים ?

אורי-

New member
אני אחזור שוב

אנין נון זה דוגמא למזון טוב , זה לא תוסף. תוספות ירוקות - חסה , תרד , ברוקולי , קישוא מלפפון - תלוי מה הדגים שלך יעדיפו. זחלי יתושים - דלי מים במרפסת , קצת סבלנות והם באים. רימות זבובים - קצת שאריות מזון באיזו קופסא במרפסת , קצת סבלנות והם יבואו. שלשולים - בגינה. נתח דק של עוף מבושל במיים ללא תבלינים, כנ"ל פיסת דג קטנה (להוציא מהאקוואריום לפני שמתחיל להרקב). מזון יבש איכותי אמור לכלול את כל מה שהדג צריך , ולכן רצוי להוסיף קצת ירק או מזון חי , אם לא בטוחים במה שעושים עלול להווצר נזק לדג

ganjaman stound

New member
המון תודה

עזרת לי המון באמת כל יום לומדים משהו חדש בקשר לנזק לדג בכמות שהם משריצים באמת שאין לי בעיה לערוך עליהם נסיונות והרי אין חכם כבעל נסיון

למעלה