בקשר לחמצן...

בקשר לחמצן...

יש לי מולי מפרש...וכל כמה זמן היא עולה למעלה לוקחת אויר ואז יורדת בחזרה ומוציאה את האויר מהפה...מזה זה אומר? יכול להיות שאין מספיק חמצן?

שאלה נוספת...

מה ההבדל בין אבן אוויר במחיר 5 ש"ח לבין אבן אוויר במחיר 20 ש"ח?

יניב

האם זה רק בזמן האכלה? ואם כן זה מצב נורמלי. ואם לא, יתכן ולמולי ישנה בעיית אוסמוזה דרך הזימים לכן היא נעזרת באוויר חיצוני,יכולה לחיות כך שנים רבות, אין כל תרופה למצב זה. בוקר טוב

בוקר טוב...

לא בזמן האכלה...אלה כל פעם... אבל עכשיו קניתי עוד חמצן...אני מקווה שזה יעזור לה או שזה כמו שאמרת מחלה... אבל תגיד למה החמצן שהוא עולה למעלה אז הוא משאיר הרבה בועות כאלה למעלה זה ככה צריך להיות?

יניב והחמצן

ידידי הצעיר, אתה הוספתה משאבת אוויר ולא חמצן, פשוט איכן שרכשת את המשאבה לא מבין הרבה לדעתי בדגים לכן מכר לך משאבה נוספת כדי להעשיר את חשבון הבנק שלו דג המולי שלך נולד אם פגם במערכת הזימים והוא יכול לחיות במצב זה שנים רבות .רק חבל שאתה שואל ואינך לומד בשאלות נוספות אנסה לענות לך ערב טוב

רגע יניב

המשאבה מאשירה את המים באוויר הרווי בחמצן כך ששתי משאבות עושות את העבודה באותה המידה ולא מעשירות את המים ביותר חמצן ולפי מיטב הבנתי הדג מתנהג באותה הצורה כמו אם משאבה אחת ואם זה נכון לך והחזר את המשאבה

אתה לא הבנתי אותי...

אין לי שתי משאבות... אלה יש לי פילטר שהוא מעלה למעלה אתה הליכלוך ואז למעלה יש ספוגית שהמים עוברים דרכה ואז מתנקים ויורדים בחזרה...וזהו לא היה לי בכלל משאבה(דרך אגב זה אקווריום של ג'בו)והמוכר אמר לי שהמים שיורדים בחזרה הם בעצם האויר...אז חשבתי שזה לא מספיק אז קניתי גם משאבה. אבל עכשיו האבן אויר עושה בועות שנשארות למעלה תמיד...ועכשיו כל הדגים לוקחים מהבועות שלמעלה את האויר...ככה הבועות צריכות להיות?(מצורץ תמונה)

יניב

כאשר אתה מתאר מצב שבו האקווריום שלך נימצא ציין מראש את סוג האקווריום . הינו יכולים לחסוך במילים באקווריום גאבו אין כל צורך במשאבת אוויר מה שאני רואה אצלך באקווריום זוהי הרעלת אמוניה רצוי להחליף מיים מידית אפילו 50% במים מינרלים או מי גשמים ודחוף!!!! לגבי ההמשך ספר לנו מה יש כמצע ביולוגי אצלך בפילטר הפסק לתת מזון לפחות לכמה ימים(4) כבה האור לכל התקופה ולאחר זאת חזור וספר מה קרה ערב טוב

יניב

אתה יכול לא לקכל את מה שאני מציע זו זכותך לפני שקונים אקווריום מנסים ללמוד את הנושא ולאחר זאת התעויות קטנות כמו כן ההכזבות תודה

למעלה