בקשר לחנויות חרוזים באלנבי/חשמל

dance of life

New member
בקשר לחנויות חרוזים באלנבי/חשמל

בת"א... הי כולן
בהודעה הראשונה שלי פה (לא מזמן
) שאלתי היכן אפשר למצוא חנויות חרוזים בת"א, שלחתן אותי לאלנבי פינת החשמל... אז הגעתי... אלוהים ישמור! יש שם יותר מ-15 חנויות! נכנסתי לראשונה (ראיתי רק 2 בהתחלה) וקניתי חבילת חרוזים במחיר מפוקע (32 ש"ח ל-50 סבורבסקי) בחנות הבאה זה היה טיפה יותר זול אז קניתי עוד. בחנות הבאה, זה היה -יותר- זול, אז שוב קניתי עוד. כשיצאתי והתרחקתי טיפה, קלטתי עוד מליון חנויות!
חטפתי ממש סחרחורת וגם מיהרתי ולכן לא נכנסתי... מאחר ואני חיילת משוחררת ולא ממש יכולה להרשות לעצמי עכשיו להתחיל לקנות ולבזבז סתם כסף על מחירים מופקעים, יש אולי המלצות על מחירים זולים בחנות ספיציפית מתוך אותן חנויות ברחוב הזה? כל מקום החרוזים נראו שונים, החוטים נמכרו שונה, הכל היה שונה... אנא עשו לי סדר בבלאגן
רב תודות...

אז ככה אני אישית

אוהבת לקנות סברובסקי בדיאור פעם אחרונה לפני שבוע עלה לי 18.5 ש"ח ל50 חרוזים גודל 4 מ"מ. באבגד מכרו אותו הדבר ב20 ש"ח. מצד שני המולטי אצלהם טיפה יותר יקר ואם אני לא טועה יש 50 אחוז הנחה על מולטי באבגד. אבל צריך לברר איזה. אני אוהבת את דיאור בגלל הסדר של הסברובסקי. אבל שצריכים צבע מסוים יש פה ואצל השני אין אז תמיד נודדים בין שניהם. ולידם יש את צבי שתמיד בגלל מחסור בזמן עוד לא נכנסתי ואמרו לי טוב שכך אחרת הנזק לכיס היה יותר גדול. אבל אלה 3 הגדולים ושווה לנסות ולעשות השוואות.

wildspirit

New member
אני בדיעה אחת עם עידיתוש

תיכנסי תמיד קודם לדיאור הוא אחלה בנושא הזה של מחירים וסדר אחר כך לאבגד ואז לכל השאר את יכולה גם בברוק וגם באימפריאל ויש עוד חנויות חדשות שנפתחו כך שיש אפשרות למצוא דברים יותר זולים בכל מקרה יש לנו עכשיו קניה מרוכזת של חרוזים ושווה לך אולי להצטרף לקניה

podri

New member
שלום, גם אני מתלבט המון איפה משתלם

לקנות ורציתי לדעת איך אפשר להצטרף לקניה המרוכזת?

dance of life

New member
הרבה תודות!

בינתיים פשטתי רגל בביקור האחרון שם לפני ששאלתי אתכן, ולכן לא אשוב בזמן הקרוב

netty s

New member
אתן צודקות כאשר מדובר באנשים מנוסים

אבל למתחילים ולמתחילות אני ממליצה מאוד על צבי. בעיקר החנות הישנה בחשמל. ואני אסביר למה: בפעמים הראשונות שנכנסתי לאבגד ולדיאור קיבלתי סחרחורת רצינית. הבלאגן שם נוראי למתחילים. עד היום בדיאור אני לא מוצאת את עצמי, ובאבגד אני קונה בעיקר כשיש להם 1+1 או 50% (עדיין יש להם 1+1 על קריסטלים
). אצל כל אלו גם כמעט ואין תערובות, כלומר אם אני רוצה לקנות קריסטלים או חרוזי זכוכית מיוחדים, לפעמים אני מעדיפה לקנות תערובת של צבעים מאשר כמות גדולה מצבע אחד, ורק אצל צבי ראיתי את התערובות האלו (תערובות של ונציות אולי יש לכולם, אבל מיוחדים לא תמיד). אז שוב, להתחיל אני ממליצה עם צבי (הבנות שעובדות שם מאוד עוזרות וגם עם צבי מעולם לא הייתה לי בעיה, וגם נורא מסודר שם), ולאט לאט להתקדם הלאה. אבל זו רק דעתי, נטע.

תערובת של ונציה ?

רק המחשה לסדר את זה יכולה להרוג אותי חחחחחחח ואמרתי שווה להכנס ולהציץ לפני הקניה בכולם ולהרגיש איפה יותר נעים ונוח.

coral chan

New member
דווקא אני מאוד אוהבת תערובות ../images/Emo210.gif

של ונציות. בדיוק עשיתי צמיד עם תערובת ויצא מדהים. מעולם לא יצא לי לקנות תערובת בשביל לסדר את זה..
כל היופי זה בבלאגן

netty s

New member
כן... כן... ../images/Emo68.gif כיף חיים ../images/Emo163.gif

בקניה הראשונה שלי קניתי (אצל צבי) חרוזי ונציה קטנטנים שקופים וגם איזה גוון כחול. לא יודעת משקל, אבל זו השקית של 6 או 8 שקל. עד היום יש לי את השאריות של השקיות האלו (10 שנים, אולי קצת פחות). אחר כך גיליתי את התערובות וקניתי אותן ובבית ישבתי ומיינתי כמו
(אמור להיות פועל זר...). כל כמה זמן קניתי שקית, גם מהקטנטנים, וגם מהגדולים יותר. ככה הגעתי לאוסף עצום של וונציות בכל הצבעים והגדלים שמחזיקים לי מעמד גם כן עד עכשיו. אני כבר עוד מעט צריכה לחדש את האוסף. אני עכשיו במבצע חיסול של הוונציות שלי כדי לקנות חדשים... חוצמזה שלא צריך למיין את הכל. מספיק למיין כמות קטנה ולהשתמש בממויין וכל פעם שנגמר, למיין עוד קצת. זה הרבה עבודה סיזיפית, אבל זה הכי משתלם שאני מכירה, אלא אם כן למישהי יש רעיון טוב יותר... ד"א, מה עם המבצע של הקריסטלים באבגד? קיים? לא כתוב כלום באתר שלהם.

שלום!גם לי יש המלצה-

כמו ג'וליה [שלום לך חביבתי] הטיול הראשון שלי היה הצפה אחת גדולה, אבל מאז למדתי... שנים קניתי רק אצל צבי- מסודר, מרווח ונעים, ואז גילית את אמפייר מטאל. יש להם חוברות עם דוגמאות, ברור מאוד ומקורי, יש להם סדנאות הדרכה חינמיות [עוד לא יצא לי לבקר] ויש להם מבחר ענק [ולא רק של חרוזים אלא יצירה בכלל] חוצמזה, עצה למתחילות- סיבוב אחד בלי לקנות [קשה ,נכון,] להשוואת מחירים ומוצרים ואז קניה. ככה עשיתי אני וזה הוכיח את עצמו. בהזדמנות זו אומר גם תודה לפורום נהדר שנתן לי הרבה תשובות ועצות. אני חורזת מגיל 14 בערך, ולמצוא את הפורום היה למצוא אוצר... שבת שלום!

dance of life

New member
מיצי!

יש לי פרוקטציות אצלך אם אנחנו מכירות, לא?
תודה על העצות!

a l o n a 1 5

New member
אני קונה בעיקר חרוזים אקרילים

וקניתי כמה פעמים באימפריאל הם מוכרים לפי 35 ש"ח לק"ג , לעומת זאת גם בכפר השעשועים (אני הייתי בחדרה אבל כידוע יש להם סניפים רבים) התחילו למכור את החרוזים האלו, והמחיר שם הוא 30 ש"ח לק"ג... מישהי יודעת על מקום זול יותר ?

למעלה