בקשר לטיול בגבעות-שאלה האם תתקים הפעילות בשבת הקרובה? נדמה לי שאמור להיות קר אבל בלי גשם, לא? נטע
N Neta558 New member 19/2/03 #1 בקשר לטיול בגבעות-שאלה האם תתקים הפעילות בשבת הקרובה? נדמה לי שאמור להיות קר אבל בלי גשם, לא? נטע
B Boscorelli New member 19/2/03 #2 את מדברת על נסיעה באופניים? את רוצה להצטרף? ים שבת שיהיה בו יבש אני יוצא לסיבוב מי שרוצה מוזמן
א אריק! New member 20/2/03 #3 היי, אני מהאיזור וחדש בפורום לא שמעתי על המקום הזה: "גבעות שאלה" איפה זה ?
P prophit New member 20/2/03 #6 הסל"ת נדחה בעוד שבוע, שוב, מאותה.. סיבה, נכון לעכשיו לפי מה שאני יודע ולפי מה שאמרו לי אתמול אז הסל"ת נדחה בעוד שבוע לשבת הבאה, אני אעדכן אם יהיו שינויים.
הסל"ת נדחה בעוד שבוע, שוב, מאותה.. סיבה, נכון לעכשיו לפי מה שאני יודע ולפי מה שאמרו לי אתמול אז הסל"ת נדחה בעוד שבוע לשבת הבאה, אני אעדכן אם יהיו שינויים.
N Neta558 New member 27/2/03 #11 אולי תכתוב הודעה חדשה עם כל הפרטים? אגב, שמועות מספרות על חזרות של להקה טרום-מפורסמת שיהיה באיזור בסופ"ש, אתה יכול לנסות לגרור אותם לטיול, יהיה משעשע (אם כי, אין אחריות על השימוש בהם...)
אולי תכתוב הודעה חדשה עם כל הפרטים? אגב, שמועות מספרות על חזרות של להקה טרום-מפורסמת שיהיה באיזור בסופ"ש, אתה יכול לנסות לגרור אותם לטיול, יהיה משעשע (אם כי, אין אחריות על השימוש בהם...)