בקשר לטיפולים חדשים

SHIRITA13

New member
בקשר לטיפולים חדשים

הבת שלי עברה לאחרונה תקופה מאד מאד מאד קשה. רק עכשיו היא מתחילה לחזור לעצמה. הבעיות החלו עקב שינויים תרופתיים. ישנם מספר טיפולים שאני חושבת עליהם כבר זמן מה כמו טומאטיס או בררד,ואמנה (האם מישהו מכיר?) אבל משום מה אני פוחדת עכשיו להתחיל איתה משהו חדש, שכמו שקראתי ממה שאסנת תיארה, יכול לגרום גם לנסיגה זמנית. בקיצור ולענין, האינטואיציה האמהית אומרת לי להניח לילדה לתקופת מה, ואני מתלבטת האם "להקשיב" לאינטואיציה שלי או להמשיך במסע לחיפוש השיפור? מה דעתכם?

Diana M

New member
לדעתי

שלום שיריתה יקרה, בתך עברה לאחרונה תקופה קשה. ואני מאמינה כי יחד איתה גם אתם עברתם תקופה לא פשוטה. כעת היא מתחילה לחזור לעצמה ואני מניחה כי אוזנה תרפתית. אני מבינה את הצורך להמשיך ולחפש אחר טיפול שאולי יתן מענה טוב יותר לצרכים שלה. ובהחלט נכון לעשות כך. אך גם נכון לדעתי ללכת עם האינטואציה האימהית שלך. מצבה של ילדתך הוטב. נישמו לרווחה , נסו להנות מהחופשה. בתך אני מבינה מסודרת במסגרת חופשת הקיץ ויש לך ילדים נוספים בבית אשר זקוקים לתשומת ליבך. נצלי את החופשה להיות איתם. תני לבתך לחזור לעצמה ובתום חופשת הקיץ תוכלי לשוב ולבחון את האפשרויות הטיפוליות הקיימות. לפעמים יש צורך להניח לדברים. לאסוף כוחות ואז לשוב וכך גם רואים דברים אחרת. ואולי זה בדיוק הזמן לעשות זאת.

zmirit

New member
מסכימה עם דיאנה

מצד אחד החופש הוא זמן טוב לניצול לפעיליות חדשות בגלל בשבמסגרת החינוך העינינים בהילוך איטי כעת (קייטנה וכו´) אך בעקבות מה שעברתם גם אני היתי ממתינה קצת כדי שהמצב יחזור לנורמל ואז מתחילה במשהו חדש. שום דבר לא בוער. בכל מקרה אם תרצי המלצות על אמנה כתבי לי מסר אישי ואשלח לך גם חומר.

שריד

New member
איזון תרופתי + איזון משפחתי

שירתה שלום ! אני שמח שסוף סוף ישנה הקלה מזה זמן. מדוע לא תהני ממנה יחד עם ביתך ? אני מאמין באנטואיציה ההורית והאימהית במיוחד. בטיפול בילד מעורבים ההורים וגורמי תמיכה נוספים לא טיפוליים. חשוב להיות קשובים לכל המערכת ולהגיע לעזרה בשעה הנוחה ביותר לכם!! (כמובן למעט רפואה דחופה) תהנו שריד מרכז הקשבה טומטיס

SHIRITA13

New member
תודה לכם, האמת היא שזה מה שרציתי

שתגידו לי. אתם יודעים, לפעמים צריך חיזוק חיצוני להרגשה הפנימית. זמירית, אני אשמח לקבל חומר על אמנה, אשלח לך פרטים למסר בתפוז. שריד, רציתי לשאול, מהו ההבדל בעצם בין טומאטיס לבררד? תודה. שיריתה.

שריד

New member
ההבדל בין שיטת טומטיס לשיטת בררד

את שיטת בררד אני מכיר בעיקר ממעט חומר כתוב. על כל פנים באופן כללי צורת ההתערבות דומה והיא השפעה על האוזן באמצעות צלילים. היקף וצורת ההתערבות הטיפולית קרי שעות ההקשבה והדרישות מהמקשיב הן שונות.תוכלי לברר על שיטת בררד במכון קורן אשר פועל בנתניה בגבעתיים ובצפון (אולי חיפה). עבור שיטת טומטיס תוכלי לברר אצלנו ואז ההשוואה שלך תהיה שלמה יותר. בברכה ובהצלחה שריד

למעלה