בקשר לידיעון באת"א

הייבי

New member
בקשר לידיעון באת"א

שבוע שעבר היו ספקולציות על האם יהיה ביום שלישי/רביעי/חמישי.. בנתיים אין בכלל.. מה הסיכוי שיהיה ביום ראשון, היינו- בזמן?
- התסכול מחוסר יעילות המזכירות הקיץ...

smart one

New member
תשובה

בטלפון - הבטיחו שב - 2.9 בדיוק בדף מידע שנשלח אלי - כתבו שב 2.9 בדיוק. אז נקווה.

הייבי

New member
תודה על המידע

את דף המידע ראיתי, בטלפון לא ניסיתי (נראה לי שעליתי למזכירה מספיק על העצבים הקיץ הזה, אני שומרת מרחק ביטחון, עוד זקוקה ממנה לכמה דברים התואר..). אז תודה על תוספת המידע

Atenolol

New member
צפוי להיות בזמן

מי שמסתכל טוב באתר של הפקולטה והאוניברסיטה, מזהה סימנים קטנים של הכנות מתקדמות להעלאת הידיעון. מי שמסתכל עוד יותר טוב, כבר יכול ללקט כמה פרורים מעניינים, למשל לגבי זהות המרצים בדיני מיסים ובמשפט מינהלי. אני די משוכנע שזה יפורסם מחר.

הייבי

New member
חוש הסקרנות שלי..

דורש לשאול איפה הרמזים למרצים במיסים ומנהלי (מנגד, מנהלי כבר לקחתי ואין לי עניין לקחת מיסים אז אני לא יודעת כמה המידע יעזור לי..) כן, ראיתי את הסימנים המקדימים כבר מיום רביעי- העברת הידיעון הישן לכתובת איכסון של ידיעונים חדשים.. אבל לפי סימנים אלה כבר היתה לי תקווה של ידיעון לקראת הסופ"ש... נו, תקוות שווא

Atenolol

New member
אין לך עניין לקחת דיני מיסים?!

רק השנה או בכלל אין לך עניין? מרצה שאני מעריך את דעתו טען שדיני מיסים זה מאד חשוב. באופן מדויק יותר, הוא טען שחוסר ידע בדיני מיסים הוא גורם מהותי לתביעות נגד עורכי דין בגין רשלנות מקצועית.

jelly beans 21

New member
אני דווקא הבנתי אחרת

לי אמרו שמיסים זה לא תחום חשוב, בעיקר שכשיום יש אנשים שמתמחים בתחום..(כל המשלבי חשבונאות למיניהם). אם אנשים מרשים לעצמם לא לקחת מנהל ציבורי (אצלכם מנהלי) שלדעתי זה אחד הקורסים היותר בסיסיים בעיקר בישראל, מותר גם לא לקחת דיני מיסים...

sacrament

New member
כן, גם אני די מתוסכלת מהיעדר הידיעון

כל שנה הם אומרים שיפרסמו עד שבוע לפני הבידינג, וכל שנה הם מפרסמים הרבה לפני. ודווקא השנה הם מתעכבים /-:

שאלה צעירה- בידיעון כתובים הקורסים והמידע

עליהם כדי לעזור בבידינג? (אין לי מושג מזה)

sacrament

New member
כן (-:

ואין לך מה לדאוג. בין אם תרצי ובין אם לא- את בסוף תדעי מה זה בידינג. ואגב- בשביל שנה א' זה קלי קלות- בוחרים מסלול ובוחרים מטא משפטי. לשנים מתקדמות יש קצת יותר כאב ראש מזה (-:

בשנה א' חשבתי אין בחירה בדברים../images/Emo12.gif

איזה מסלולים יש? אממ מטא משפטי? ((אני מצטערת על השאלות המפגורת, פשוט אני די לא יודעת כלום בקטעים האלה..))

sacrament

New member
מחר כשתקראי את הידיעון זה יהיה יותר ברור

כדאי מאוד לחכות למחר

כן, אבל בגלל הבידינג אני לא סגורה

על איך היא תהיה..אני לא מבינה- בידיעון כתובים כבר הימים והשעות, אז למה בעצם הבידינג קיים? אני מפספסת משהו? -איך אני יודעת באיזה מסלול אני? (1 או 2) -יש לך המלצות על קורס מטא משפטי מעניין? הקורס המטא משפטי הוא רק בסמסטר א' נכון ? -מה עדיף- קורס עם מבחן פתוח או סגור?

אוקי אז בעצם אני רואה

שיש קורסים לבחירה של מטא משפטי בשני הסמסטרים, אבל בידיעון כתוב שלומדים רק בסמסטר א' ושאם יש מקומות פנוים אפשר ללמוד עוד קורס מטא משפטי על חשבון שנה ב', לא?

למעלה