את דף המידע ראיתי, בטלפון לא ניסיתי (נראה לי שעליתי למזכירה מספיק על העצבים הקיץ הזה, אני שומרת מרחק ביטחון, עוד זקוקה ממנה לכמה דברים התואר..). אז תודה על תוספת המידע
מי שמסתכל טוב באתר של הפקולטה והאוניברסיטה, מזהה סימנים קטנים של הכנות מתקדמות להעלאת הידיעון. מי שמסתכל עוד יותר טוב, כבר יכול ללקט כמה פרורים מעניינים, למשל לגבי זהות המרצים בדיני מיסים ובמשפט מינהלי. אני די משוכנע שזה יפורסם מחר.
דורש לשאול איפה הרמזים למרצים במיסים ומנהלי (מנגד, מנהלי כבר לקחתי ואין לי עניין לקחת מיסים אז אני לא יודעת כמה המידע יעזור לי..) כן, ראיתי את הסימנים המקדימים כבר מיום רביעי- העברת הידיעון הישן לכתובת איכסון של ידיעונים חדשים.. אבל לפי סימנים אלה כבר היתה לי תקווה של ידיעון לקראת הסופ"ש... נו, תקוות שווא
רק השנה או בכלל אין לך עניין? מרצה שאני מעריך את דעתו טען שדיני מיסים זה מאד חשוב. באופן מדויק יותר, הוא טען שחוסר ידע בדיני מיסים הוא גורם מהותי לתביעות נגד עורכי דין בגין רשלנות מקצועית.
לי אמרו שמיסים זה לא תחום חשוב, בעיקר שכשיום יש אנשים שמתמחים בתחום..(כל המשלבי חשבונאות למיניהם). אם אנשים מרשים לעצמם לא לקחת מנהל ציבורי (אצלכם מנהלי) שלדעתי זה אחד הקורסים היותר בסיסיים בעיקר בישראל, מותר גם לא לקחת דיני מיסים...
ואין לך מה לדאוג. בין אם תרצי ובין אם לא- את בסוף תדעי מה זה בידינג. ואגב- בשביל שנה א' זה קלי קלות- בוחרים מסלול ובוחרים מטא משפטי. לשנים מתקדמות יש קצת יותר כאב ראש מזה (-:
על איך היא תהיה..אני לא מבינה- בידיעון כתובים כבר הימים והשעות, אז למה בעצם הבידינג קיים? אני מפספסת משהו? -איך אני יודעת באיזה מסלול אני? (1 או 2) -יש לך המלצות על קורס מטא משפטי מעניין? הקורס המטא משפטי הוא רק בסמסטר א' נכון ? -מה עדיף- קורס עם מבחן פתוח או סגור?
שיש קורסים לבחירה של מטא משפטי בשני הסמסטרים, אבל בידיעון כתוב שלומדים רק בסמסטר א' ושאם יש מקומות פנוים אפשר ללמוד עוד קורס מטא משפטי על חשבון שנה ב', לא?