בקשר לירידים, נמצא לידי עיתון של

עינתפ

New member
בקשר לירידים, נמצא לידי עיתון של

הגרד קניון ורשום בו שיש יריד מיסטיקה ואומנים. אז לכל מי שרצתה לדעת היריד בימי שליש 1,15,29.10.02 בין השעות 16:00-22:00. מידי שישי 9:30-14:30. לפי דעתי יש לפנות להנהלת הגרנד לבירורים. ופה אני מכניסה שאלונות, הכנתי היום דוגמא של מדבקות - רציתי לדעת איך אני מסתדרת. אז ככה בקושי, בקושי הצלחתי להוריד את המדבקה מהניילון, ויצא מאוד דק, חוץ מעוד שכבה של צבע, יש מה לעשות כדיי להוריד יותר טוב??

psa

New member
היי עינת ,מבקשת להציע לך רעיון ../images/Emo20.gif

ולכל עובדות בהכנת מדבקות. מאוד פשוט: אם יש פלטת זכוכית שקופה , מניחים מתחתיו את הציור. מציירים על הזכוכית עם הצבעים להכנת המדבקות. יתרונות: לא זז, קל לקלף

lilachh

New member
psa - זה רעיון מצוין

באמת טוב לדעת, גם אני עד עכשיו נאבקתי עם קילוף המדבקות ואפילו נהרסו לי שניים שלושה.... שיר - נראה לי ששוה להכניס את הטיפ הזה לקובץ.. לילה טוב

ShirYaki

New member
OK !

אני דוקא הסתדרתי יותר טוב עם השמרדף, אבל איש בשיטתו יחיה....

lilachh

New member
psa - אני אגלה לך סוד....../images/Emo39.gif

אני די מסורבלת והקילוף הזה היה עבורי מלחמה, להזהר שזה לא יתקפל ויידבק אחד לשני, להחזיק מפה למשוך משם....פוווו.....ככה שנטשתי את ענין המדבקות (למקות הצואתי כמה מאוד נחמדות) ועברתי לדברים אחרים...עכשיו עם האנין של הזכוכית....אני אנסה שוב...

psa

New member
הקילוף ,בכלל לא פשוט.

בתי עשתה מדבקה די גדולה.על זכוכית לקחה תמונה של החתול שלנו וציירה את ראשו. יצא לא רע.עד ש... (בדיוק היינו בחנות , ספרנו למוכר שקשה לקלף על שמרדף. שלעיתים הצבע נדבק . הציע שנייבש בשמש.) ייבשנו את התמונה של חתולנו. הכל הפך להיות כהה.פשוט לא מומלץ.

lilachh

New member
לא הבנתי - ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אז גם מהזכוכית קשה לקלף???? מה שבטוח ככל שמהדבקה גדולה יותר הקילוף מעצבן וקשה יותר, עם מדבקות קטנות שעשיתי עליהן שתישכבות צבע לא היתה בעיה, עם מדבקות גדולות - זה כבר סיפור אחר....

psa

New member
זה יותר קל מאשר בשמרדף

ההסבר יצא מעט מסורבל
בדיוק , המדבקה היתה גדולה מדי וגם יובשה בשמש-יצא לא טוב .התחלתי לקלף וזה קשה. את יודעת לשם ההמחשה אצלם ואראה פה. לעומת זאת הכנו פרח "בינוני" (הכל יחסית) , גודל די סביר , היה קל יותר לקלף. מקווה שהפעם זה בסדר , למרות השעה...

lilachh

New member
אין צורך לצלם במיוחד

הבנתי מהסיבה הפשוטה שזה קרה לי....הבעיה היא שאת מציירת וצובעת והכל נראה מושלם ואז בגלל הניסיון הלא כל כך מוצלח עם קילוף המדבקה אני כבר ניגשת בחשש למדבקה וחושבת לעצמי אם להתחיל לנסות לקלף או לא, פוחדת לראות איך המדבקה שעד כה נראתה מצוין מתחילה להימתח, להידבק ולהיהרס...

psa

New member
שמתי לב שהמדבקות בגודל סביר

כשמתחילים לקלף אותן , הם מעט נמתחות ו"כאילו "נהרסות , אך הן חוזרות לגודל ה"נורמלי" שלהן. לדעתי , כל נושא המדבקות זאת מיומנות , (כמו כל דבר אחר). חברה של בני ,קנתה בת"א מדבקה לחלון . חשבתי שהתכוונה למדבקות הרגילות. הביאה להראות לי , נדהמתי לראות שזאת מדבקה "משלנו".... שלמה 15 ש"ח עבור מדבקה בינונית + לאחרונה , אני מתעדת את עבודותיי. לכן , אין זו בעייה , עם מצלמה דיגיטלית ,זה פשוט נהדר. אגב , בקבוקון של 500 מ"ל עולה 73 ש"ח . נראה לכם סביר???

psa

New member
עשיתי חשבון שזה יוצא בערך אותו דבר

לא נוח להחזיק .הפיה לא שפיצית . לדעתי ,זה למלוי.

lilachh

New member
psa יקירתי

לא ידעתי שקיים בקבוקון של 500 מ"ל , הכי הרבה שראיתי זה מה שיש לי - 100 מ"ל...איך אפשר לעבוד עם בקובוק כל כך גדול... גם אני צריכה להצטייד במצלמה דיגיטלית...זה מצחיק כי לפני 5 שנים כהתחלתי ללמוד התלבטתי בין קניית מצלמה מקצועית לדיגטלית וקניתי בסוף מקצועית כי בלימודים יכולנו לקחת את המצלמה הדיגטלית של הבי"ס הביתה.....עכשיו מתברר שמצלמה דיגטלית יכלה להיות פי 1000 יותר שימושית....מקווה בעתיד הקרוב להצטייד...זה דבר גאוני..

psa

New member
מצלמה דיגיטלית זה אחלה!!!!!

צרפתי את התמונה עם החתול.

psa

New member
תמונה שנייה עם עט ליד

על מנת לראות את הגודל היחסי.

lilachh

New member
אכן אחלה ../images/Emo45.gif

מחכה לבן זוג בקוצר רוח שיחזור....נבכה לו שאני רוצה מצלמה דיגטלית...

lilachh

New member
יקירתי

קודם ניתן לבן זוג לעכל...ואז כמובן שאני אשמח לכל מה שיהיה לך לספר

למעלה