בקשר לכסף....

בקשר לכסף....

אפשר להמיר בנאפה משקלים לכסף שלהם? וכמה כסף אתם ממלצים לקחת לחמישה ימים שם כולל השכרה של טרקטורון? וממי הכי טוב להשכיר ואיפה הוא נמצא בנאפה? תודה לעוזרים........

תשובות..

קודם כל לא, הם לא מקבלים שקלים בצ'יינג'רים שם רק דולרים או יורו וכו'... בשביל חמישה ימים כולל טרקטורון ולחיות כמו מלך אז סביבות ה200 פאונד יספיקו לך ואולי גם תחזור עם עודף אבל תמיד עדיף להביא יותר ולחזור עם עודף מאשר להתקע שם בלי...(200 פאונד זה בסביבות ה2000שקל). והכי טוב להשכיר טרקטורונים מויקטור והוא נמצא בנאפה ליד הטוגה טוגה, מועדון חשפנות קטלני תשאל שם אנשים או שתתפסו מונית אליו כולם יודעים מי זה...הוא גם מסתדר עם ישראלים הוא לא יחפש אתכם על הקטנות ויוותר לכם על שריטות אבל אל תעשו כי חבל לקחת את הסיכון סעו כמו בני אדם..

adidush007

New member
../images/Emo41.gif

אי אפשר להמיר משקלים לפאונד אתה צריך להחליף בדיוטי פרי לדולר או יורו ואז שם להחליף לפאונד בצ'ינגים השונים <דגש על להחליף שם לפאונד כי ישחטו אותך בעמלה ובשערים אם תחליף בדיוטי> בקשר לכסף 20 פאונד ליום <בערך> + 80 פאונד טרקטורון <אני יודעת שזה המחיר ל7 ימים אין לי מושג על 5. > 100 פאונד בסביבות ה450 דולר וזה המוןןןןןןןן 20 פאונד ליום זה מלא! אם אתם מביאים אוכל מהבית וכאלה אתה יכול להסתדר עם הרבה פחות אני הגעתי לשם עם 650 דולר גנבו לנו כסף ובלה בלה בלה הייתי צריכה להתחלק עם חברה שלי בכסף וחיינו שם טוב עם 250 דולר

מווורקי

New member
ואייייי

איזה ישן זה על העניין עם הכסף! הסתדרתי עם 150 דולר, ואם בזבזנית כמוני הצליחה לשרוד שם 7 ימים, כולם יכולים.. קצת חוסכים קצת מתפשרים אל אין מה להגיד היה בנזונאפה:) אחותי לא ידעתי שאת עדיין פה!

למעלה