בקשר לכרטיסים בהנחה לפסטיבל

בקשר לכרטיסים בהנחה לפסטיבל

ככל הידוע לי כרגע זה יתבצע בדיוק כמו שהיה בהצגות: " נסיך צפרדע " ו " הריקוד של פלורה " בעת ההזמנה ציינו שאתם חברי פורום תיאטרון בובות בתפוז ואני מאמין שאילן וצוות המרכז כבר עדכנו את מי שצריך כדי שתתקבל ההנחה. ראיתי אתמול בלילה את השאלה ורציתי לברר מול אילן אבל כמו שאומרים: אתה עושה תוכניות ואלוהים צוחק לא יודע אם שמעתם על טיסת אל על שהמריאה היום לפנות בוקר בדרכה לברצלונה ואחרי שעה וחצי באוויר הוחזרה לשדה התעופה בן גוריון בשל תקלה במנוע
על הטיסה הזו היו ההורים שלי ועוד שתי זוגות חברים שלהם חבר שעובד שם עדכן אותי במצב ומעבר לחרדה ולחשש שהטיסה תחזור מבלי שחס וחלילה יקרה משהו בדרך חזרה עמדנו מול בעיה נוספת... אחרי הנחיתה בברצלונה היתה אמורה החבורה לעלות על ספינת תענוגות שהפליגה היום אחה"צ לשמונה ימים בחופי איטליה כל הניסיונות של אל על למצוא טיסה חלופית שתביא אותם עד לזמן ההפלגה המתוכנן נכשלו ואז החל מרתון של תיאומים מול צוות הספינה איך ומאיפה לצרף אותם בעגינה הבאה של הספינה שיצאה לדרך. בסופו של דבר אחה"צ, אחרי שהייה ארוכה בדיוטי פרי ( מה שאומר זמן נוסף לקניות והוצאת כסף לאמא וחברותיה ) הם המריאו למרסיי צרפת, ילונו שם הלילה במלון ומחר מוקדם בבוקר יוסעו במשך שעתיים למונקו שם תעגון האונייה ובעזרת השם הם יעלו עליה. זו גם הסיבה שלא רק שלא הצלחתי לדבר עם אילן ולברר את העניין, גם לא היה לי זמן פנוי לכתוב, להגיב ולעדכן את הפורום עימכם הסליחה על כך
Tomorrow is a new day

bobani

New member
מזל שהכל נגמר בשלום

זה ממש מפחיד .. הכי חשוב שהם בסדר! כל השאר אחר כך זה גם טירטור אבל לפחות הם בסדר והם ממשיכים בטיול . וואו זאת ממש טלטלה עבורך וגם עבורם . שיהיה לך המשך יום ושבוע רגוע מדאגות

סוף טוב הכל טוב ../images/Emo13.gif

זה באמת היה מפחיד ביותר השעה וחצי עד שהם נחתו בחזרה בישראל היתה אחת הארוכות והמלחיצות שחוויתי אבל עכשיו אפשר לנשום לרווחה... לפני כשעתיים הם עלו לספינה, קיבלו חדרים, התארגנו ויצאו לטייל ברחובות מונקו. תודה על המילים החמות והעידוד
קבלתי את המייל שלך ובערב אחרי שאסיים את כל החוסרים מיום אתמול והלחץ ירד אשלח לך בחזרה המשך יום מצויין ושבוע נפלא גם לך!!!!!

אכן מרטתי! מזל שיש לי הרבה ספייר!!!!!

באמת מזל גדול ועכשיו אבא שלי יכול לחגוג את יום ההולדת שלו שחל היום בשלווה. עוד לא הגעתי לראות את הסדנה שלך... עומס, עומס, עומסססססססססס עוד אגיע, אגיעעעעע עוד אגיע לסדנה של אירית עוד אביע אביעעעעע עוד אביע גם את דעתי
את מקבלת תגובות אוהדות ורק ע"פ התמונה שראיתי כנראה שגם בצדק

ברוך ה', ישתבח שמו!

שמחה לשמוע שההורים שלך בסדר, דודי, ושהכל הסתדר על מקומו בשלום. מסור להוריך ד"ש ממני ואיחולי בילוי נעים וחזרה לשלום !

ישתבח שמו יום יום ושעה שעה - אמן ואמן

תודה חברה ( מותר חיבוק וירטואלי? ) יגיע להורים! הם ישמחו מאוד לדעת שגם בפורום מתעניינים בהם

למעלה