בקשר לכרך ד'

CHEZKI17

New member
בקשר לכרך ד'

מישהו יודע אם הוא יוצא? ופליז תשובה מגובשת למישיודע בברור עוד דבר מי הכי התבאסתם שמת?

mysterious V

New member
התאריכים די מעורפלים, ואף אחד לא

יודע. ואם מישהו יגיד שהוא חושב שהוא יודע את התאריך, אני אטיל בזה המון ספק. זה תלוי בכמה מהר הוא יכתוב את זה. כשחצי יד מת. הוא היה איש מאוד מועיל למשמר.

The West Star

New member
בואו נשאל שאלה אחרת

מתי יצאו כל הכרכים, עד האחרון שביניהם? או אפשר לשאול: האם ג'ורג' מרטין יספיק לחיות עד לסיום הכתיבה?

MIniMage

New member
כן

הוא לא זקן. לפחות לא נראה לי... אני מניח שתוך 10 שנים בערך יצאו השלושה שנותרו לו. אפילו פחות. היו לו לדעתי הרבה בעיות כתיבה בספר הזה... זה לא קל להכניס 5 שנים בספר אחד. התבאסתי מאוד שאדראד מת (דהההה) תאמת התבאסתי גם הרבה כשג'ורי קאסל מת. עוד לא הייתי רגיל לכמות המיתות. אבל אחרי זה נהייתי אדיש להרבה מיתות. אם סאנדור ימות זה אכן יהיה מאוד מבאס.

feanor7

New member
לא נראה לי שסנדור ימות

הרי לא כתוב במפורש שהוא מת. והיו מלא דמויות שהייתי בטוחה שימותו ובסוף לא מתו.

זאת השאלה הכי מעצבנת ששאלו על

הספר הרביעי.הוא יחיה? ממתי אנשים מתים בגיל כזה? אצטט את מר מרטין: I will say, just to set some rumors straight, that I am not dead, I am not dying, I am not in ill health, I have not forgotten about my readers, and I am not lounging in my hot tub drinking chilled wine with hot babes in bikinis (though I'd like to be). אז די עם השמועה המגוחכת הזאת! זה נעשה מעצבן!

נדוש ככל שזה יהיה,

מותו של נד הכי ביאס אותי. כמעת כמו הודעת-השקר באשמה שלו. אבל כל עוד אריה בחיים - אני מרוצה. יהיה חבל אם מלכת הקוצים תמות... {טרם קראתי את השלישי, אז אל תספיילרו אותי}

מי שהכי התבאסתי שהוא מת

(ספויילר לסופת החרבות) זה רוב. גם בגלל ההשלכות הקשות שהיו למוות שלו על הצפון ובכלל, וגם בגלל שקיוויתי לראות POV שלו פעם...

למעלה