בקשר לכרמיאל ועוד כמה דברים...

לסימי - לא שכחתי מאום

לא שכחתי מאום - ציינתי בסוף שאם יש מישהו שיכול להוסיף אז בבקשה, פשוט לא יכולתי להכיל את כל הדברים הללו ונתתי לבחורה הסבר של הדברים הפשוטים והעיקריים סה"כ היא לא היתה אף פעם בכרמיאל. אני שמחה שיכולת להוסיף. לגבי הפליירים - אל דאגה - המדריכים דואגים לכך כ-שבוע לפני כרמיאל הפליירים או הפרוספקט של התוכנייה יחולקו בחוגים. תחילה הם מחלקים את הכרטיסים למופע וזה יבוא בהמשך.

לאבי - נסה במלון כלנית

במלון כלנית תוכל לקבל פרטים על השכרת חדר (אני עשיתי זאת לפני 3 שנים) קיבלתי חדר שלא נראה לי והחלפתי באחר שנראה לי ומאד נהניתי התשלום היה אז 100 שקלים לערב. (כולל שתיה בבקר). החדרים על פי רוב מתפרסמים מאחד לשני ואנשים דואגים מראש להזמין חדרים. כמו כן יש כאלה שישנים עם שק שינה על הדשא ומתקלחים בבריכה תמורת 15 שקלים. שמחתי לעזור.

דגים אני אוכל רק בבית ובמסעדות

ולך יקירתי: בירושלים הייתי ביום רביעי לפני שבוע, ז"א לפני מספר ימים. אם לדעתך אותה בחורה (שפגשה את יום טוב לפני שבועיים), חוששת מפני חשיפה ואני נהגתי לא בסדר, הרי אם היית מבהירה את דעתך בצורה ברורה ויפה יש סיכוי שגם היית מקדמת משהו שנראה לך חשוב. את רשאית, לתקן ואני אקשיב לביקורתך.

avigal23

New member
בקשר לכרמיאל ועוד כמה דברים...

אוקי קודם כל בקשר לכרמיאל: בבקשה תוכלו לספק לי מידע מה יהיה שם חוץ מריקודי עם? אני מתכוונת שקראתי בעמוד זה יותר למטה על כרמיאל על עבודות יד וכ´ו...לא הבנתי...אני באה ביום חמישי לשם בצהריים {אם אני לא טועה} ,זו תהיה הפעם הראשונה שלי שם, בפסטיבל...מה אתם ממליצים לי לקחת? כסף?מה? אין לי מושג על זה כלום! פשוט כ-ל-ו-ם ! איפה בדיוק זה יהיה, אני יודעת שבצהריים נגיע לשם ונחזור בסביבות אחת בלילה...בערך... זה ממש יעזור לי...תודה... ועוד דבר:ירון,עכשיו אתה יודע מי אני אה?
ולמי שיהיה כאן עוד לפני ההרקדה בעזריאלי...אני יודעת שזה מתחיל בעשר אבל איני יודעת מתי זה מסתיים!? ומי שהיה שם בפעם הקודמת תוכלו בבקשה לספר לי איך היה,איפה שאני רוקדת, השבוע הגיע אלינו ירון מישר והסביר על עזריאלי ואפילו אחת מהרוקדות אמרה שהיה מאוד כייף, אבל אני רוצה "להתרשם" עוד קצת לפני שאחליט אם להגיע או לא...זה לא שיש לי סיבוך להגיע אני גרה בערך 15 דקות משם אבל הייתי רוצה לשמות תגובות על ההרקדה הקודמת שם... ועוד דבר: איך נרקדים שם הריקודים: קודם מהמתחילים ואז המתקדמים במעגלים ואז המתחילים והמתקדמים בזוגות או איך.... מצטערת על ההודעה הארוכה... וביי בינתיים אביגל

לא במלון עצמו אבל הם מפנים לדירות

צריך להגיע למלון יש שם מישהו שמפנה את הרוקדים לדירות שתושבי המקום משכירים כך עשיתי לפני כמה שנים אולי זה השתנה?

עוז 2002

New member
ערוץ נוסף

אם מישהו צריך עזרה נוספת אני יכול לעזור בהפניה לדירות בכרמיאל. כתבו לי ואחזיר טלפון של בעל דירה לכל דורש.

avigal23

New member
אל תענו לי על עזיראלי אבל בקשר

לכרמיאל בבקשה תענו לי כי אני צריכה קצת פרטים בעזריאלי הייתי אתמול והיה מאוד כייף... ביי בינתיים אביגל

ירון מישר יוכל להעביר תגובות אלה למ

זה לא המקום לנושא עזריאלי האם יוכל ירון מישר להעבירם למקום הרצוי?

לאביגיל על כרמיאל

מה שאת בעיקר צריכה לקחת לשם זה מצב רוח, רצוי כובע (השמש שם קופחת) הרבה מים מינרליים, כסף כמובן - יש דוכנים רבים להשביע את הרוקדים שמוצאים שם הרבה מאד מרץ ועירנות - כיוון שהריקודים שם נמשכים כל היום וכל הלילה. יש אולם מאד גדול (אולם הגלגליות - שם מתכנסים רב הרוקדים) ועל הבמה מגיעים המרקידים המתחלפים ביניהם (כל אחד והרפרטואר לפי טעמו), לגבי עבודות יד - יש שם דוכני בזאר, המציגים, חולצות, עבודות יד, ועוד הרבה מאד מוצגים למכירה. יש הופעות בכל יום מהפסטיבל יש בערב אחרי חצות על הדשא (בשטח מאד ענקי) הרוקדים יושבים על שמיכה (גם את זה רצוי להביא איתך) וכן אל תשכחי מעיל שם מאד קר בלילה. הרוח שם נושבת בקרירות, בדרך כלל ביום הראשון והאחרון המופעים בלילה הם מופעי להקות מחו"ל (שלמה ממן אחראי על הפסטיבל בכרמיאל וגם על חלק מן הכריאוגרפיה של להקות המחול כמו להקת המחול של אוניברסיטת ת"א). ביום האמצעי יש בדרך כלל מופע בלט או משהו קצת שונה. השנה גדי ביטון יוצא בריקודי זוגות של הרוקדים על הבמה -בשנה הקודמת זה היה ריקודי מעגל (אגב, גם אני השתתפתי) היינו בשלושה מעגלים עם חולצות צבעוניות והיה נחמד. כמו כן רצוי שתצטיידי בהרבה חולצות טריקו להחלפה הזיעה שם נשפכת מהחום והלחות. כמו כן מחלקים פרוספקטים במקום ואולי תמצאי אותם בחוגים השונים, של התוכנית בפסטיבל כרמיאל, במשך היום יש מופעים נוספים בכל מיני אולמות. כמו כן כל שנה יש תחרות ריקודים של המרקידים המציגים את ריקודיהם. מקווה שהאינפורמציה תעזור לך. אם יש למישהו נוסף מה להוסיף - בבקשה.

avigal23

New member
תודה רבה!!!!

אני מגיעה לשם ביום האחרון בצהריים ועד הלילה... אם היית אתמול בהרקדה בעזריאלי על המסכים הגדולים היו פרטים על כרמיאל והיה משהו על המופע השחור מפראג {מצטערת שאיני יודעת את השם} האם ידוע לכם משהו על המופע הזה אני מאוד רוצה ללכת ולא הבנתי אם זה היה בכרמיאל ואם כן באיזה יום... עדה, תודה רבה ויש לי שאלה בקשר למה שכתבת: כתבת שגדי ביטון יוצא בריקודי זוגות של הרוקדים על הבמה ושבשנה שעברה זה היה ריקודי מעגלים, הבעייה היא שלא הבנתי מה לא יהיו ריקודי מעגלים? או שמרקיד אחר ירקיד את המעגלים... תודה שוב על המידע ואני מקווה מאוד שאני לא מנדנדת אני פשוט רוצה קצת מידע לפני והמידע שנתת לי מה לקחת עזר לי מאוד...
ביי בינתיים אביגל

לאביגל - תוספת הסבר

א. לגבי תאטרון שחור מופע מאד מאד מומלץ ראיתי אותם כאשר ביקרתי בפראג בשנה שעברה יש להם כל מיני הצגות ואני ראיתי אחת מהן. מאד נהניתי כדאי לראות. ב. לגבי גדי ביטון. מה שכתבתי זו תוספת. יש 3 מופעים החל מחצות על הדשא ברחבת ענק. באחד הערבים הללו יופיעו על הבמה כתוספת גדי והחברה שרוצים לרקוד בזוגות כמה ריקודים, את יכולה לפנות ולשאול את גדי איזה ריקודים אם את רוקדת כבר טוב ויש לך בן זוג יתכן ויסכים לצרפך. בשנה שעברה אני השתתפתי בריקודי המעגל על הבמה וגדי חילק לנו חולצות צבעוניות וזה היה מופע מאד נחמד מצד הרוקדים שרקדו ב-3 מעגלים. אין קשר לכך ולריקודי העם בכל רחבות הריקודים (שלפני המופע ואחרי המופע) ריקודי עם יהיו לך באולמות ובחוץ ובכל מקום אפשרי ותוכלי להשתלב - בריקודים שאת יודעת. מה שאינך יודעת תוכלי להתרשם מאחרים או להעתיק. בהצלחה. הריקודים ינוהלו ע"י רוטצייה בין המרקידים השונים. ובנוסף יהיו כל שאר המופעים שיופיעו בפרוספקט שיחולק ע"י המדריכים בחוגים ותוכלי לבחור.

עוז 2002

New member
כרמיאל שלי

אביגיל, עיקרי הדברים כדלקמן: הפסטיבל מתחיל ביום שלישי בערב במופע פתיחה של להקות מחול בשעה 21:30. לאחר מכן, מחצות ועד הבוקר (5:00) מתקיימות הרקדות המוניות תחת כיפת השמים, כשכל שעה מתחלף מרקיד, וכ"א נותן בערך חצי שעה של מעגלים וחצי שעה ריקודי זוגות. הרקדות הלילה מתקיימות גם ביום רביעי בלילה וגם ביום חמישי בלילה. בשעות אחה"צ (בימי רביעי וחמישי) מתקיימות הרקדות קטנות יותר במגרש פתוח ובאולם סגור (חם ומזיע). באולם מתקיימות גם תחרויות ריקודים והרקדות מיוחדות החל משעות הצהרים. בין לבין ותוך כדי, בכל שעות היום והלילה, מתקיימים מופעים של להקות מהארץ ומחו"ל. המופעים בתשלום, ותוכנית הפסטיבל מתפרסמת בעיתונים, בחוגים, ובאתר הפסטיבל. גם מופעי הפתיחה והסיום הינם בתשלום. כדאי שתעייני בתוכנית, ותתאימי לך מופע. התיאטרון השחור של פראג הינו מופע מיוחד על רקע שחור. מומלץ למי שלא ראה. שימי לב שכרטיס הכניסה עולה 120 ש"ח אבל ניתן לקנות כרטיסים מראש בהנחה בסביבות 40 ש"ח. הנחות יש במכירה מוקדמת בחוגים, לתושבי כרמיאל ולבעלי ישראכרט. אבל! כמדומני, כתבת שאת מגיעה ביום חמישי, ואם תלכי למופע ביום חמישי (בחצות) לא ישאר לך הרבה זמן לרקוד... הפסטיבל מסתיים במופע נעילה ביום חמישי בלילה, בשעה 21:30, ולאחר מכן הרקדה עד הבוקר, כפי שכתבתי קודם. ברור לך שלא תחזרי באחת בלילה כמו שכתבת אלא מוקדם בבוקר. באופן כללי, יש אוירה של יריד. דוכנים, אנשים ססגוניים, אוכל, זרוקים על הדשא וכו´. אין שירותים סבירים אז לעשות הרבה פיפי לפני שמגיעים. ואם זה לא ברור אז תביאי איתך בגדי ריקוד ובגדים להחלפה, מגבת, בקבוק מים, כסף לאוכל ושתיה וחיוך. אפילו בן זוג לא צריך... אני לא יודע איך את מגיעה אבל תביאי בחשבון שלא ייתנו לך להיכנס עם רכב לתוך העיר ותצטרכו להחנות מחוץ לעיר (יש מגרשי חניה) ולקחת הסעה למרכז. ואם יש עוד שאלות אנחנו כאן.

avigal23

New member
תודה רבה עוז2002

אני לא באה ברכב כי אני לא יודעת אם כתבתי אבל אני באה לבד ואני בת 14 ככה שאין לי רכב {חבל לא?
}... אני לא באה עם בן זוג...אני יודעת חלק מריקודי הזוגות אבל האמת שאני מאוד מצפה לריקודי מעגלים {הם חביבים עליי יותר...}, ואני מאוד מקווה שירקידו שם גם את הריקודים היותר חדשים כמו חלום,עפ"י תנועת הרכבות {אני מאוד אוהבת את הריקודים הללו...} אני מאוד מודה לכל מי שנתן לי פרטים כי זה מאוד מאוד עזר... אז אני רואה שאת התאטרון השחור של פראג אני לא אראה שם {המליצו לי עליו בחום!!!} אבל לא נורא... אני מגיעה לשם {כרמיאל} בהסעה של בתיה קרוננברג אני כמעט בטוחה ששמעתי שזה מסתיים באחת...טוב אולי באמת טעיתי, אבל יכול להיות שהקבוצה של בתיה חוזרת באחת כלומר אנחנו נצא משם באחת...טוב החזרה לא ממש משנה העיקר ההנאה!!!! ושוב תודה רבה... אביגל

severin48

New member
פרטים על כרמיאל

את מירב האינפורמציה אודות כרמיאל ניתן למצוא באתר dancefest.karmiel.co.il

MosheFromNY

New member
לא יושנים רוקדים כל הלילה

אין לך מה לחפס לינה בין כה וכה רוקדים כל הלילה קח שק שינה ותנוח על הדשא אך אם תתעקש למקום לינה תושבי כרמיאל מארחים בתשלום לפרטים מלאים צור קשר עם חיה היבש טל - 04-9986282 פקס- 04-9585434

א י י ב י

New member
כתובת מדוייקת

הכתובת המדוייקת של אתר כרמיאל הוא: www.dancefest.karmiel.israel.net

למעלה