בקשר לכתבה בפנאי פלוס

בקשר לכתבה בפנאי פלוס

תקראו את זה "מזל תאומות" הופקה על ידי רשת איי.בי.סי, יחד עם חברת ההפקות של האחיות אולסן, שבה שותף גם בוב תורן, המנהל האישי שלהן זה למעלה מ-12 שנה. נכון לעכשיו הן לא מקבלות שכר, אף שהן בעלים ומנהלים של החברה, אבל בעוד שנתיים, בגיל 18, יחכה להן כסף גדול בבנק. האם זה ישנה משהו? מרי קייט, בשמה ובשם אחותה, אומרת שלא. "אנחנו לא חושבות יותר מדי על הכסף שהרווחנו. אנחנו פשוט נהנות לעבוד. כשנפסיק ליהנות, נפסיק לעבוד". זה נכון?? התאומות לא מקבלות שכר??? בטח כל הכסף הולך לרוברט ת´ורן המשוגע הזה

ותקראו גם את זה

גם מפנאי פלוס: וכמובן הסידרה שבה נתגלו - מגיל תשעה חודשים ועד שהסתיימה, בשנת 95´ - "צער גידול בנות" (לדברי תורן, כוכבי הסידרה ההיא, בוב סאגט וג´ון סטאמוס, מקנאים בהצלחתן של הבנות ואף אמרו כמה דברים מכוערים בנושא הזה). איזה מגעיל ת´ורן על מה שהוא אמר!! אני אף פעם לא שמעתי או ראיתית אותם מדברים על זה, וגם אם כן, לפי דעתי לא צריך להתלהב מהנושא שאחרים מקנאים בך....

איזה מגעיל הוא- תקראו את זה:

(תורן מתגאה בכך שנפסלו כ-100 ראשים לבובות, מחמת חוסר דיוק עד לפרטים הכי קטנים). שילך ל!#!@%#^ יש להן כמה ברביות שבכלל בכלל לא דומות להן... אז מה הוא רוצה תגידו לי?

ועוד משפטים של השטן ../images/Emo58.gif

תורן מתלונן שכאשר הן בתקופת בחינות בבית הספר (לא שהן לומדות בבית ספר, אלא עם מורה פרטי), יישרף העולם, אסור להפריע להן, וזה די פוגע בפעילות השוטפת של החברה הוא מתלונן??? הן צריכות לקבל ציונים טובים לו?? גם לו צריך להיות איכפת מהציונים של הבנות.... אני שונאת אותו!!

Dawson girl

New member
אבל חשבתי ש...

חשבתי שרק הבנות מנהלות את ענייני החברה וכל השאר.... כלומר קראתי את הכתבה אבל הוא יותר מדי מעורב לדעתי.... יכול להיות שהוא סתם משקר כדי לקבל תשומת לב? ואולי בכלל הוא בעצמו מקנא בבנות שהוא עובד בשבילן? צ´או אני

motib4

New member
די כבר../images/Emo70.gif

מה יש לכם
הבנו שאתם שונאים את רוברט וגם אני אבל זה כבר מוגזם. רעות- ברור שהתאומות לא מקבלו שכר. רק 10 דולר לשבוע אם הן עושות את המטלות. יוני- הוא בן אדם- אולי נוכל- אבל בן אדם. כדאי שנרגיע. הוא ממש לא שטן ואנחנו אפילו לא היינו מכרים את הבנות בלעדין. אני זוקף לזכותו הרבה מהצלחתן.

Nomero Uno

New member
לדעתי אתה טועה

נכון הבנות חייבות לו חלק מההצלחה שלהן הוא הביא אותן לשלב מסוים ולדעתי אז הוא היה צריך לעזוב בערך בגיל 12 כי מאז כל מה שהוא עושה זה מוציא להן תדמית די שלילית עם כל הקידום מכירות שלו הוא עושה להן כסף והמון כסף אבל הורס להן התדמית בקיצור זאת הדעה שלי וכשמדובר באיש הזה אני לא ארגע עד שהוא לא יעוף מדואלסטאר בע"ה בעוד שנתיים כשהתאומות יגיעו לגיל 18 יקבלו קצת שכל ויעיפו אותו לכל הרוחות

הבהחלט היה קשור למה ש-

יוני אמר.... מוטי- אני לא מסכימה איתך... אני חושבת שאם חלילה תבוא הנפילה של התאומות זה יהיה רק בזכותו!!

motib4

New member
בשלב הזה בקריירה שלהן לא יכולה

להיות נפילה, אז די עם השטויות.

motib4

New member
בעתיד לא יכולה להיות נפילה...

רק בעבר הייתה יכולה להיות נפילה אך הי לא קרתה.

איזה שטויות אתה אומר

ברור שיכולה להיות לתאומות נפילה!!! ראית את הכתבה על כך שהתאומות מבגרות את הילדים יותר מדי מהר?? אם ההורים יתנגדו לתאומות יכולה להיות להן נפילה ענקית!!

motib4

New member
רעות. דבר ראשון-

אולי זה שטויות בשבילך אבל אני לא חושב כך ויש לי זכות מלאה להביע את דעתי. דבר שני- אני לא מוצא את ההיגיון במה שאת אומרת. אם ההורים מתנגדים אז זה אומר שילדיהם לא יקנו את הבגדים. זה הכל. זה לא שההורים יצאו להפגנות ענק ליד דאוולסטאר ויקשרו את עצמם לשערים.

*g99

New member
חבר´ה חבר´ה,

להרגע בבקשה! אלו הם רק כתבות...כ"כ קל להפריח כאלו שמועות...מה אתם ישר מתעצבנים? עין לכך שום בסיס.גם אם היה כתוב שמרי קיית ואשלי כועסות עליו או היו מגיבות לכך,אלו עדיין רק כתבות. עולם התקשורת מלא בהפצות זדוניות בכדי ליצור את כל המריבות הללו...רייטינג וכו. יודעים מה,קחו למשל את הטלויזיה שמראה מה שנוח לה בשביל הרייטינג...אם יש צורך הם משקרים לעיתים קרובות. אז נא להרגע. g99...

מיכל

את ראית את הראיון עם רוברט ששואלים אותו אם התאומות יכולות לפטר אותו אם הן רוצות ואז הוא חייך חיוך זדוני ואמר "לא"?? למי שיש Real Player אני עוד שניה אעשה קישור לכתבה

*g99

New member
זה לא משנה...

אתם לא יודעים מה הולך בינהם,זה גם לא משנה... אגב,מי מבטיח שהן צדיקות??? אנחנו לא יודעים כלום!!! הן מתוקות,מקסימות כובשות ומה לא? אבל מי יודע מה הן עושות מאחורי הקלעים? הרי נורא קל לילד אול לקטין לחייך...והינה הוא קנה אותנו בזול. זה לא שיש לי משהו נגדן,חלילה אבל תהיו רציניים...מה איכפת לכם מה הוא אמר,מה היא אמרה...תתרכזו באיך שהן משחקות וביופיין...זה התענוג לא? g99...

למעלה