בקשר לכתובת הבלוג

ריאנה

New member
בקשר לכתובת הבלוג

לא מובן לי כל העניין של הכתובת לבלוג.

De-Panther

New member
מה לא מובן בזה??...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

לכל אתר יש כתובת בלוג הוא סוג של אתר אז גם לו יש כתובת יש את הכתובת הארוכה שבה בעצם נמצא הבלוג ויש את הכתובת המקוצרת שיותר קל לזכור אותה והיא מקשרת לכתובת הארוכה

ריאנה

New member
הכל

מהי הכתובת של הבלוג? כתוב שאני צריכה לתת כתובת, או רק להעתיק את הכתובת לשורת הבלוג. תודה על העזרה.

De-Panther

New member
איפה כתוב?? אם בשלב|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שבו את נותנת שם וכתובת לבלוג הוא מבקש ממך שם לבלוג ושם לכתובת של הבלוג נניח הכתובת שלי היא: http://blog.tapuz.co.il/DePanther/ אז אני כתבתי במקום של הכתובת לבלוג DePanther יותר ברור??

ריאנה

New member
הסתדר../images/Emo20.gif

פתחתי בלוג בשעה טובה..... רציתי לדעת למה אני לא מופיעה בבלוגים החדשים? וגם לא בעדכונים? האם אפשר לעשות בלוג פרטי...... יאללה ביי יקרים.

ריאנה

New member
קראתי בשאלות הנפוצות../images/Emo57.gif

על 2 3 עדכונים. טוב אני כתבתי 4 פוסטים ואני לא מופיעה בעדכונים, ולא בבלוגים החדשים.למה? ביי

De-Panther

New member
כי אלו דברים שהם...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מתחדשים כל הזמן אנשים אחרים בטח הספיקו לכתוב אחרייך והורידו אותך למטה יש כאן מסתבר הרבה גולשים ובלוגים... ולפעמים את מופיעה פשוט לא שמה לב
לא מזמן הייתה כאן אחת כזו שהתלוננה על זה בלי סוף ואז ראיתי פוסט שהיא כתבה שמופיע בעדכונים אז צילמתי את זה ושמתי תמונה כדי שהיא תראה

ריאנה

New member
../images/Emo99.gifהיי

בסדר. אבל אני בקטגוריה משפחה -זוגיות. וגם שם לא מעודכנת. יש שם רק שלושה בלוגים חדשים. שהאחרון בהם הוא ב22 לאוגוסט.אז? איך אנשים יכנסו לבלוגים? ריאנה.

De-Panther

New member
זו כבר בעיה אחרת../images/Emo9.gif|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

והיא קשורה לבעיה בקטגוריות זה כבר לא קשור אליי בשום דרך
תפוז בלוגים - אחריותך
אווווייייייי זה יום שמח

ריאנה

New member
למי אני פונה?

ואיך אני יוצאת מהדף עדכון הראשי של הפרטים שלי, לראות את כל הבלוג שלי?

De-Panther

New member
יש למעלה בדף הזה של|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

העדכון את הכתובת המקוצרת לבלוג שלך לוחצים עליה ובקשר למי לפנות לתפוז בלוגים מספיק שכתבת את ההודעה הזו כאן
הם כבר ידעו לטפל בזה

De-Panther

New member
הגעתי למסקנה שאת...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אולי צריכה לכתוב עוד פוסט ואז זה יעבוד
כי ברשימה שבה נמצא הבלוג שלך זה עם הכי קצת פוסטים שמופיע שם יש לו 5 פוסטים ולך יש רק 4 כנראה שצריך 5 פוסטים כדי להופיע

ריאנה

New member
../images/Emo57.gif עוד שאלה

שאני נכנסת לעדכון פרטים בבלוג ורוצה לראות את כל הפוסטים, איך אני יוצאת ממסך העריכה לבלוג שלי?

De-Panther

New member
אני לא הבנתי למה את|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מתכוונת בלראות את כל הפוסטים אם זה לראות את הרשימה של כל הפוסטים אז בעריכה של הבלוג יש את כל השמות של הפוסטים ואפשר לערוך אותם אם הכוונה היא לחזור לבלוג עצמו אז יש קישור במסך העריכה בצד שמאל למעלה הכתובת המקוצרת של הבלוג מקווה שזה מה שרצית

ריאנה

New member
עזרת לי

אז הכתובת המקוצרת של הבלוג. אוקיי תודה רבה! מה בעניין העיצוב אפשר לעשות דף רקע בצבע? שלא יהיה הדף הלבן של הבלוג

De-Panther

New member
אי אפשר לשנות את...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

צבע הרקע עצמו אבל אפשר לשנות את צבע הרקע מאחורי המילים את מסמנת את הקטע שאת רוצה שבו ישתנה הצבע ואז יש שם כפתור של צבע מעל לאיפה שכותבים

ריאנה

New member
איפה בדיוק

כפתור הצבע? אתמול סימנתי את הרשומה החדשה. ולא ראיתי כפתור צבעים למעלה מעל הרשומה. אתה יכול לשים קובץ שאראה בדיוק.

ריאנה

New member
עוד משהו

יש אפשרות לראות את כל הבלוגים הקיימים מרוכזים בדף אחד?

De-Panther

New member
אם את משתמשת בגירסת|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מייקרוסופט אינטרנט אקספלורר 5.5 ומעלה אמורה להיות לך שורה מעל לפוסט שבה אמורים להיות כפתורים כמו בוורד יש שם כפתור עם צבע וT או A ויש לידו עוד כפתור עם צבע הכפתור עם הT או A אומר שזה צובע את הטקסט האחר אומר שהוא צובע את הרקע

ריאנה

New member
שאלתי גם

האם יש אפשרות לראות את כל הבלוגים שקיימים מרוכזים בדף אחד? או אופציה אחרת? כל הבלוגים נעלמים מיד ואי אפשר לעקוב. איך אפשר בכל זאת לראות מה יש?

למעלה