בקשר לליאל ..

בקשר לליאל ..

אני לא ממש מכיר שירים שלה אבל מאלה שכן שמעתי לפי דעתי היא צריכה לשנות סגנון, וואלה שירים כאלה יש כבר בכל העולם והיא לא צריכה לחקות סגנונות אחרים שכבר יש בחו'ל, כמו השיר פופ הזה שהיה לפני שנה בערך בערוץ 24 (רואים עליי) -זה שיר יפה אבל יש מלא כאלה בעולם וחבל כי עם הקול והכישרון שלה היא יכולה באמת לעשות מהפך במוזיקה בעולם- היא פשוט צריכה למצוא את הסגנון וההופעה שלה, כמו עפרה חזה ז'ל -(שליאל ממש מזכירה אותה בקול ובמראה) היא הביאה לחו'ל סגנון חדש שהם בחיים לא שמעו וזה גם מה שהלהיב אותם - היא הייתה ייחודית ובגלל זה היא הצליחה ככה , אבל עד שעפרה הגיעה אל זה עברו אליה הרבה שינויים במוזיקה לכן אני לא אומר לליאל לשנות עכשיו אבל שתחשוב בעתיד על איזה כייון היא רוצה ללכת ועדיף לה שיהיה ייחודי ..

BARSASOS

New member
אמממממ...

היא שרה הרבה סוגים של שירים.. אם אתה אוהב יותר סגנון אחר אני לא אתווכח איתך..=] כל אחד ודעתו..

SpOnGeTuLa

New member
כמו שבר רשמה,

היא שרה הרבה סגנונות - ולדעתי כל סגנון יותר מתאים לה מהשני

nitzan111

New member
עפרה חזה הצליחה.....

חוץ מבגלל שהיה לה קול מדהים. בגלל שהיא לא ניסתה להיות מדונה ולא סלין דיון. היא באה עם משהו מהבית מהשורשים - המוזיקה התימנית. היא היתה גאה במוצא שלה. נדיר לפרוץ בחו"ל עם מוזיקה ייחודית שכזאת. עפרה חזה הייתה מיוחדת. לליאל גם יש את היחודיות שלה, היא הרי רק בתחילת הדרך. אבל אני חושבת שהם מנסים "ללכת בתלם" כדי לפרסם אותה. צריך אומץ כדי להוציא כאלה שירים בחו"ל.

BARSASOS

New member
מסכימה איתך בכל מילה ../images/Emo45.gif

לא ממש הכרתי את עופרה חזה ת'אמת.. לא יודעת למה אפילו... אבל שמעתי שיר או שניים.

למעלה