בקשר למאגיה

lynne celtic

New member
בקשר למאגיה

שמתי לב שלרובכם יש ספר צללים וכאלו, ואתם כן מתעסקים במאגיה, לי אישית היו מלא חברים שטניסטים וכל מיני כאלה שסתם התעסקו בזה, ונדפקו, אני אפילו לא מדברת על היכולות לראות דברים ו"לאכול סרטים"... זה יכול להיות דבר סך הכל דיי הרסני, חברים שלי הותקפו על ידי רוחות וכאלו , וכל זה, למרות המשיכה הנורא גדולה שלי, אני איפהשהו כן מפחדת מלדעת יותר, ....לראות יותר וכל מיני...כאלו....

ebonyW

New member
היי ../images/Emo13.gif

היי לין, מצטערת על התגובות הלא כ"כ נחמדות שקיבלת...
לדעתי, כל דבר יכול להיות הרסני, לא רק מאגיה. את חושבת שכשאינשטיין מצא את האטום, הוא תיאר לעצמו איזה כלי נשק הרסני יפתחו מזה? כל עוד פועלים באופן מוסרי ואתי, לא צריכה להיות בעיה. את לא צריכה לפחד מלדעת. יש אמרה הגורסת שידע הוא כוח. אם תדעי יותר, לא תצטרכי לפחד מכיוון שיהיה לך את הכוח להתמודד. אני לא יודעת אם בדיוק לזה התכוונת, אבל מקווה שעזרתי
Blessed Be
אבוני

lynne celtic

New member
בהחלט נקודה מעניינת

הבעיה שבכלליות הפחד גורם לאנשים לפעמים להתקע במקום, פה נכנס העניין של היחד... והתמיכה וכל זה...והרעיון של הפורום הזה , זה רעיון שמאפשר לאנשים להתפתח בתחום ...

ebonyW

New member
אני מסכימה ../images/Emo13.gif

הרבה יותר קל להתגבר על הפחד כשמקבלים תמיכה ממישהו שמבין מה את עוברת ושנמצא במקום שאליו את רוצה להגיע. לדעתי, זו אחת המטרות העיקריות של הפורום, לספק תמיכה לכל העוסקים בתחום. בסופו של דבר, את זו שצריכה לעשות את העבודה הקשה ולהתגבר על הקשיים, אבל אמחנו בהחלט יכולים לעזור לך להתחיל
Blessed Be
אבוני.

למעלה