בקשר למגדל שהולך ונבנה בקירייה...

danezeq

Member
בקשר למגדל שהולך ונבנה בקירייה...

במקום בית החולים (ששם אבא שלי נולד!) שם המגדל הוא "נוף הקירייה" המגדל הוא מדהים ביופיו אבל לא בגובהו -רק 26 קומות פחות או יותר אני אישית מאוד אוהב אותו מצורפת תמונה אילוסטרציה

danezeq

Member
שכחתי לציין שהתמונה נועדה לאסף ומתי

ששאלתם מה בונים שם

wakshlak

New member
מוזר...

הי דניאל! תודה רבה על שם המגדל ומזל טוב לאביך ! :) מאיפה האילוסטרציה הזאת? כי היא דומה הרבה יותר מדי למגדל המילניום שבנוי בדרום הקריה (רואים גם ע"פ הספייר שיש שם והמבנה הכללי), האם אתה בטוח שאין כאן בלבול בתמונות? תוכל לענות לי על זה בבקשה? אולי סתם יש דמיון בניהם... אני מצרף אילוסטרציה של מגדל שראיתי (לא זוכר בדיוק מי נתן את הלינק לשם) של מגדל בקריה שיקראו לו "נוף" אולי זה זה... מחכה לתשובה, תודה על השם בכל מקרה, באמת התלבטתי איך קוראים למה שיבנו שם... אסף.

wakshlak

New member
תראה את הדימיון

אני מצרף כאן תמונה של מגדל המילניום הבנוי כבר בדרום הקרייה (לא להשתמש בתמונה הזאת לכל צורך אחר! (c) ) אתה רואה את הדימיון בין האילוסטרציה שלך לתמונה שלי. לפי דעתי האילוסטרציה שלך היא של מגדל המילניום ולא שם מגדל נוף הקרייה. מה אתה חושב? אסף.

danezeq

Member
עכשיו כשראיתי את מגדל המילניום

ב Skyscrapers.com אני לא מבין למה אתה חושב שהמגדלים האילו דומים? אני לא חושב שזו טעות (בילבול) תבדוק שוב המגדל שהעליתי (האילוסטרציה) זה לא מגדל שנבנה בכלל! מגדל המילניום בנוי!

danezeq

Member
ככה גיליתי את שם הביניין (ואת האילו

סטרציה) כמו בלש :) מכיוון שאני נאלץ להיות כל שבוע ברחוב שאול המלך אני תמיד מסתכל "מה מצב המנופים" (זה המשפט שהמשפחה שלי תמיד מסתלבטת עליי איתו) ושבוע אחד אני רואה מנוף "חשוד" בתוך הקירייה ובשבוע הבא אני רואה שניים ובשבוע השלישי ראיתי איך מקימים את המנוף השלישי אז ראיתי שכתוב על המנוף הכי גדול "סולל בונה" נכנסתי לאתר של סולל בונה וחיפשתי מגדלים בקירייה - וראיתי שהיה שם מגדל "נוף הקירייה" זה בטח זה אגב הוספתי את התמונה שלו לאיזור חדש באתר (ת"א במבט חדש) של מגדלים עתידיים, יחד עם עוד המון אילוסטרציות של עוד מגדלים (עוד לא העליתי את זה) אגב - איפה יהיה מגדל חיל האוויר?

wakshlak

New member
מצא את ההבדלים - תגובה

הי דניאל! ניכנסתי גם לאתר של סולל בונה כדי לבדוק את זה ואכן ראיתי שיש שם את מגדל "נוף הקריה" ובו האילוסטרציה שצירפת כאן. הבעייה היא שלמרות זאת כמעט ואין לי כעת שהאילוסטרציה היא של מגדל מילניום. (ברור וייתכן שאני טועה אבל הוספתי תמונה שמוכיחה כמעט לחלוטין את טענתי - אלא אם כן הם בונים מגדלים זהים, מה שלא סביר כל-כך (האילוסטרציה השנייה שהוספתי קודם - ייתכן והיא המתאימה כי היה כתוב היה שם שזה מגדל נוף באזור הקריה). אז יש שתי אפשרויות: או שמגדל מילניום ומגדל נוף הקריה זה בעצם אותו מגדל, או שבסולל בונה לא הכניסו את האילוסטרציה הנכונה (אני חושב שהם בנו גם את מגדל המילניום). תסתכל על התמונה שצירפתי כאן - רואים את האילוסטרציה שלך על יד התמונה שלי - ראה כמה נקודות זהות לחלוטין יש - כולן! אני לא יודע באמת מה היא האמת המוחלטת, אז או בירור יותר מדוייק ייתן את התשובה הסופית או שנחכה ונראה מה יבנו שם... מחכה לתגובה, אסף.

wakshlak

New member
כתבה על הפרוייקט! קראו!

מצאתי כתבה על המגדל שיבנה שם... היה כתוב שם שזה יהיה רק 16 קומות כך שזה לא מתאים כל-כך לאילוסטרציה שצורפה באתר. זה פרוייקט של 150 מיליון דולר ויהיה בו קומפלס משרדים ומרכז אנרגיה. יהיו שלושה מבנים - אחד של 16 קומות (המרכזי), אחד של 3 קומות משרדים ומבנה אנרגיה של 2 קומות עיליות. אילו הפרטים שהיו שם בכלליות... מקווה שעזרתי, אסף.

four seasons

New member
תודה, האילסטורציה שאסף

הוסיף תחת הכותרת מוזר הגיונית יותר כי קראתי עליו לפני שנתיים וחשבתי שמגדל המילניום ומגדל נוף הקריה זהים בגלל הדמיון, זה מדהים ההבדל בין שני המגדלים בגג

danezeq

Member
תנסה לבדוק באתר של סולל בונה

יש שם תמונה ועוד משהו: התמונה שאני העלתי - לא דומה לשום מגדל קיים בטח שלא למגדל המילניום - אז איפה הבילבול פה?

four seasons

New member
דן

האילסטורציה שהעלת נראית כיאלו שצולמה מהחניון סמוך למגדל המילניום אם אני טועה קבל את התנצלותי, דרך אגב ביניניים נוספים שעומדים להבנות בת"א וגם ראיתי אילסטורציה של מגדל בן 30 קומות במנהטן שמזכירים את הסגנון של מגדל המילניום ומגדל הפלטיניום בדרום הקיריה, כנראה שזה גל של סגנון פוסט מודרניסטי, בכל אופן לא היה בכוונתי לפגוע בך

למעלה