בקשר למגמות מוזיקה בתיכונים ;

ADIERENTAL

New member
בקשר למגמות מוזיקה בתיכונים ;

האם מישהו פה למד/לומד במגמת מוזיקה במסגרת התיכון? (לא מדובר על תיכונים מפוארים למוזיקה, אלא תיכונים שבהם המגמה לא מזמן נפתחה ואין רף קבלה גבוה במיוחד.) בקרוב אני אנסה להתקבל למגמת מוזיקה דיי חדשה בעלת רף ציפיות נמוך יחסית.. אני מאוד חלשה בתאוריה ואני חוששת שיפתיעו באיזו שאלה על מקצבים, זיהוי צלילים וכדומה. מי שיוכל לתרום לי פרטים שיכולים לעזור על הבחינה עצמה, מה יכולים לשאול אותי בקשר לתיאוריה, מה יכולים לבקש ממני לעשות (אפילו אם זה חומר בסיסי) או אתרים טובים בעברית שמכילים עזרה בתיאוריה וחומר בסיסי, אני אשמח מאוד! תודה, עדי.

SHEX

New member
זה בעייתי...../images/Emo95.gif

קשה לענות על שאלה כזו באופן שבאמת יעזור, כי כל תיכון וכל מגמה דורשים משהו שונה. אני לפני התיכון נבחנתי לשתי מגמות. במגמה אחת אפילו לא הייתי צריך להבחן על מוסיקה תאורטית, ובמגמה השניה היו לי בחינות בשמיעה, סולמות, הרמוניה, מודוסים... המגמה שאליה את נבחנת אמורה לתת לך את החומר שתצטרכי להכין לבחינה...

jazza

New member
לדעתי

החלק התיאורתי הוא לא הכי חשוב בבחינה. גם אם ישאלו אותך שאלות הן לא יהיו קשות במיוחד, בעיקרון במגמה לומדים תיאוריה וכל מה שצריך, יש אנשים שמתקבלים בלי שום רקע בסיסי, לפחות במגמה שלי זה ככה ובחופש הגדול של מכינה של שבועיים של ידע בסיסי בתיאוריה, קצב וקצת סולפג'. בכל אופן, עדיף שתתמקדי בלהכין את הקטעים שאת מנגנת בצורה הטובה ביותר, ככה אני חושבת לפחות. בהצלחה [:

למעלה