בקשר למה שאמרת אריאל למתנה ..

בקשר למה שאמרת אריאל למתנה ..

אז כן..אני הייתי כולי באושר כאשר פתחתי את המתנות שהביאו לי..ובין כל המתנות היה הדיסק של יוסי...פשוט כל כך התלהבתי שישר הלכתי למערכת לשים אותו ומאז הוא לא יוצא לי מהמערכת...(וכבר שבוע עבר בדיוק מאז היום הולדת שלי) השירים שישר התאהבתי בהם זה דז'ה וו,יום אחד איתך..שיר המעלות..וכמובן פס ליום אחד..השיר שהכי פחות אהבתי בדיסק זה הדואט עם יואב יצחק...אני ממש לא אוהבת את יואב יצחק והשיר הזה קצת הורס לדעתי את הדיסק..אני כל הזמן מדלגת על השיר הזה..כשאני שומעת את הדיסק. אוהבת אילנית

יוווווווו !!!

הדואט כ"כ יפה ומקשט את האלבום.... אבל זה באמת עניין של טעם... בכל מקרה, אני שמח שאהבת, במיוחד שאת אחת המעריצות של יוסי..ואני יודע כמה חיכית לאלבום הזה...:)

orianush

New member
חח אתם קולטים שעוד לא שמעתי ת'דיסק

שיצא הדיסק לא היה לי מאיפה לקנות בגלל שהייתי צריכה ליסוע או לקניון או לעיר (בירושלים) ולא יצא לי.. ועכשיו אני כבר יותר משבוע בחדרה וגם לא יצא לי לקנות פה.. אז אני אקנה כבר שאני אחזור לירושלים.. אוווווף אני רוצה כבר לשמוע!!!!

אוריאן את חייבת לשמוע אותו!

את פשוט תתעלפי הדיסק מעולה השירים יפים..(חוץ משיר מס'4 לדעתי)אבל כמו שאריאל אמר באמת זה כבר עניין של טעם. תקני ולא תפסידי פשוט מדהים הוא לא יוצא מהמערכת שלי הדיסק הזה כבר שבוע שאני חורשת יום יום על הדיסק של יוסי אין מילים פשוט לתאר אותו.. וכשתקני אותו..שים לב לשיר מס' 10 לדעתי בלדה יפייפיה שכחתי איך קוראים לו...אבל שיר יפה ומרגש תהני אוהבת אילנית

סליחה תיקון..

שיר מס' 11 כי שיר 10 זה DON'T WORRY BABY בקיצוק שיר מס' 11 בלדה יפייפייה בשם "ציפור אבודה בידייך" אני התאהבתי ישר.. אוהבת אילנית

orianush

New member
קניתי סוף סוף את הדיסק!!!

הדיסק פשוט מ=ה=מ=ם=! ובאמת שיר 11 יפה.. אהבתי מאוד את "יום אחד איתך" זה שיר ממש ממש יפה ומרגש כזה חח בקיצור דיסק ממש ממש ממש ממש יפה.. כל מי שלא קנה שיקנה ומהרררר!!

למעלה