בקשר למודיעין קרבי...

גבעתי

New member
יחמ``ם עדיף

יחמ``ם עדיף למה הם נחשבים ליותר מובחרים,בעלי תקציב גדול יותר, תנאים טובים. יחמ``ם נחשבים לסיירת (פחות או יותר)

יואב.ט

New member
באילו דרכים אפשר להגיע ליחמ``מ?

אני מאוד רוצה להתקבל ליחמ``ם, קראתי הרבה מאוד על הפעילות של היחידה הזו וזה מאוד מרתק אותי כי זה משלב פעילות קרבית עם פעילות מוחית וזה בדיוק מה שאני מחפש מהשירות הקרבי שלי. ממה שהבנתי (מהקצין מיון) מעט מאוד אנשים מגיעים ליחידה, ורובם בפרוטקציות. יש בכל זאת איזושהיא דרך להגיע לשם ? (סימנתי את זה בראש השאלון עדיפויות שלי , אבל את זה עשו עוד חצי מהמתגייסים)

גבעתי

New member
לא יודע בדיוק

פגשתי מישהו ביחמ``ם והוא אמר שקצין המיון הציע לו וזה נשמע לו מעניין אז הוא הלך. לא יותר מזה. אבל מה שהוא מספר לי שזה פצצה להיות שם אין רגע משעמם כל הזמן פעילות. וזה מה זה סודי. בתכלס תבקש להגיע לשם.

הדלקתם אותי על מודיעין קרבי

זו הייתה בחירה שניה שלי, עדיף שלא תדעו מה הייתה הראשונה...

מזלט

New member
שמע, אח שלי היה תצפיתן

זה אולי לא נשמע אטרקטיבי אבל בכל זאת , קרעו לו את הצורה בטירונות רובאי 07, מה שהרבה חילות וחטיבות החי``ר אפילו לא עושים. מה שהוא היה עושה, זה לשבת במוצב, עם הציוד המתקדם ביותר (לייזרים, טלסקופים וכו`) היה מתצפת לעבר כפרים ומחפש מחבלים, כאשר הוא היה מזהה, הוא היה מזניק מסוקים ובום בום. מהמוצב שלו ראו עד דמשק.. עכשיו, מה עדיף? תצפיתנים שונאים יחמ``מניק ולהיפך, הם יהיו מוכנים להרוג אחד את השני, כל אחד יגיד שהשני זה זבל וחרא. אח שלי פעם אמר שהם לא עושים כלום, חוץ מלגרד את הביצים ולזיין בשכל, ורק בשכל.

liorle1

New member
אף אחד לא יודע מה ההבדל.

דיברתי עם לוחמים מ-869 ומיחמ``מ ואף אחד לא ממש ידע מה ההדל בינהם. כל אחד כמובן טען שהוא הקרבי והשני סתם תצפיתן. בתכלס שניהם לא בדיוק לוחמים ורק מבלים כל היום בלהסתכל במשקפות או בצגי וידאו. מה שכן ל -869 יש מקוצררים!!!

למעלה