בקשר למופע החדש...

YA2007

New member
בקשר למופע החדש...

הבנתי שהוא אמור לעלות בקיץ הקרוב. מישהו יודע מתי בדיוק ומי הנגנים שילוו את יהודית? ועוד משהו- מה עם המפגש פורום עם יהודית שאיזו מין ילדהה הבטיחה לפני כמה זמן? זה יצא מתישהו???

moahe100

New member
המופע החדש

המופע ייצא בקיץ לא יודע מתי, ייצא בעקבות הדיסק החדש שגם ייצא בקרוב נראה לי. הנגנים אלה שעכשיו... עמית יצחק בגיטרות רן שמעוני תופים, אלון פרימן קלידים, והבסיסט ששכחתי איך קוריאים לו (זה שבמקום פיטר רוט)

תיקון קל

אני לא הבטחתי מפגש פורום עם יהודית. ניר הזכירה משהו אך עד כמה שידוע לי לא מדובר עדיין במפגש פורום ואני בטוחה שאם יהיה משהו חדש שקשור לנושא זה היא תיידע אותנו. שבוע נפלא לכולם

YA2007

New member
אחלה, אז יש למה לחכות../images/Emo13.gif

גם למפגש (ניר, יש חדש? זה יצא בקרוב?) וגם למופע החדש ולדיסק. תעדכנו...

אז ככה..

לגבי המפגש כלום עוד לא ידוע. מה שכן, יש למה לחכות - דיסק חדש, סיבוב הופעות חדש וכמובן גם כמה הפתעות לפורום!

בבקשה אם יהיה מפגש ליידע אותי טוב?

אני ממש ארצה להשתתפף. ומתי יש לה הופעות? בצוותא למשל? לא בזאפה...

moahe100

New member
הופעות

10.6 "ילדות" שבת(מי שלא היה כדאי שיהיה..) תאטרון תמונעה עם הלהקה: 7.6 קמלוט הרצליה - רביעי 16.6 תאטרון גבעתיים - שישי 23.6 ברבי כפר סבא - שישי 30.6 שישי זאפה תל אביב

YA2007

New member
ועוד הופעה- בירושלים ../images/Emo70.gif

במוצ'ש, 17.6 ,תקיים אגודת ידידי 'בצלאל'- האקדמייה לאמנות אירוע מיוחד בבית שמואל בירושלים. בשעה 20:00 תוצג תערוכת יצירות סטודנטים מכל מחלקות האקדמיה, ב-21:00- הופעה של יהודית והלהקה באולם 'שמשון'. כרטיסים אפשר לרכוש בטלפון: 02-6203455, כל ההכנסות קודש עבור סטודנטים מעוטי יכולת ב'בצלאל'.

YA2007

New member
לא...../images/Emo4.gif

אבל אני מאמין שבסביבות ה-100 ש"ח, כי זה מופע תרומה

למעלה