בקשר למחיר של הכרטיסים...(חשוב שתדעו
)

Miss RockRose

New member
בקשר למחיר של הכרטיסים...(חשוב שתדעו../images/Emo13.gif)

המופע ב9 לספטמבר הוא חינם זה מופע שמתקיים למען השלום או משו כזה לא ממש הבנתי אבל גם אמרו שזה חינם ברדיו גם היה כתוב באינטרנט וגם בגיא פינס הבנתי שאמרו
אז אל תדאגו בקשר למחיר
גם אם תחשבו על זה בהגיון למה שאנשים ישלמו כסף לראות שתי להקות מופיעות באותו מופע כשהן כלכך שונות זו מזו

system רולז

New member
זה לא בחינם >< ../images/Emo109.gif../images/Emo210.gif

אתם לא מבינים נכון, בגיא פינס אמרו ל50 הראשונים שיתקשרו, חוץ מי זה את בעצמך לא ניראת לי בטוחה, אל תגידו דברים לפני שבדקתם טוב זה סתם מטעה אחרי זה ומוריד ציפיות ולא אמרו את זה בוודעות.
סבלנות שיגידו אז נדע כולם

Miss RockRose

New member
בדקתי שנית, וזה כן!!!../images/Emo9.gif הוכחה:

בתור התחלה אם תכנסו לגוגל ותכתבו בחיפוש "בלאק אייד פיז חינם" תראו את הכתבות שדיברתי עליהן
בנוסף לכל אלו שמנויים לHOT ויש להם ויאודי לפני בידיוק חמש דקות ראיתי את התוכנית של גיא פינס מתאריך ה- 11.7 ובה הוא אמר כך במפורש(בהקשר של המופע של טומי איימוס): "המופע של טומי איימוס הוא אחרון המופעים הקיץאם לא מחשיבים את המופע הפתוח בחינם של הבלאק אייד פיז בתחילת חודש ספטמבר" אז אני עכשיו בטוחה מאוד

HaDaRoSh

New member
אבל זה לא הגיוני ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

למה שלהקה תבוא מארץ כ"כ רחוקה במיוחד לפה ולהופעה חינם ?

Miss RockRose

New member
זה למה: ../images/Emo13.gif

המופע מתקיים במסגרת פסטיבל הם לא היחידים שמופיעים שם זה פסטיבל שאמור להעביר מסר של שלום, פסטיבל בינלאומי, הם לא היחידים שיופיעו פשוט הם כביכול המופע המרכזי, יופיעו שם עוד כמה להקות פרטים בכתבה הזו

HaDaRoSh

New member
לא רשום שם שזה בחינם ../images/Emo12.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

בכל אופן, אי אפשר לדעת, פשוט צריך לחכות

Miss RockRose

New member
ואם זה מה שאת אומרת אני חושבת

שאת קצת ממעיטה בערכה של הלהקה הזו....הם תורמים המון לקהילה, הם מופיעים בהרבה מקומות מתוך צדקה או מתוך העבר מסר כלשהו לדעתי זו סיבה להיות גאים בלהקה הזו

למעלה