בקשר למיכתב שלכם ללהקת קולדפלי

moshel

New member
בקשר למיכתב שלכם ללהקת קולדפלי

שלום לכול הקהילה הדברים שאני אכתוב כאן לא באים כדי להוציא לכם את הרוח מהמפרשים בקשר למיכתב שאתם רוצים לשלוח ללהקה אלא רק להראות לכם את המצב כפי שהוא באמת מהצד המקצועי של הדבר אז ככה: לחברי הלהקה אין שום נגיעה לגבי ההופעות שלהם מי שמסדר ומארגן להם את ההופעות הוא משרד האמרגנות שלהם והו המחליט היכן הם יופיעו. כך שאפילו אם המיכתב שתישלחו לחברי הלהקה יגיע אליהם והם יקראו אותו ויגידו לעצם איזה סבבה באו נופיע בישראל עדין זה לא יקרה כי כדי שזה יקרה צריך דבר אחד פשוט אמרגן ישראלי שיתקשר למשרד האמרגנות של הלהקה ויציע הצעה כספית שתספק את משרד האמרגנות של להקת קולדפי שכדאי להם לעשות הופעה בישראל מבחינה כלכלית. אז כדי שהמכתב שלכם יהיה אפקטיבי רצוי מאוד שתיצרו קשר עם משרד אמרגנות ישראלי גדול מאוד כמו שוקי וייס ותעלו בפנו את האפשרות הזאת עכשו רק לידעה נוספת עלות הבאת להקה כמו קולדפלי לארץ היא עלות של עשרות אם לא מאות אלפי דולרים שלפחות חצי מהכסף צריך להפקיד מראש בחשבון הבנק של משרד האמרגנות שלהם כך שאתם חיבים לעבוד עם משרד אמרגנות ישראלי הכי גדול שקיים שוב פעם מטרת כתיבתי היא רק להראות לכם את המציאות כפי שהיא באמת ושלא יהיו לכם אשליות שוא MosheL

Roy1232

New member
שמע...

קולדפליי יגידו סבבה בוא נופיע. הם יגידו לאמרגן שלהם: בואנה אנחנו רוצים שתיצור קשר עם אמרגנים ישראליים כי יש הרבה שרוצים שנגיע לשם. אחרי הכל האמרגן יקשיב להם כי הם תמיד יכולים לפטר אותו. האמרגן הבריטי ייצור קשר עם הישראלי ולא ההפך. מה אתה אומר על זה?

moshel

New member
טעות

זה לא עובד כך מנהלי להקות בסדר גודל של קולדפלי לא מתקשרים לאמרגנים מכול מני מדינות ומבקש מהם לעשות בוקינג בעצם שום משרד שמכבד את עצמו לא עושה כך.

moshel

New member
ודרך אגב הם לא יכולים לפטר

את האמרגן שלהם כול כך מהר קודם כול כח הם מחויבים לחוזה ושניים יש להם חוזה עם חברת התקליטים שלהם כך שזה לא פשוט כמו שאתה חושב אני לא מבין את זה מה אתה חושב שזה פשוט ? באה להקה עולה על מטוס ומופיעה בעולם מתי שמתחשק לה?? זה מערך לוגיסטי שלם שעובד ומעסיק עשרות אנשים והכול מתוזמן חודשים מראש

Roy1232

New member
ממ..

יש לך קשרים עם משרד אמרגנות? איך שאתה מציג את זה, מכתב לקולדפליי+מכתב למשרד אמרגנות יהיה אפקטיבי. יש דרך לקדם את היוזמה האת?

moshel

New member
אז ככה

כדי שמשרד אמרגנות מקומי ירצה להפיק מופע של קולדפלי הוא צריך להיות בטוח שהוא ימכור לפחות 10.000 כרטיסים במחיר של 350 שקל לכרטיס עכשו אם תשאל למה אני אספר לך עלויות להקה בסדר גודל של קולדפלי לא מופיעה בפחות מאה אלף דולר להופעה זה רק תשלום ללהקה עכשו תוסיף לזה טיסות ובתי מלון לכול הצוות שמצטרף אלהם שזה בסדר גודל של לפחות 20 איש תגיע לעוד 60 אלף דולר שלושת אלפים דולר לאדם כולל טיסות ובתי מלון עכשו שכירת מקום להופעה השכרת מערך אבטחה מערך יחצון ופירסומת ציוד הגברה ותאורה כול זה לבד לפחות עוד מאה אלף דולר והגענו כבר למאתיים חמישים אלף דולר ואני כרגע מדבר על המינימום שבמינימום בנוסף יש ביטוח שעולה הון תועפות כי אנו מוגדרים כמדינה בעלות סיכון גבוהה ותוסיף לכך שבסופו של דבר האמרגן שמביא את הלהקה לארץ רוצה גם להרוויח מעצם ההופעה כך שהיגענו בסופו של דבר לסכום המינימלי של ארבע מאות אלף דולר עכשו אתה מבין למה להקות לא באות להופיע בישראל כי אף אמרגן לא מוכן לסכן ארבעמאות אלף דולר על הופעה שיכולה כול רגע להתבטל בגלל פיגוע או שאנשים לא יגיעו מכול סיבה שהיא אנו מדינה קטנה שאין לה מספיק קהל לדברים הללו וזה למרבה הצער כול הסיפור כולו הכול עניין של כסף לעת עתה עד שזה יקרה תצטרך להסתפק בהופעת המחווה ללהקת קולגפלי שתבצע להקת missFlag במועדון הבארבי בתל אביב ב29.7.05 יום שישי שעה 24:00 והם עושים את זה טאוב מאוד

omrimayo

New member
קולדפליי יביאו הרב היותר מ-10 ...

אלפים איש, אין לי מושג איפה אתה חי אבל אם הסקורפיונס הביאו השבוע 18 אלף וגם שם הכרטיסים נעו סביב ה-300 שקל ולא הייתה להם בעיה אז קולדפליי לא יביאו?! הם בשיא של השיא שלהם בנאדם, זה הדיסק הכי נמכר בישראל והם ה----דבר, קיצר ממש אין לי מושג איך אתה חושב שלא יהיה ביקוש אבל תהיה בריא כי לדעתי זה ממש להקטין ראש ולרשום "נסתפק ב-MISSFLAG", תהנה מזה אותי זה לא מספק בגרוש, איך אפשר להשוות בין לראות אותם לבין לראות את כריס מולך, תהיה בריא ושבת שלום, הייתי מציע שתחשוב על זה שוב לפני שאתה מדבר באוויר, הקהל בארץ צ-מ-א להופעות ובמיוחד בסדר גודל כזה.

moshel

New member
omrimayo ש לך בעיה בהבנת הנקרא

היכן ראית שאני אמרתי שקולדפלי לא יביאו עשרת אלפים איש?? היכן ראית שאני מקל ראש?? סקורפינוס הביאו רק 9000 איש ולא 18000 אני רק צינתי עובדה קיימת שכדאי להביא את קולדפלי לארץ או כול להקה בסדר גודל כזה צריך אמרגן שישקיע סכום התחלתי של 250.000 דולר זה מה שאמרתי לא יותר ולא פחות תמצא את האמרגן הזה ואתה מסודר ואם זה היה כול כך פשוט אז אני בטוח שכבר מזמו היו מביאים אותם לארץ מה אתה חושב שהאמרגנים הגדולים כמו שוקי ויס לא חיים כאן הם לא רואים טלויזה או שומעים רדיו ולא יודעים את היקף התודעה שיש לקולדפלי בארץ?? אם לא עשו את זה עד עכשו זה אומר רק דבר אחד שהם לא יכולים להביא אותם לארץ מסיבה כלכלית או שהלהקה לא רוצה להופיע כאן או שמנהלי הלהקה לא מוכנים שהם יופיעו בארץ אז אם אתה חושב שמכתב מפורום קולדפלי בתפוז זה מה שיביא אותם לארץ תבורך אבל תרשה לי להגיד לך אתה חי באשליה הדבר היחיד שאולי יביא אותם לארץ זה המחאה בנקאית של 250000 דולר מצא את האדם הזה קודם כול ותפסיק להתקיף ולדבר אלי לא יפה אני חי כאן במציאות ואני מאוד מאוד מציאותי מי שלא חי במציאות זה אתה שלא יודע על איזה סכומים מדובר כי אתה לא מתמצא בדברים שכאילו כח אתה לא עוסק בזה ובניגוד אילך אני כן מתעסק בדברים הללו ויודע בדיוק איך המערכת פועלת שלך רק באהבה וידידות MosheL

Roy1232

New member
moshel כאן בדיוק נמצא מה שאני אמרתי

"אם לא עשו את זה עד עכשו זה אומר רק דבר אחד שהם לא יכולים להביא אותם לארץ מסיבה כלכלית או שהלהקה לא רוצה להופיע כאן" אני שולח את המכתב למקרה שהאפשרות השנייה שציינת היא הנכונה, כדי שיהיה יותר סיכוי הבנת?

Latisia

New member
אני לא מזלזלת בדבריו חס וחסה אבל..

מאיפה אתה יודע את כול המידע הזה? לדעתי שיש הגיון בדבריך ואני חושבת שאם קולדפליי יבואו לארץ הם יצליחו להביא לפחות 10 אלף אנשים להופעה הזו שלהם למרות שהמחיר של הכרטיס להופעה הוא יקר (300 שקל).

omrimayo

New member
היה רשום ב-YNET 18 אלף...

אבל זה לא מעניין כרגע. בכ"א, איפה? אתה התחלת בזה שאמרת שצריך וצריך... וחלק מה"צריך" היה שצריך המון אנשים ומחירים גבוהים ופה אמרתי שאין בעיה. סורי, אבל אני עדיין יודע לקרוא, זה שאתה אולי יודע יותר ממני ואני מכבד אותך על כך לא פוסל את מה שאמרתי עדיין, העניין עם האמרגנות וכל הכסף ההתחלתי הוא עניין אחר ולכן לא הגבתי עליו בהודעה הקודמת שלי ולא אעשה את זה עכשיו כי לא התיימרתי להבין מלכתחילה אז אשאיר את זה לאנשים שמבינים יותר ממני (אתה?), הגבתי רק על הכמות ועל המחירים שזו לא הבעיה, מבחינת אמרגנות, שכנוע, כסף התחלתי - אין לי מושג ולא רוצה שיהיה לי מושג. אמרתי שהמכתב הזה יביא אותם לארץ? אמרתי שאין מה להפסיד, אתה זה שמעוות את דברי לבינתיים ולא אני את שלך, ותקפתי אותך? רחוק מזה, נתתי לך את העובדות בשטח לגבי כמות מעריצים ומחירים שאתה ציינת בהודעה הקומדת שלך ולא אני המצאתי כמו שאתה מנסה להציג את זה כאן. המשך יום נעים וחדל ויכוחים. מאיו.

Roy1232

New member
אז נשאר רק המכתב הנואש שלנו.

אם הייתי קצת יותר גדול (כרגע בן 14) הייתי פונה גם לכל משרדי האמרגנות שהייתי יכול, כי זה מאוד חשוב לי. כרגע אי אפשר, ונשאר רק המכתב. גם אם הוא לא יהיה אפקטיבי מיידית, כריס והשאר יזכרו שהגיע מכתב מישראל. ואולי זה גם יעזור.

Roy1232

New member
omrimayo, אם יכולנו לארגן נציג

שידבר עם אמרגנות בארץ קולדפליי היו באים. זאת הבעייה ולא מכירות הכרטיסים. בהופעה חד פעמית הם יעברו את העשר לדעתי, אבל מי ישכנע בזה משרד אמרגנות?

MarishA M

New member
ממ אין לנו מה להפסיד עם המככתב..

אולי MOSHEL צודק בטיעונים שלו..אינני אומרת שלא..אבל באמת שאין מה להפסיד המכתב צריך להישלח.. כמו שיש המון פורומים של מעריצי להקה כזו או אחרת שאוספים שמות של אנשים ואת ה"חתימות" שלהם וUשולחים את זה ללהקה/זמר שהם אוהבים אין לדעת אם זה יצליח אבל אין מה להפסיד.. עוד דבר.. אבא שלי הוא מפיק מוזיקלי..הוא עובד עם אנשים מוכרים ויש לו קשרים.. אני יכולה לשאול אותו אם יש לו איזשהו קשר עם אמרגנים או משו שיוכל לעזור..או לפחות ללכת בכיוון.. אני לא בטוחה שיצא מזה משו..אבל שווה לנסות גם..לא?

Roy1232

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif שווה לנסות

(התגובה למרישה כמובן)

...

תכלס הוא צודק והוא באמת לא בא לנפץ פה אשליות לאף אחד, אתם סתם מתעצבנים ומתווכחים יותר מדי.
נשלח את המכתב, כדי שלפחות מצדם יהיה רצון [ולו הקטן ביותר] אבל יש להנמיך ציפיות ולקבל יפה עובדות מכאיבות [
], אז, תודה לך אדון חביב

The Halo Killer

New member
גם לי יש הערה חשובה

אתמול בלילה חשבתי על המכתב (אה אינסומיה אינסומיה). המכתב מתייחס בעיקר לבעיה הביטחונית, אבל האם זאת באמת הסיבה שקולדפלי לא באים לארץ? אם זאת אינה הסיבה אז המכתב יראה כטיפשי, מעליב וממש לא לעניין. נ.ב מישהו ראה את כריס מרטין אתמול בMTV? זה היה נהדר! פעם ראשונה שיצא לי לשמוע אותו ממש מדבר.

למעלה