בקשר למילים

moran112

New member
שאלה בקשר למילים

אני מתחילה עוד מעט קורס דרך קידום בינתיים התחלתי ללמוד מילים מספרים דווקא של אנקורי זה משנה במשהו?

Amalthea

New member
משנה?

הן לא בדיוק אותו דבר, אבל כמעט. בכל אופן, להזיק בטח שזה לא יכול. כמה שיותר מוקדם עם זה, וכמה שיותר תרגול, יותר טוב (כרגיל, אני את העצה שלי לא יישמתי. העצלות מנצחת את החשוב שבאידיאלים) ואגב, כל הכבוד על היוזמה

pavel7791

New member
בקשר למילים

יש לי ספר קידום השמן שיש בו 2,500 מילים וגם קובץ מילים של הקורס בלחמן הכולל רק 1500.כששאלתי את המדריכה מדוע מופיעים בו הרבה פחות מילים מאשר בספר של קידום היא אמרה לי שאלה מילים שאין כמאט סיכוי שיופיעו בבחינה,ולכן אין צורך ללמוד אותם. מה דעתכם?

יש המון המון מילים....

ואני בספק אם באמת תדע את ה1500 האלו פרפקט. אין שום מילון רשמי למילים לפסיכומטרי, ואין אף שני ספרים שונים שיש בהם את אותו המילון. אם למדת את כל המילים ואתה יודע אותם טוב תעבור למילון של ספר אחר ותמשיך ללמוד זה לא מזיק, אבל קח בחשבון שיכולות להופיע במבחן מילים שלא תפגוש בשומקום.

dwante

New member
האתר של היי קיו

קיבלתי היום יוזר וסיסמא לאתר של היי קיו (נרשמתי למכון הזה לקראת הבחינה בפברואר) בכל אופן, יש להם תוכנות מצויינות ללימוד מילים. יש להם תוכנה ממש ממש טובה brainwash . חבל על הזמן פשוט!

למעלה