בקשר למיפגש אפשרי,תגובה,ועוד

• פותח הנושא a333
  • פורסם בתאריך

a333

New member
בקשר למיפגש אפשרי,תגובה,ועוד../images/Emo24.gif

איך ניראה שם? אני למשל נראה כמו חרדי רגיל.אני לא הולך עם כובע וחליפה אבל חרדי רגיל.ואיך כולם ייראו? והאם לא יהיו פאדיחות כי אני אפגוש מישהו מהרחוב או משהו כזה? ובכלל,האם הנושא הזה עומד במרכז החיים של כולנו? אני חושב שלא.אני חושב שכולנו שועטים קדימה איש איש בעבודתו ובחייו.אז מה מתעסקים כל כך הרבה עם זה? אני למשל מרגיש באופן אינטואיטיבי שהעסק של היהדות לא מתאים לי בכלל.אני לא טורח להתפלפל עם עצמי בנושא.פעם זה היה כך.היום כבר הלב שלי אטום מרוב עבירות ומאכלות אסורות וכו´...או שסתם התרגלתי לחיות בשרירות לבי האיום והנורא... מכל מקום מישהו התנפל עליי על זה שאני כותב דויסעלעך...איש מצחיק...דויסעלעך מאכט ארוסלעך...אני לא מת על ההווי הדוסי...ואני גר בלב בני ברק...מה לעשות,השתחררתי מהקסם המפורסם של הדויסעלעך... אוהב את כל האמיצים שהלכו אחרי מה שמורה להם ליבם...

אלי פלס

New member
חיבוקים מתקבלים כאן בברכה...

מראה: אני חילוני וגם נראה כך... אבל אתה לא היחיד שיגיע בלבוש חרדי. פאדיחות: זה תלוי בך. אם כי אני חושב שבפגישה שתהא במקום ציבורי תמיד נוכל להתחלק לשתי קבוצות שונות בספונטניות כדי למנוע מצבים לא נעימים... מרכז החיים: נכון. זה לא "מרכז החיים" שלנו. כל אחד מאיתנו מנהל אורח חיים שלם מעבר להיותו "יוצא בשאלה" חיצונית או פנימית אבל, כל אחד מאיתנו נתקל בקשיים משותפים או בחוויות משותפות ויהיה מאוד מאוד נחמד לחלוק אותם. לדעתי. נראה אותך?

למעלה