בקשר למיפגש בשבוע הבא

אבשלו

New member
בקשר למיפגש בשבוע הבא

יש צורך בהחלטיות אחרת תיסמונת "שבוע הבא לא מתאים לי.." תימשך לעד לי מתאים מיפגש שבוע הבא! איפה? אפשר להיפגש בפארק הירקון או בים ואם יש צורך להמשיך למקום אחר מתי יום שישי שנוח להרבה אנשים או יום חמישי אחרי מוצאי יום כיפור מי שרוצה להצטרף שישרשר את הודעתו להודעה שלי תודה אבשלום

Jerald_Admonds

New member
למי יש בעיה עם זה

שזה יתחיל ביום שישי, וייגמר בשבת? מן פסטיבל שאנטיפי/בראשית של דרך הלוחמים? ומי מכם בא עם מכונית, ומסכים להסיע אנשים. ככה שתהיה גישה יותר קלה הביתה. או במקרה שנרצה לנייד את הקבוצה ממקום למקום(מופע האימים של רוקי, ואז ללכת להציק לבן, ואז ללכת לאכול פלאפל בפלאפל חתוכה בראש העין, וכו וכו) יאללה אנשים:) עם איך שאתם זזים, אני כבר יכול ל*נא להכניס הערה שנונה פה* באהבה שי. :)

deep ocean

New member
הממממממממ

לדעתי עדיף בפעם הראשונה להיפגש בים, ואם רוצים להמשיך להיות ביחד-ממשיכים, אבל לא לקבוע מראש....כי לי לפחות זה נותן תחושה מחייבת, שאני לא אוהבת אותה. נראה מה יהיה-ככה אני מעדיפה להרגיש. בקשר להצעותיך- *פלאפל-מנסיון פלאפל לא עושה לי טוב *מופע האימים של רוקי-לא הבנת את הודעתו של WHITEBEAR, הוא לא הולך לשם בגלל הסרט. האירוע כולל.......דברים אחרים. *בן- לא רוצה לבוא למפגש הראשון ואני מכבדת את רצונו. לי אין בעיה ביום שישי הזה.... :) לדעתי אפשר להיפגש בחוף הים בת"א, או בכל מקום אחר....

deep ocean

New member
אבל בקשר ליום שישי הזה

ל- WHITE BEAR יש בעיה עם שישי הזה..אם הבנתי אותו נכון תמיד אפשר לדחות לשבוע אחרי כן...

אז שיבוא למיפגש הבא

נורא פשוט קסענו חוף הים: איזה חוף בדיוק תיזרקו הצעות. מתי: למישהו יש עם שעת הצהריים 1200-1300? מי כרגע אני דיפ וגרלד מי עוד מי שישרשר כמובן

chips

New member
לי אין בעיה עם יום ו´

רק עדיף קצת יותר מוקדם כמו 11:30 שאוכל להספיק לחזור באותובוס. תיגידו אתם איזה חוף ים

בעיות

א. אם בים אז באמת שיהיה בצהרים. ואז אם נתבאס תמיד אפשר להיכנס למים
ב. 11:30 זה מוקדם לי ביותר. רק בסביבות 11 אני יכולה לצאת מירושלים, וגם זה בדוחק. ג. יש לי אוטו, ואני לא זזה בלעדיו
לידיעת מי שזה יכול לעזור לו.

chips

New member
אהממ

לי זה תלוי באוטובוסים מתי הם מסימים לעבוד?ז´א מתי האוטובוס האחרון

Jerald_Admonds

New member
גם לי זה תלוי באוטובוסים..

בגלל זה אמרתי שאם יום שישי, אז כדאי שיימשך עד שבת, עד שיהיו לנו אוטובוסים:) בקשר לבן.. סתם צחקתי על לעשות עליו מצור, החלטה שלו. למרות שאני קצת ממורמר מזה שאני לא אראה אותו..:( אז יש לנו כבר כמה חבר´ה, ובקר למיקום? אוי המיקום... הים........ אי אפשר למצוא מקום יותר יבש, חסר חול, ושלא הרימו לי את התיק בו? בבקשה....... pleaseeee pretty please! כמה זה כבר עושה אותנו?

Oranus

New member
אפשרי אולי,

אבל מאחר וזה שישי, אני כניראה אבוא עם חברה שלי, פשוט אני לא יכול לנטוש אותה ואני גם לא מוכן. למה יום שישי ולא יום רביעי לדוגמא? O.

chips

New member
גם אני מעדיפה לא יום ו´

האמת אבל כמו שאומרים what ever

WhiteBear

New member
אני עושה את זה מאד פשוט עכשיו...

כל יום שישי הקרוב אני יהיה באיזור תל אביב. אני בעד להיפגש איתכם חבר´ה. לא איכפת לי איפה. ושעה מינימלית בשבילי זה עשר בבוקר. אז לי זה פשוט. מי שרוצה להיפגש איתי ביום שישי, שימשיך את השירשור הזה. ומי שירצה להצטרף אלי (ואל מי שיצטרף אלי), מוזמן להמשיך את השירשור של מי שרצה להצטרף אלי (הבנתם?) מעולה! עד כאן, (תחרות פופולריות, האם אוהבים אותי ?? |ציפייה מבואתת| הדוב הלבן.

Jerald_Admonds

New member
טוף אז מה דעתכם..

יום שישי, ב12 בצהריים? עד מתי שיהיה האוטובוס האחרון בחזרה לבית של כל האנשים המסכנים שמסתמכים על אוטובוסים.. (כמוני) מה דעתכם? ואני אוהב אותך דוב!

Jerald_Admonds

New member
then its a date!

a big date.. with a lot of ppl.. weird happy and loving ppl.. who practice weird stuff and talks funny.. and do kung fu! and are lead by a weird dude named BEN! and and they spook me out.. help me plsss they want to.. to.. well... its too horroble to say! they.. want.... to.. hug me!!! help meeeeeee technocrats! where are you to save me from this happy ppl? where are you?! the government.. save me!!! *מתפקע מצחוק* חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מאיפה זה בא?

Jerald_Admonds

New member
אחלה!!

אז כמה אנחנו עכשיו? אני תמיד שוכח לספור לפני שאני פותח את חלון התגובה להודעה, ואז אני כבר לא יכול לספור.. מתוסבך שכמותי:

ארבעה עכשיו

אולי אנחנו צריכים מפקד כמו שיש לאימון של פורום אומנויות לחימה

Jerald_Admonds

New member
אבל אנחנו שבע...

אוראנוס אחי.. מיכל צ´יפס אבשלום את אני ו... הממם? עוד מישהו ששכחתי.. מי יודע אולי גם רבקה תצתרף.. *רמז*

למעלה