בקשר למיצעד.... מי מקום 1 ?

dabel m

New member
בקשר למיצעד.... מי מקום 1 ?

מי יקח תשיר הראשון??? ויותר חשוב מי יהיה או תיהיה זמר\ת השנה ?? ריהנה או שאקירה ?? אני אומר... וליאורה אני מקווה שזה קשור.... ובקשה בלי לחסום

limors2

Active member
../images/Emo3.gif

זה בסדר, פשוט אתמול פתחת מלא הודעות חדשות של "מי פה למה אף אחד לא פה" וברור ששאקירה
הצבעת לה?

dabel m

New member
שאקירה...?!

אני מקווה שיזכה שיר בתור שיר... אבל זמרת השנה ללא ספק כריסטינה!!

dabel m

New member
אחת השאלות שיותר מתרידות אותי ...

אפשר להצביע כמה פעמים למיצעד?

limors2

Active member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אין לך מקום כאן
אנו בוחרים שאקירה שאקירה!!!!!!!!!!

dabel m

New member
מישו יודע ספרדית ???

כי צריך מישו שיתרגם את ה.. הדברים האלה ששאקירה והמוזרים שאיתה אומרים שם....

tkuihehr

New member
אנחנו רק נגד הבוגדנים

כריסטינה כריסט נצרות, אנחנו נגדם ,אנחנו בעד השמים אנחנו נגד הבוגדניים!! אבל אוהבים את בגידה של הנרי וניקה

tkuihehr

New member
נצרות = Christianity

כריסטינה זה נצרות, היהודים נחשבו לשמים נכון? אז אם כבר אנחנו לא אנטישמים אלא אנטי נוצרים [Christianity], לא היה לי נעים להגיד שאנחנו נגד נוצרים אז שיניתי את זה לאנטי בוגדניים.. הבהרתי?

dabel m

New member
אוףףף

אנחנו יהודים
ולא יעזור לך שום דבר.... ואם תירצה אנחנו גם נגד נוצריים אחרי הכל בגללם נישארנו כלכך מעט.... ותחפש מידה לגבי הכריסמס ולמה הגויים!!! בכלל חוגגים אותו ותראה שלא תחגוג אותו יותר

tkuihehr

New member
קראתי את כל השטויות האלה

ולא אכפת לי מה הסיבה, אני רק מחפש סיבות לחגוג, כשאני חוגג בסוף תקופת מבחנים ויוצא לשתות הסיבה [כל כך הרבה מבחנים מאחורי וכל כך הרבה מועדי ב' ונכשלים עוד לפני] מפריעה לי? אני חוגג את החגיגה ולא את הסיבה. קצת מוזר, אני יודע, אבל אני לא אפסיק לחגוג בגלל התאוריה הזאת [שקראתי לפני שנים,ועד היום אני לא בטוח כמה היא נכונה]

dabel m

New member
מה????1!!!

תגיד חסרים לך חגים יהודיים ושבתות לחגוג??? רק אל תגיד לי שאתה יוצא כל ערב....

tkuihehr

New member
לא ,לא ממש

סופי שבוע וזהו, ואז חסרים לי סיבות? אני שולף אותם על המקום.

למעלה