בקשר למכירה של האיריאן ג'איה...

RandomFan

New member
בקשר למכירה של האיריאן ג'איה...

שלום. אני רוצה להגיד משהו על הקרפט שאני מוכר(ונמצא בלוח). הנחתי שמי שרוצה לקנות בטח מסתכל כאן אז אני ישלח כאן הודעה. לאחר שקונים אמרו לי שזה בלתי אפשרי שזה מבית החיות,ושזה כנראה היה מיונתן ורונסקי, אני רוצה לקבל קצת מידע- מתי הייתה הבקיעה של יונתן? אני קיבלתי את שלי בספטמבר ממש בגודל בקיעה, אני מדבר על משהו באזור ה30 ס"מ. האם בית החיות קנו ממנו? הקטע המוזר הוא שבבית החיות התעקשו שזה נולד אצלהם לזוג שנמצא אצל שמעון,והם אף התקשרו להגיד לי בספטמבר שהם בקעו. אגב, אם יש לך(יונתן) תמונות של הנחשונים הקטנים, ואתה רואה אחד עם מין סמיילי על הראש-זה כנראה שלי. וגם, בית החיות מכרו במחיר נמוך יותר מיונתן... תודה מראש (ד"א יונתן אם אתה מסתכל אנא תגיב :) ) רועי

RandomFan

New member
הייתה רק אחת

אז אני מעריך שזו זו- הפוסט היה ביולי, מה שרק ממשיך לסבך את הסיפור שלי בזה שאם הנחש היה בגודל כזה לאחר חודשיים-שלושה?(משהו בין 30-45 ס"מ) דיברתי איתך במייל לא?

naja

New member
45 ס"מ בגיל חודשיים זה הגיוני.

כן, דיברת איתי במייל.

כמה פרטים

לא ידוע לי על בקיעה נוספת של פיתוני איריאן ג'איה בארץ, אולי הייתה אבל לא ידוע לי על אחת כזאת. בקעו אצלי פיתוני איריאן ג'איה בשתי הזדמנויות שונות ב2004 וב2006 משתי ההטלות הגיעו נחשים גם לבית החיות. הנחש היה בסביבות ה40 ס"מ, הם בוקעו ככה אז שלושים זה לא הגיוני. בנוגע למחיר, בזה אני לא מתערב, זה כבר שיקול שלהם בכמה הם מוכרים. שאלה שמסקרנת אותי: למה בכלל למכור כזה נחש? הם אחלה נחשים.

RandomFan

New member
אני יודע :(

אבל לצערי אין לי מקום בחדר(וגם ככה הנחשים על תנאי) וקשה לי מאוד לחבר חימום ואני לא יכול לקנות טרריום גדול יותר כי אין פשוט מקום...

למעלה