בקשר למכשיר קשר של המוניות

נהג-חדש

New member
בקשר למכשיר קשר של המוניות ../images/Emo42.gif

הוא חוקי לרכב פרטי ? וחוץ מיזה מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות אחד כזה?

106ZaRziR

New member
רוני רוצה למכור את הפאסאט אולי הוא

יסכים לתת לך את שלו בחינם

© DrorZi

New member
ביקשו מכשיר קשר של מונית, לא מונית

מה הכוונה בשאלה, לא הבנתי ..... לאיזה מכשיר קשר אתה מתכוון ומה השאלה אם הוא חוקי או לא ?
דרור זי, הנדסאי אלקטרוניקה, מומחה בRF (רדיו)

106ZaRziR

New member
אני התכונתי שאולי הוא יתן לו את

המכשיר קשר בחינם זרזיר (בוגר מגמת אלקטרוניקה מחשבים) לפחות ככה כתוב בתעודה

נהג-חדש

New member
דרור

אנחנו 6 חברים יש לנו 5 מכוניות אנחנו רוצים להקין בכל המכוניות מכשירי קשר כמו של המוניות זה נחמד השאלה אם זה חוקי והשאלה השניה מאיפה אפשר להשיג את זה ועוד שאלה חדשה אתה יכול לבנות ונשלם לך?

© DrorZi

New member
אווווווף ../images/Emo46.gif

כתבתי משהו כזזזזזזזזזזזזה ארוך והוא לא עלה אז שוב בקצרה : לבנות, לא ריאלי מכשירים כמו של מוניות, לא ריאלי, יקרים לקניה ויש עליהם דמי אחזקה, וצריך אישור משרד תקשורת ועוד ועוד יש מכשירי קשר קטנים, כמו ווקיטוקי שהיה לנו שהינו ילדים רק באיכות הרבה יותר טובה, לי יש שלושה כאלה של מוטורולה - FR60 הם קולטים שני קילומטר בכביש פתוח בלי בעיה (היצרן מצהיר 3 ק"מ אבל זה כבר קשה להם) לאחרונה הם אושרו בארץ, שלי מחו"ל עלו לי כל אחד 55 דולר ובארץ דגמים מקבילים של קוברה עולים כ 500 ש"ח לפי מה שאני יודע . לגבי חוקיות זה חוקי לדבר איתם בנהיגה אחרת המשטרה היתה יורה לעצמה ברגל ! כי גם הם מדברים בנהיגה איתם. לגבי הצאט, אני עמוס לימודים כרגע, מצטער.
דרור זי, רות המשך.

אפשרות נוספת.....

תוציא רשיון כ"חובב-רדיו" ותורשה להחזיק מכשירים איתם תוכל לדבר בכל הארץ. מכשיר כזה ינוע סביב ה-2000 עד 3000 ש"ח ובשביל להחזיקו תצטרך להבחן על ידע בסיס בתקשורת ומורס ! יש קורסים לזה ! הרשיון עצמו עולה יחסית גרושים !
השדון...שרשיון החובב שלו מעלה אבק איפהשהוא... 4Z9GFD.

cory

New member
למה דווקא של מוניות

לך לחנות שמתעסקת במכשירי קשר (ציוד לבלש הפרטי?) ותקנה. כל כך חשוב לך שהיחידה תהיה מותקנת ממש ברכב במקום להחזיק איזו מוטורולה ביד? במילא שניהם לא חוקיים לגביך משום שזה מאלץ אותך להוריד את היד מההגה בשביל לשוחח.

ranfin

New member
היתי ממליץ על אמיגו

גם מכשיר קשר וגם פלאפון ועוד ... או מירס אבל הוא יותר יקר. שניהם מאוד חוקיים

למעלה