בקשר למכתב הקודם... האי מייל שלי הוא: rotimi@walla.co.il
ר רותם המקסימה המושלמת New member 28/11/02 #1 בקשר למכתב הקודם...../images/Emo15.gif האי מייל שלי הוא: [email protected]
A Alexis14 New member 28/11/02 #2 את יכולה לשרשר!../images/Emo113.gif במקום להוסיף הודעה חדשה, את פותחת את ההודעה הקודמת שלך, ולוחצת ´הוספת תגובה´. טוב?
את יכולה לשרשר!../images/Emo113.gif במקום להוסיף הודעה חדשה, את פותחת את ההודעה הקודמת שלך, ולוחצת ´הוספת תגובה´. טוב?
נ נועה הרשקוביץ New member 28/11/02 #3 ../images/Emo32.gif../images/Emo85.gif אמרו לי היום שאני ניראת כמו מאיה מלחיי אהבה בסגנון לבוש NOT! ראיתם את הסגול שעשו לפרסומת? לפחות זה עוד נוומרלי למה שהיה בהתחלה חשבתי שזה פירסומת לסלקום
../images/Emo32.gif../images/Emo85.gif אמרו לי היום שאני ניראת כמו מאיה מלחיי אהבה בסגנון לבוש NOT! ראיתם את הסגול שעשו לפרסומת? לפחות זה עוד נוומרלי למה שהיה בהתחלה חשבתי שזה פירסומת לסלקום
B Bla©k ¢At New member 28/11/02 #4 לכי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo136.gif../images/Emo15.gif *את יודעת לאן* או שלא, את יותר מידי מטומטמת עזבו, אני עצבנית עכשיו.
לכי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo136.gif../images/Emo15.gif *את יודעת לאן* או שלא, את יותר מידי מטומטמת עזבו, אני עצבנית עכשיו.
R RinRan New member 28/11/02 #5 ../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gif.........../images/Emo4.gif../images/Emo46.gif אז אל תוציאי את זה על אחרים כמו שאני מדוכאת עכשיו ואני לא מוציאה את זה על אף אחד פשוט תשמרי את זה לעצמך
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gif.........../images/Emo4.gif../images/Emo46.gif אז אל תוציאי את זה על אחרים כמו שאני מדוכאת עכשיו ואני לא מוציאה את זה על אף אחד פשוט תשמרי את זה לעצמך