בקשר למכתב של רוברטו...

בקשר למכתב של רוברטו...

בנות תקשיבו.. המכתב ששלחתן לו?! אז קיצר יצא לי לדבר עם אחת המנהלות של הפורום הרשמי.. והיא אמרה שיכול להיות שהוא לא מתייחס למכתבים.. יענו צריך איתו פנים מול פנים.. אני לא יודעת אם הוא החזיר לכן תשובה.. אבל אם לא..אז פשוט הוא לא "שם כל המכתב הזה"..סורי פשוט צריך מישי שיש לה קשר אישי טוב איתו.. מקווה בשביל כולן שיהיה מפגש פורום... ושוב סורי...ביררתי =//

לוטוששש

New member
תראו בנות..

יש לי חברה שרוברטו זה הסוכן שלה.. אני יינסה לדבר איתה אבל אני לא מבטיחה שהיא תצליח לדבר איתו מבינות? אבל בכל זאת שווה לנסות.. =\\

TOUSH

New member
להגיד לכם משהו...

אני לא חושבת שהייתם צריכות לכתוב מכתב לרוברטו
אתם יודעות שהמפגש זה לא דבר אפשרי עכשיו כי הם נמצאים בלחץ
הייתם צריכות להמתין ולחכות לפחות עד חודש פברואר... אתם לא באמת חושבים שיהיה עכשיו מפגש
שהם בשיא הלחץ שלהם... אני את שלי אמרתי תעשו עם זה מה שאתם רוצות

רעותוש..

זה לא שרצינו בתקופה הזאת כי אנחנו יודעות שהם בשיא הלחץץ!! כיאלו מה אי אפשר באיזה הזדמנותת..

נוף 4

New member
יש לי רעיון...

אולי נחכה קצת ככה עוד שבועיים וז תשלחו עוד מכתב או שתתקשרו אליו ותקבעו פגישה...

ליי יששש!!

את של אדםם יוו אני מתה עליו אבל הוא נעל את הפלאפון !! אני מנסה כל יום להתקשר אבל אומרים לי להשאיר הודעהה! פאקקקקקקקקקקקקקקקקקקק יווו מזה רציתי לדבר איתוווו!! אם הוא יענה לי יוםםם אחד ( הלוואי) אני אדבר איתו על הפורוםם!! אוהבת המוןןן ... שירי מימון חח סתם דוד ( הכוסון) -->

חחח אבל דוד החייה שלי אז..

כל פעם שאני מדברת על אדם הוא דורש שאני אכתוב עליו דוד הכוסון!! אני מתה לדבר איתו אוףףף איזה חרא הפלאפון שלו נעולל!! אני אנסה להתקשר שוב... אבל אם הוא יענה פאדיחה מה אני יגיד לו??!! דוד .. הפעם אני לא אכתוב לך הכוסון מה תעשה לי אהה?? חח סתם יאללה ביייייייי דברי איתיי באייסי... יש לך אותי?

shoshishoosh

New member
בנותת כנסו שניה...

תראו...לבויז יש זמן אני חושבת כי יש לי ילדה אחת בבצפר שהיא רשומה בפורום של האתר הרשמי שלהם והיא הלכה כבר לכמה מפגשי מעריצים וזה לא פייר כי להם עושים ולנו לא...אוףףף..מה אתן מציעות???

shoshishoosh

New member
לא נראה לי שהם יסכימו בכלל...

אין לי מושג מה הכתובת של האתר... היא לא אמרה לי...אבל אני ינסה להשיג ואני יביא לכן...

למעלה