בקשר למלונות באילת- אני בבלגאן :]

cermit

New member
בקשר למלונות באילת- אני בבלגאן :]

טוב אני מתרוצצת בין פורמים ואפ'חד לא יודע
.. עד שהפנו לתשומת ליבי שאתם קיימים
.. ואולי באמת תדעו :].. אני צריכה חוות דעת על המלונות הבאים או אחד מהם[אחד מהם יהיה מעולה כי מה הסיכוי שמישהו באמת היה בהם!? :/ ].. הולדיי אין פטיו או הריף או מרינה קלאב. אשמח לעזרה.. תודה ויום טוב...

שמר2

New member
אופציית החיפוש אכן מספיקה

רק נוסיף שהולידי אין פטיו ומרינה קלאב הם בעיקרון מלונות ברמה בינונית מינוס ומהווים פתרון רק למי שמחיר נמוך הוא פשרה רצויה עבורו: פטיו הוא מלון די פשוט ומרוחק מהטיילת (על כביש הכניסה לעיר) וחסרונו העיקרי הוא בריכה קטנה וחוסר בתעסוקה לאורחים במלון או בסביבתו המיידית. מרינה קלאב אמנם נמצא במיקום טוב (במעלה הכביש אחרי במלך שלמה, שזה מיקום מצויין עבור מלון זול) אבל מתכונת הפעילות שלו היא של דירות נופש (סוויטה נתפסת אצל אנשים כמדד לפאר ולכן לא נשתמש במילה הזאת כאן), מנגל, ספורט ימי חפשי מהמזח שלהם ו"ידידותיות" לחבורות של אורחים ולא לזוגות. באופן כללי זה מקום מהזן של קלאב הוטל ורויאל פארק - המוני, עמחאי ועם בעיות תחזוקה. למלון הריף של את הייחוד של מיקום ממש על החוף ושקט יחסי.

הולידיי אין

המלון נחמד, הכל נחמד , הבריכה קטנה בצורה מדהימה האוכל פשוט וכמובן התשלום בהתאם. מרינה קלאב , הייתי מזמן ולא היה שם חדר אוכל אלא מטבח בחדר אולי השתנה, אבל בכל מקרה היה מקסים וגם קרוב למרכז כדי לבלות מלון הריף לא הייתי . תהני

אסטרל ויליג' !!!

הם בהרצה עכשיו,זה לשעבר בקעת הירח,שופץ ונפתח מחדש מחירים סבירים מלון שרק נפתח ,קיבלנו פידבקים טובים,מיקום בחוף הצפוני,בערך- 10 ד' הליכה מהטיילת והים. שווה בדיקה!

קצת על אסטרל ויליג'

אנו שמחים לבשר על פתיחת המלון לאורחים בתאריך 21/8/2005 o המלון משתרע על שטח ענק של כ 15 דונם וממוקם באזור החוף הצפוני של אילת. אורחי המלון יוכלו ליהנות ממלון בסגנון ייחודי, המשלב חווית נופש ברמה מלונאית גבוהה, יחד עם אווירת כפר פסטורלי. חדרי המלון מרוהטים, מאובזרים ומעוצבים ברמה גבוהה. o חדרי המלון, 182 במספר הינם חדרי קרקע הפזורים בשטח המלון. מתוכם 15 סוויטות. גגות הרעפים האדומים והעיצוב החיצוני המיוחד, בולטים על רקע שפע הצמחייה הירוקה. המראה והאווירה, מקבלים דגש מיוחד, בשעות הערב, בלווי תאורת גן מיוחדת. o לרשות האורחים: בריכה גדולה ויפיפיה, סנייק בר, מועדון ילדים, פינות ישיבה מוצלות. בחדרים: מיזוג אויר, טלויזיה בכבלים, מקרר, אפשרות לערכות קפה בתשלום. o צוות המלון ולהקת הבידור של המלון, ינעימו את זמנכם בפעילות תוססת סביב הבריכה ובמופעים בלובי רחב ידיים. הארוחות מוגשות בחדר אוכל מרווח ומודרני. o חשוב !!! יש לציין בפני המזמינים כי, המלון רק נפתח והוא בשלבי הרצה.

cermit

New member
תודה לכולם ותוספת - :]

תראו אני בת 18 הרבה תקציב אין :] זה אני ובנזוג[חייל] אז אין הרבה מתפשרים :]. כן חשוב בריכה מה שהבנתי שאין בהולדי אין פטיו זה רחוק ובריכה קטנה אז באמת הורדתי אותו כי אני רוצה משו יותר קרוב.. מרינה קלאב נשמע לא אסון :]..גם המחיר שם הכי זול. ובאמת אני מחפשת דיעה על - הריף.. נראה שאפ אחד לא ממש יודע :]. ושהתסכלתי באתר של "צבר" ראיתי כל מיני מבצעים למלונות טובים במחירים סבירים [ בנתיים זה רק מבצעים של הסופ"ש הקרוב וזה יקר יותר כי זה סופ"ש]..אני שואלת כדי לדעת - כדי לחכות לאמצע שבוע הבא כדי לראות מבצעים לשבוע לאחר מכן? או לא להסתבך?

cermit

New member
ועוד שאלה קטנה - בבקשה תודה ..

אני מצטערת על ההצקה :/.. :] פשוט עברה לי המחשבה בראש אולי לסוע פשוט לים המלח להרגע שם.. אבל חוצ מהים עצמו וכל מיני השטויות של הבוצ וכל זה - יש משו לעשות שם?

שמר2

New member
על מלון הריף נתתי תשובה מפורטת

שאפשר למצוא בקלות באופציית החיפוש. לגבי השבוע, או השבוע הבא - יש הבדל: סופ"ש הראשון של ספטמבר הוא תמיד מאוד חלש ויש נפילת מתח כללית בשוק, השבועות שלאחר מכן הם לרוב דווקא לא זולים והתפוסות גבוהות. תוסיפי לזה "ספורטיאדות" למיניהן ותקבלי אילת מלאה במחירים כמו באמצע יולי - לא השיא אבל לא זול. אני הייתי פשוט הולך על מה שיש ולא מחכה כי עושה רושם שהעיר תהיה די מלאה. לגבי ים המלח: זו תמיד אופציה נהדרת למי שרוצה בריכה אוכל ולנוח. המלונות מעולים כמו באילת והמחירים הם לרוב נמוכים יותר באופן משמעותי. מלון כמו רוייאל ים המלח אפשר להשיג על חצי פנסיון ב1800 ש"ח, בעוד באילת מלון כמו הילטון מלכת שבא יעלה 2200 במקרה הטוב על אותו בסיס. הבעיה בים המלח היא שמחוץ למלונות אין עיר ואין טיילת והחוויה היא בעיקרה "פנים מלונאית". בכל מקרה אין בים המלח כמעט מלונות בזיל הזול משום שכמעט כל המלונות שם איכותיים ואין מקבילות למלונות כמו הולידי אין פטיו.

למעלה