בקשר למסיבה באכדיה

cHiKa LoCa

New member
סלסה בים יום שישי!!!!!

זה פעם ראשונה שפחות נהניתי!!!!! כל הזמן שמו רואדה!@!!!! אפשר להשתגע!!!!!!

היה נחמד........

באמת היה קצת מעצבן

shir salsa

New member
לדעתי לא היה משהו בכלל...

גם המוסיקה הייתה מעצבנת, האווירה הייתה חרא, היה יותר מדי רואדה וחלק מהריקודי שורות בכלל לא היו מוכרים. בקיצור- היה חלש לאללה! מאוד התבאסתי ומסתבר שאני לא היחידה... בכל מקרה אני יבוא שבוע הבא ונקווה שיהיה יותר טוב.

Lechko

New member
ואווו שיר, תרגיעי ../images/Emo13.gif

אפשר הודעה אחת ולא 10. וחוץ מזה, גם אני, גם טל וגם אריאל אמרנו שנהנינו מאוד. לי אישית היה כיף מאוד... הביקורת שלי הייתה כלפי התקליטנים בלי קשר לאכדיה, כתגובה למה שאריאל כתב. את עניין ריקודי השורות קחו קצת יותר בקלות, אנשים, הפכתם אותם לדת. יותר מדי רואדה? אף אחד לא מכריח את כל העולם לרקוד רואדה על כל שיר קובני (ולא קובני) ולסגור חצי רחבה, לדעתי זה קורה כי פשוט הפסיקו כמעט לשים את המוזיקה במועדונים, אז אנשים "מוציאים את התסכול" :) בכל מקרה, השירים האלה הרבה יותר מתאימים לאווירת החוף מאשר שאר השירים, עם כל הכבוד, לשים la palomilla על החוף, על רצפה מלאת חול, לא נשמע כזה מתאים. תודו בזה, אל איי נועד לרקוד באולמות ומועדונים, ולא על רצפה מלאת חול בפתחה של מסעדה על חוף הים. ובכל מקרה, היה ממש אחלה, צ'ארלי הפציץ (קצת יותר מדי שורות אבל), האווירה הייתה ממש אחלה! ממש היה כיף לראות את האנשים רוקדים ושמחים בלי להסתכל אחד על השני ולספור כמה סיבובים ההוא עשה לההיא. אלכס

shir salsa

New member
קודם כל

האינטרנט שלי קצת דפוק ובגלל זהההודעה נשלחה לי כמה פעמים (!), וחוץ מזה, אני אמרתי את דעתי. זה לא שלא נהנתי בכלל אבל התכזבתי כי ציפיתי ליותר...

שיר-אני איתך!

לדעתי לא היה פחות מח-ר-א!!! התאכזבתי נורא כמו שבחיים לא התאכזבתי מהים שאני כ"כ אוהבת.... איזו אוירה! פשוט מגעילה!!!

shir salsa

New member
כנ"ל לגביי

נראה לי שאם לא היית שם, אז בכלל היה חרא... לפחות העברנו את הזמן יחד

Palalolito

New member
בקשר למסיבה באכדיה

[למי שיראה לו מוכר, פורסם באתר של יניב ילון והחלטתי לשתף גם אותכם בדעותי הקיצונית משהו] מישהו מוכן להסביר לי למה כל התקליטנים של הסלסה יש להם נטיה לנגן סלסה ממש איטת שמרוב איטיות כבר אתה לא יודע איפה ה1 ואיפה 5 מה קרה לשירים הקצביים. ועד ששמים שיר נרומלי אז למה mama guela בגרסא העתיקה ?!!? אני יודע שבטח כל החברה שם בטוחים שהם ממש "מגניבים" אם הם מכירים גרסאות ישנות ועתיקות לשירים וזה קלאסי להשים אותם. אבל מה רע לעזאזל בspanish harlem orchestra בדצמבר כולם מיהרו להגדיר את הדיסק שלהם כדיסק העשור בסלסה אבל לנגן אותם, מה פתאום ? פתאום נזכרו בmama guela ו la banda בגלל הדיסק אבל בטח זה ממש קולי לנגן עכשיו את הגרסאות העתיקות והמסריחות (לא באמת רק בגלל הקריז) שלכם..... חחחח ביאסתם ! ומה קרה ל: Azabache - Montuno Street Huey Dumbar - Ella es Los Adolescentes - Chico Vacilon Mezcla - Rio Salsa ( Salsamba) Palabra - Lady Son by Four - All I Ever Wanted Spanish Harlem Orchestra - La Banda The Spanish Harlem Orchestra - Mama Guela Victor Manuelle - Como Se Lo Explico Al Corazon El Gran Combo - Dime Que Quieres Hector Lavoe - Juanito Alimana Richie Lance - Noche Sabatina Orquestra Rica - Salsa Rica La India - Seduceme Jennifer Lopez - Si Ya Se Acabo Africando All Stars - Betece La Sonora Carruseles - Micaela Tito Rodriguez - Sun Sun Babae Willy Chirino - La Jinetera אני מקווה שמישהו סיפר להם שהסיבה שאנשים אוהבים את השירים האלה זה כי הם טובים וזה שמנגנים שירים שכוחי אל וחסרי קצב זה לא גורם לנו להעריך אותם יותר... וחברה, שתפו פעולה, אנשים באים לסלסה ויושבים בצד כל הזמן. באתם לרקוד או סתם לעמוד ?! לסיכום, אני ממשיך להגיע, הביאוס עלי לא ישפיע, כי אני אוהב לרקוד, ולשפיצר הכבוד....

Lechko

New member
שאלה טובה

ומה הקטע עם הגרסא המוזרה של ran kan kan? טיטו מתהפך בקבר. בהחלט יש המון שירים חדשים, ויש חידושים מעולים ומשום מה חלק מהתקליטנים מנסים להראות שהם שולטים בלהביא שירים ישנים של אמנים מוכרים, נכון שזו מוזיקה מעולה, אין שום ספק, אבל שכחתם, אתם במסיבה... תשקיעו קצת, אפשר לעבור על הדיסקים ולהוציא שירים טובים ולא לשלוף דיסק ישן של הקטור לבוא ולשים איזשהו שיר, "כי הרי אי אפשר לפספס איתו" אז נכון, מוזיקה מעולה, אבל אנשים רוצים לרקוד, תעשו להם מצברוח. ועוד משהו, משום מה לאף אחד חוץ מפאקו אין אומץ להביא שירים חדשים, אז כל הכבוד לנדב ששם *** על כל אלה שזיבלו לו בשכל והביא כמה שירים חדשים מעולים, אבל חברה, יוצאים דיסקים חדשים קבוע, בטוח שאתם לא מקבלים אותם אחרי שאני מקבל אותם, אין מצב שאני היחיד ששם לב לשירים מפוצצים שיש בדיסקים... תתחילו לעבוד ולא סתם לעשות פיידים בין שירים. אולי אין דיג'ייז שיקראו את זה, אבל אתם הקהל, תדרשו את מה שמגיע לכם אלכס

../images/Emo45.gifצודקים../images/Emo70.gif

מה גם, כמה פעמים רואדה אפשר לעשות
בסה"כ סיכמתם הכל.. ו..ככה בכללי אי אפשר להגיד שהיה כ"כ גרוע.. בסה"כ היה מאוד נחמד כמו שאמרתי בשרשור למטה

Palalolito

New member
פגעת בומבה

חסרים מגזינים של סלסה שמוציאים מצעדים חדשים וחמים מחו"ל, כולה לרוץ על ה20 או 30 ראשונים בקאזה ולהוריד כל מה שחדש. אני בטוח שלמי שזו הפרנסה שלו בחיים זה לא כזה קששה ובטוח שהם מקושרים הרבה יותר מזה למרות שהתעשיה של הסלסה זה משהו קטן ומצומצם יחסית להיפ הופ ודאנס. מה שכן הגלובליזציה תכלס עשתה לענף די טוב מבחינת עדכניות החומר. מבחינת מסחריות. טוב יש אנשים שהיו מעדיפים את זה שונה. (ע"ע היפ הופ במסיבות סלסה)

Palalolito

New member
זה בסדר

הם כבר חטפו את הביקורת על זה בפנים [וסביר להניח שיעלימו את ההודעות האלה מהפורום שלהם] אבל זה עדין הבית מבחינתי.

Lechko

New member
חח לא,

יענו ראן קאן קאן, עם יציאות שנשמעות לקוחות מקומביה. ראן קאן קאן "חוף סטייל".

CluBeRiT

New member
המסיבה באכדיה

הייתה ממש מעולה מבחינתי, ואני הפסקתי לרקוד סלסה מזה כמה חודשים כי פשוט..... הכל הפך לשואו מגעיל.... ואפשר לומר שהאווירה שאני אהבתי בסלסה נעלמה, אבל אתמול בחוף, הכל חזר. קראתי את כל התגובות שלכם, גם את של שיר... ואני לא יודעת אם היינו במסיבה אחרת אבל.... תשמעו אני נהנתי! אני מאד נהנתי, והכי חשוב היה שראיתי כל כך הרבה אנשים שלא ראיתי, ורקדתי עם המון אנשים שהתגעגעתי אליהם.... הריקודי שורות, חלקם היו חדשים ולמדו אותם ככה בחוף, זה קורה אתם יודעים..... רק ככה לומדים. הרואדות? מאד התגעגעתי אליהם ואני לא יודעת ממה יש להתאכזב, אני הולכת לחוף הזה כל קיץ מזה 3 שנים, השנה תהיה הרביעית אני חושבת... ממש מהרגע שזה התחיל ואני נהנת שם כל שנה. צריכים להבין שהאווירה על החוף היא שונה מאווירה במועדון סלסה... יש אנשים שלא מסתדרים עם זה ויש שכן. אני אישית מאד נהנתי, לא בדיוק המוזיקה תפסה מקום כמו שהאנשים ושהתגעגעתי למקום ולריקוד... שיר קחי את זה בקלות, זה שונה ממועדון, זה שכונתי יותר, פחות שואו ויותר פתיחות.

shir salsa

New member
זה בסדר

לא לקחתי את זה קשה. פשוט היה פחות כיף מבדרך כלל...

למעלה