בקשר למענק שחרור...

בקשר למענק שחרור...

אני משוחרר מזה שנה. את 6000 השח מענק קיבלתי כבר אז. אבל את ה18000 הנותרים שהולכים ללמודים או שמקבלים אחרי 5 שנים עוד לא קיבלתי....מן הסתם... אני מתחיל ללמוד בחו"ל בעוד חודש, ורציתי לדעת שני דברים: 1. האם אפשר לבקש מהצבא לשחרר את הכסף עבור לימודים בחול? 2. אם כן, למי אני צריך לפנות ע"מ לעשות זאת.... תודה לכול העוזרים :)

jhhopkd1

New member
תכלס אין לי מושג אבל תנסה

באתר הבא לשאול : http://www.hachvana.mod.gov.il/ היחידה להכוונת חיילים משוחררים. תשלח להם מייל או תתקשר לאחת הלשכות.

Lady McBeth

New member
ממ...התשובה היא שלא..

כדי להשתמש בפיקדון לצרכי לימודים אתה צריך להראות אישור לימודים ממוסד אקדמי מוכר *בארץ*. אני מניחה שאם תחשוב על זה קצת לעומק, תגלה שהמדינה רוצה לעודד חיילים ללמוד בארץ, ולא בחו"ל, ולכן לא ניתן להשתמש בפיקדון כדי ללמוד בחו"ל.

DoubleD

New member
גם אם לא

תשאל בבנק שלך איך אפשר למשוך את כל הסכום לפני תום ה5 שנים אני בטוחה שיש להם רעיונות... (אני כבר נתקלתי בכמה פקידות שאמרו לי שניתן להוציא את המזומן די בקלילות)

DoubleD

New member
לא עבדו עליי ..

גם כשהלכתי להוציא את הפיקדון לקורס ברמנים היא שאלה אותי אם אני רוצה את זה במזומן... בקיצור, מומלץ ייעוץ בנקאי אם אתם לחוצים על הכסף הזה. ה"אישור" של משרד הביטחון הוא רק על מנת לשמר על מטרת ההשקעה.. וגם על זה אפשר לעלות.

Jan22

New member
בעיקרון אפשר

דוגמא: תירשם למכון פסיכומטרי שגובה 5.5K פלוס מינוס לקורס ,ושבוע-שבועיים לפני תחילת הקורס - תבטל .אתה תחויב ב10%-20% גג ,והשאר יחזור לחשבון הבנק שלך ,לא של משרד הביטחון.

get well

New member
זה רק ללימודים בארץ...

בתור כוונה לתמוך במוסדות גם..

תודה רבה לכולם על העזרה:)

כנראה שאני אצטרך לחכות אז כפי הנראה עוד 4 שנים ככה....Oh well

יש דרך מעולה להשתמש בפיקדון !

ניתן להשתמש בפיקדון לפתיחת עסק ! ישנם עסקים שאפשר לעשות גם בזמן הלימודים וגם בחו"ל ישנם עסקים ללא סיכון נשמע מעניין ? כל זה עובדות ואמת צור קשר ןאסםר לך כיצד לעשות זאת יום נפלא עידו

למעלה