בקשר למפגש, יש לי הצעה כזו:

רותי ב.

New member
בקשר למפגש, יש לי הצעה כזו:

אסטה וס קיראמוס טריאר קוזאס, קי קאדה אונו וה אזר, דישימוס קי ו סר "ערב גבינות ויין". אבלי קון לה מנג´רה די לוס פורומים, אין
אי מי-דישו קי פודאמוס אזר לה פגישה אין לוס משרדים, אין איל ´חדר ישיבות´. לוס משרדים סון אין רמת גן, אי אז אסרקה פור לוס מאס ג´נטס קי אי אקי. אנסינה ואמוס א פודאר טריאר לאס קוזאס, אי אַי איי טמביין ´רדיו-דיסק´, קי פודאמוס אוייר קנטיקס. סוזי, אי-אוטרוס. מונצ´אס ג´נטס דיזיארון קי טיינין דיסקים קי מונצ´ו ליז גוסטאן. קוואלו דיזיש???? אז בואנה אידיאה????? וה פרימיר א-טריאר טמביין צ´יניס, אי קופוס די פלסטיק אור אלגונה קוזה, קוצ´ארס, אי טודו. אַי איי ´מתקן´ פור אזר קאווה, פור אקווה אילדה.... אי מאס אימפורטנטו, אַי טאמביין מזגן.
בואנוס דיאס א-טודוס, אי סטו אספירנדו א-ווס ´הערות´.

avielss

New member
איכס...במשרדים של תפוז

קה קומי קה מנגידו? הרי שם זה יהיה "פגישה רשמית" במשרד עם כסאות ופה מפוספס הענין של להפתח להכיר ולפטפט

רותי ב.

New member
למה איכס????

יו וידי קי פורומים קי אזיירון אאי לה פגישה סטוביארון מוי קונטנטוס.
. ואמוס א אספיראר א אוייר מאס אידיאס.

רותי ב.

New member
../images/Emo26.gif ../images/Emo26.gif סקר חדש ודחוף

אני מציע לקיים את המפגש ב...... 1) במסעדת יוטבתה במרכז עזריאלי, דוגמת המפגש הקודם 2) בבית של L capone (סביבות תל אביב) 3) בבית של RORGAD בעץ אפרים (טריטוריאס אקופאדאס) 4) בבית של רותי (סביבות חיפה) 5) במשרדי תפוז 6) במקום אחר (במידה וסומנה אפשרות זו, נא לרשום בפורום עצמו באיזה מקום)
נא להגיב בסקר עצמו.
אלו שמסמנים את תשובה (6), במקום אחר, אנא הציעו פה את המקום שחשבתם עליו כמתאים. בהתאם לכמות המצביעים על כל הצעה, נחליט. אנא השתתפותכם הפעילה

Lcapone

New member
2

אני מציע שככה תענו: רשמו את מספר התשובה בשורת הנושא

1+2+5 נו מאימפורטה - לומשנה לי (../images/Emo13.gif

הצבעתי גם בסקר. והעיקר שניפגש כבר!

רותי ב.

New member
../images/Emo26.gif אהההמממממ, הכוונה היתה

שתצביעו בסקר. סיכומים, החלטות, כשאני אראה שהצביעו בין 14 ל- 21 אנשים (כמספר חברי הפורום בחודש האחרון)

למעלה