בקשר למפגש פורום...

בקשר למפגש פורום...../images/Emo14.gif

כרגע הוא בוטל, אלא אם כן תחליטו שיש תאריך שכן מתאים לכם... זה הדבר האחרון שרציתי לעשות, פשוט לבטל, אבל אין לי ממש מה להגיד עוד בנושא, שאלתי, ביררתי, ניסיתי לשכנע את כולם, כשלא לכולם היה נוח התאריך שאלתי אם יש תאריך אחר שאתם מעדיפים, ונראלי שלאף אחד לא ממש אכפת מהמפגש הזה חוץ ממני, אז אני פשוט אפסיק לנסות למצוא תאריך, כי אם זה לא מעניין אתכם, אז אין בעיה, גם אותי לא

pop128

New member
לא נכון ...

לא לכולנו לא היה אכפת, אני פשוט רציתי לבוא למפגש שכולם יכולים לבוא כדי לראות את כולן.. או לפחות רובכם. אני נוסעת מחר לת"א אם מישי רוצה להיפגש ...

נכון../images/Emo14.gif

אבל בעצמך אמרת - אם הן לא באות אני גם לא באה כי זה לא שווה שלא כולן באות וזה לא שאני כועסת עלייך או משהו, את אמרת מה שאת חושבת, זה פשוט שזה כואב לי שאני עושה כ"כ הרבה כדי שאני אוכל לבוא, אומרת להורים שלי שאני לא אבוא לחתונה של קרובים שלנו ודואגת לחופש מהעבודה כדי שאוכל לבוא למפגש מההתחלה שלו, כי הוא יותר חשוב לי וחבל לי שהוא לא חשוב לכולם פה כמו שהוא חשוב לי...

pop128

New member
מה לעשות ..

את לא יכולה לצפות שכולם ירצו =\ גמאני אירגנתי את כלללל החברות שלי לזה D: וכולן לקחו חופש מהעבודה ובסוף לא הלכנו .. אבל כפיצוי אנחנו הולכות מחר[=

אני יודעת...../images/Emo14.gif

אבל זה מבאס אותי, כי אני רוצה שיבואו אם לא כולם אז לפחות הרוב, כי אחרת זה לא ממש מפגש פורום

אני יודעת../images/Emo14.gif

אני לא מדברת עלייך, כי אני יודעת שאת לא יכולה מסיבות שהן לא סתם, כאילו לא שאני מזלזלת בסיבות של אחרים, אבל הצעתי שיבחרו תאריך אחר ולא ממש אכפת להם...

שיהיה...../images/Emo14.gif

אותי כבר לא מעניין אם יהיה או לא יהיה מפגש, אם זה לא ממש מזיז פה לאנשים, אז גם לי כבר לא אכפת, שלא יהיה מפגש...

pop128

New member
יהיה מפגש, אל דאגה ! :)

נעשה מפגש בחגים ! D: וכווולם יבואו, עליי. אתן לא מבינות איזה מצחיק היה היום XD חבל שלא באתן לעזריאלי, זה היה יכול להיות נחמד! כמה שופינגג עשיתיייייי! ווואי, כמה דברים קרו לנו.. למשל הקטע שפיספנו את התחנה בעיר שלי (ברכבת) והמשכנו ליבנה S: ובחיים שלי לא הייתי ביבנה... נראה כמו חורבה כזאת, סיביר. לא היה לנו מושג מה אנחנו עושות פשוט הלכנו והלכנו.. ואז, ראינו את המושיע שלנו! מיניבוס לרחובות XD זה היה כ"כ מצחיקקקקק וכ"כ מזל D:

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo207.gifכתבה על מיילי ברייטינג ..

לפי הפתיחה, זו כתבה לא מפרגנת בעליל!
לא ממש קראתי, כרגע אני חייבת לעוף אבל אחרכך אני אקרא ואני אגיד לכן בערך על מזה.. צ'או :]

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo176.gifאל תוציאי על זה שקל אפילו!

זו כתבה של 2 עמודים, ויש 2 תמונות, אחת על כל הדף ואחת פיצית. זו אחת הכתבות המגעילות, דפנה לוסטיג יצאה כ"כ כלבה!! אני שונאת אותה
היא יצאה כ"כ מגעילה, אין מילה אחת טובה על מיילי. הכל ירידות והשמצות. \=

קראתי את הכתבה היום...

דפנה לוסטיג יצאה כל כך כלבה.... ובאמת גם לדעתי הכל מקנאה.

millllley

New member
אכן צודקת . !! ../images/Emo45.gif ../images/Emo185.gif

פירוט פירוט פירוט פירוט ................ [ =

למעלה