בקשר למפגש פורום.

w0nkas

New member
בקשר למפגש פורום.

אני חושב שכדאי להתחיל להריץ את זה..יש עכשיו הרבה זמן פנוי בגלל השביתה ואיך שאני רואה גם מוטיבציה.. אזז..בואו הממ...בואו..בואו נתחיל לארגן את זה אני גם חייב להראות לכולם את הקעקוע של רדיוהד שעשיתי על הגב..

Alice108

New member
אללה מפגש

יהיה לי קצת לא נעים, אני כמעט הכי קטנה פה. ואתה - תצלם את הקעקוע!
ותתחדש

Knives Out

New member
יאללה כבר יאללהההה

איזה מפגש אנחנו רוצים לעשות? נגינה? סתם להסתובב אחד עם השני? אולי סתם מקום עם רמקולים טובים ורדיוהד ללא הפסקה? אנחנו מתמהמהים כבר יותר מדי זמן!

Donkeyko

New member
חחחחחחחחחחחחח

חחחחחחח זה היה בצחוק... סתםם ברצינות קיעקעתי רדיוהד באותיות סיניות גדולות על הלחי ועל הגב פורטרט של תום יורק. סתם.

Roy1232

New member
יש דרך טובה להזיז עניינים

הכי טוב שנפתח שרשור עם התאריכים של חנוכה וכל אחד ישרשר V לתאריך שהכי נוח לו, הרוב יקבע.

V e g

New member
האמת ש...

לפני כמה ימים נפגשתי עם 2 אנשים מהפורום: Laker ובא לי חרוב (וגם חבר שלהם שהצטרף
), וג'ימג'מנו אצלי המון שירים - רק 2 גיטרות ופסנתר. חלק יצא יפה מאוד, חלק פחות - אבל בסך הכללי מאוד נהנתי לנגן ולשיר. יהיה נחמד לנגן שוב אם וכאשר... אגב, יש פה בסיסט? מתופף? לבסוף, כולנו יודעים ומסכימים שאנחנו רוצים לעשות מפגש פורום - אז הקטע הזה מוצה. עכשיו, לעניין האמיתי: אם יש מישהו שיכול לארח מפגש פורום - אני מבטיח לעזור לוגיסטית, ואני בטוח שכולנו נעזור. אם לא - יעזור אם מישהו יודע על מקום כלשהו שיכול לארח אותנו + לאפשר לנו לנגן. יש מישהו כזה?

אזירפאל

New member
נשמע ממש נחמד ../images/Emo45.gif

אבל מה, לא נראה לי שפסנתרן נוסף יהיה כל כך נחוץ.

Knives Out

New member
*חצוצרן* *חצוצרן* .. סתם

ירדתי מהחצוצרה בזמן האחרון אז אני קצת חלוד, אבל אני מנגן המוןןן שירים של רדיוהד על הקלידים\פסנתר, אז חשבתי אולי לעשות כמה קאברים ושמישהו אחר ישיר. השיר היחיד שאני מצליח לשיר בלי לזייף(בלי לזייף לגמרי) זה The Amazing Sounds of Orgy

Roy1232

New member
אני יכול לתרום באס וגיטרה

תחליטו מה יותר צריך. ד"א מישהו יכול לשיר true love waits? זה שיר ממש טוב

kittycatbone

New member
אני אשמח למפגש!!

בקשר למקום לארח- בשמחה הייתי מארחת אצלי בבית, אבל אני גרה בחור אי שם בצפון (הלא רחוק עדכדי כך, אבל עדיין לא נגיש ממש מבחינת תחבורה ציבורית אז אף אחד כאן לא ישקיע בלהגיע לכאן). אבל כמו שציינתי פה בפורום, ראיתי בבית האמנויות אצלי מודעה על חדר שאפשר להשכיר, אולי אוכל לבדוק אם זה נראה לכם- אם קודם כל המודעה עדיין קיימת שם, ואז להשיג את המספר ונשאל אם אפשרי לעשות שם מפגש אחד ולנגן
אגב, אין כאן מישהו שלומד במרכז באיזה קונסבטוריון ויכול אולי להשיג לנו שם חדר לנגן?? אני יודעת שאצלי במרכז מוזיקה, בגלל שמכירים ככה את המנהלים והמזכירות וכולם, הייתי יכולה לשאול ולבקש אולי אם אפשר ככה לנגן איזה יום אחד. ואם היה איזה זמן וחדר פנוי היו מסכימים לדעתי
אבל שוב, בגלל המיקום (צפון) אני בספק שאפשר לעשות שם מפגשפורום..
ואני מתנדבת בתור כינור!!! (במיוחד בגלל שבגיטרה יש טובים ממני ורבים ממני
) אנלא יודעת בדיוק איזה שירים אפשר לנגן, אבל אני בקלות יכולה למצוא את המלודה, או לקשקש דברים אם זה שירים שיש להם קצת מיתרים ברקע... כשזה שירים שאני מכירה. ואולי אפילו להתאמן קצת מראש

למעלה