בקשר למפגש פורום

בקשר למפגש פורום

זה קצת הלך לאיבוד בדף השני, אבל בכוונה אני משאיר שם את השרשור הישן כי אני רוצה רשימה מעודכנת של מי שיכול להגיע. זה כנראה יהיה איפהשהו בין נתניה לתל אביב וליאור (זה שמאוהב בעצמו) אחראי על התוכניה של הערב. נו - אז מי בא? מאיפה? מי מביא גיטרה? תוף? חליל? בואו נריץ את זה ונפגש אפילו השבוע כבר

רפיצ

New member
במידה ויתאפשר

אני שם, עם גיטרה ואם צריך אני יביא גם חליל ותוף

LauraLF

New member
אני מבחינתי מגיעה..עדיף ת"א אבל..

חחח חליל אני יכולה להביא וגם גיטרה..

איל1לשם

New member
אולי כדאי לקבוע תאריך

ואז אנשים יוכלו להגיד אם הם מתכוונים להגיע...... אני למשל ישמח להגיע אבל תלוי בתאריך ....... כי "בתור בן תמותה אין לי זמן לפעמים ....."

2u4u

New member
ממש רוצה להגיע אבל

ב 1 לחודש אני כבר לא בארצ אז אם בא לכם לזרז את העניין אני גם אתן שם הופעה!

26.8 בגני יהושוע

מה דעתכם על ה26.8 בגני יהושוע? ככה ב 20:00. או שלמישהו יש רעיון למקום אחר...(מישהו פה כתב רק לא תל-אביב).

אף פעם לא הייתי בפרדס חנה

או כרכור או צל עלי בננה או קיבוץ משמרות. אבל אם קל להגיע לשם ויש שם פארק גדול ותחבורה ציבורית אז סבבה. יש?

יש הכל

יש שפע תחבור"צ, פארקים גדולים (צריך לבחֹר), צל, עלי בננה, בלגן, שלוה, יונים, ועוד

אני שמח לראות שיש הענות

ברגע שyossnet יחזור לארץ (אמור להחליף אותי בניהול הפורום) עוד כמה שבועות זה יצא לפועל וכולכם תקבלו הודעות במסרים אישיים, אז אל תעלמו לשומקום!

בקשר למפגש הפורום

אין תאריך ואין מקום ואני יושב ומחכה. אני אביא גיטרה בלי נדר וחברי שצופה גם הוא בפורום יביא אקורדיונ . ובאים המארגן יתחשב בנו לא יעשה את המפגש בימי החול ולא בימים המקודשים לעם היושב בציון ולאחיו הגולים בתפוצות. יש לי הרושם וההרגשה שיהיה נחמד ויפה אז.... נו.... תודה מראש. מוצץ גבעול . לילה טוב.

למעלה