בקשר למפגש של הפורום

kobi12474

New member
בקשר למפגש של הפורום

חברים יקרים היום ביררתי בשני מקומות ביהוד לגבי מפגש והתוצאות כאן: ישנו מקום אחד ששמו "9" לשעבר בית היין שם יש חדר vip ששם אפשר להיכנס 22 איש ושם יש מקרן ואפשר לנגן איזה מוסיקה שאנחנו רוצים,אבל המנה שם נראית לי קצת יקרה היא מתחילה ב:180 ש"ח ויכולה להסתיים גם ב:220 ש"ח עוד מקום שביררתי לגביו גם הוא נמצא ביהוד ושמו:"צארל'י"והוא נמצא ליד מלון אוויה ביהוד גם שם יש חדר vip גדול שהמקסימום שאפשר להכניס שם הוא 50 איש,גם שם יש מקרן שהוא שלנו ומוסיקה שאנחנו יכולים לשים לעצמנו,המחירים שם קצת יותר זולים,המנה שם מתחילה מ:139 ש"ח ויכולה להסתיים ב:180 ש"ח אז מה שתגידו חבר'ה,אני מחכה לתגובתכם כדי לדעת מה לעשות,ולאיזה כיוון ללכת,אם בכלל ממני: קובי,יהוד

karoleking

New member
האמת... זה לא נראעה לי הכיוון...

מה זה ארוע?
הופעה?
לא התכוונו ללכת להוציא 180 ש"ח. העיקר פה זה לא האוכל. העיקר זה להפגש. המקום לא חייב להיות מפוצץ. יש כאן אנשים שאולי לא יכולים להרשות לעצמם להוציא סכום כזה. יש כאן חיילת שצריך להתחשב בה ומפוטרים למיניהם
. אז בוא נלך לכיוון יותר "עממי".

kobi12474

New member
תשובה

קרול גם לפי דעתי זה הוצאה של הרבה כסף אבל אוסנת אמרה שהיא רוצה שיהיה במפגש מסך שאפשר יהיה לראות הופעה של שלומי ולשמוע את המוסיקה של שלומי ודבר כזה מייקר מאוד לפי דעתי אפשר אפילו להיפגש ב"נאפיס" בראשון לציון או מסעדת "פפריקה" בפתח תקווה שזאת מסעדה דיי דומה "לנאפיס" קרול מה אומרת על זה ? ממני: קובי,יהוד

karoleking

New member
אין לי בעיה.

מקום שכל אחד יכול להיות אחראי לתקציב שלו. מי שרוצה להזמין סטייק, שיזמין, מי שרוצה כוס מים, שיזמין. ככה לא מביכים אף אחד, כל אחד לפי היכולת שלו. הכי טוב. ואת שלומי נשמע בדך לשם ובחזרה.

osnat51

New member
../images/Emo23.gif היי, קובי. קודם כל כל הכבוד לך על

הדבקות במשימה. תודה על הבירור שערכת בעבור כולנו. נראה כי המחיר למנה גבוה מידי, ולא לכך התכוון המשורר . . . מבחינתי, אלו המקומות שאני מכירה ביהוד, ומכיוון שזה לא רלוונטי, אשמח להתעדכן על מה שיוחלט. שבת-שלום ושוב יישר כוח על הרצינות. אסנת

למעלה