בקשר למפגש D:

בקשר למפגש D: ../images/Emo168.gif

אני בטוחה שיש כאן הרבה כאלה שגם אוהבים טרי דייס גרייס (לפחות קצת? ^^) יש מפגש טרי דייס גרייס שבו אנחנו מתכננים לעשות להם סרטון עם כמה שיותר אנשים שצועקים כדי להביא אותם לארץ :) המפגש טד"ג יהיה באותו היום של המפגש אט"ל וסימפל כדי שכמה שיותר אנשים יוכלו להשתתף, כי הרבה אנשים לא יכולים לבוא 98684634 פעמים באותו שבוע לת"א. אחרי שתעשו את המפגש פורום, נתאחד יחד עם מעריצי סימפל וטד"ג ונלך לעשות את הסרטון, זה לא אמור לקחת יותר מדיי זמן. תגידו מה דעתכם ^^ ובאיזה תאריך נוח לכם המפגש
הקבוצה של טד"ג בפייסבוק - http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=105920658297

2MayaN2

New member
../images/Emo45.gifכל הלהקות המוזכרות../images/Emo3.gif ../images/Emo221.gif

יאללה בואו נעשה מפגש אחד גדול! נשתלט על הסנטר

StayAwake

New member
ואוו../images/Emo10.gif

בסוף זה בכלל לא מפגש פורום
ואגב, זה גם מעריצי גוד שרלוט

אללה השתלטות על הסנטרD: ../images/Emo252.gif

ואפשר לארגן את זה בתור מפגש פורום בהתחלה.. ואחר כך להתאחד בשביל הסרטון:) ויש גם אנשים שנמצאים גם בפורום הזה וגם בפורום סימפל וכולם גם אוהבים גוד שארלוט וטרי דייס גרייס אז יהיה מאגניב D: רק תחליטו על תאריך .. אפשר ב-5 אבל הסנטר יהיה מפוצץ חח אפשר ב-6 נגיד (ויש מפגש דמדומים באותו יום;) או ב-9.. רק תודיעו פה על תאריך ^^ הסרטון כנראה יהיה בגן מאיר או באיזה פארק כי זה דיי מתוכנן שיהיו עשרות אנשים שצועקים(אני מקווה שזה יגיע לכמות הזאתXD) אז שיהיה מקום ושלא תהיה לאפחד בעיה

StayAwake

New member
אני דווקא בעד ה9../images/Emo6.gif

משהו טוב לסיים איתו את החופש

Tutix

New member
../images/Emo267.gif יאפ!

ויותר מזה, יהיה אוכל, שהוא לא מקדונלדס! D:

למעלה